2670
Nektek van légpuskátok?
  • Morphin
    igen, slavia (az ujak amik elég megbízhatatlanok állítólag) az 30ezer fölött van. énis egy régi megbízhatót keresek 10-20 ezer forintig max...csak sajna elég ritka. duplarugót nem szabad bele tenni mert nem erre van tervezve a puska. 1. több lesz mint 7.5J tehát engedélyköteles(tény h senkit nem érdekel) 2. mivel erősebb,nagyobb terhelésnek van kitéve ergo jobban kopik használodik minden lövésnél. ezért nem ajánlja senki sem. én sztem nem rakom bele ha lesz ilyen puskám, max ha teljes uj generálra kéne vinni ami nem nagy tétel végülis.
    lövések után amikor már elrakod akkor szoktad takarítani?? engem ez is érdekelne h h lehet szépen, ill h kell takaritani rendesen
  • Prince23
    Egy távcső 500 és 800 ft között van, ami slavias és lideres is lehet
  • Miskolc88
    mi még pár éve kérdeztük egy vadászboltba hogy mennyi a légpuska és 30 valamennyi ezer volt,hogy Slavia volt e azt nem tudom.
    Mi ismerőstöl vettük 10 ezerért egy gagyi távcsővel,de azóta kicseréltük a rugót tettünk bele kettőt (egy nagy meg bele egy kisebb :) ) és még csináltunk vele valamit.
    Meg vettünk rá egy fasza távcsövet is.
  • Morphin
    nem mondtam h egyedül megyek ^^
    sztem jövőhét esedékes erre...v holnap ha lesz vki aki kijön velem.a héten meg meló :(
  • Prince23
    Ne menj egyedül, valamelyik havert pattantsd be a kocsidba legalább
  • Morphin
    Elmúltam 18, és saját kocsival mennék ki ;)
    csak nem lesz belőle para, amúgy addig amugysem váltok pénzt amíg megnem nézek ott mindent, szal közelsem tuti h veszek...pesstől annyira nincs messze párkány azért :S
  • Prince23
    A lényeg hogy a 16. éved meglegyen :D Ha egyedül mész, természetesen.
  • Morphin
    Ok köszi, lehet nemsokára kimegyek...mondjuk Párkány van legközelebb, ott állítólag van 2 fegyo bolt is.
  • Prince23
    Persze
  • Morphin
    Ha szlovákiában vennék egy légpuskát akkor azt áthozhatom simán?? Igaz már nincs határ tulképpen de néha ellenőriznek...
    vki válaszoljon pls...elég kihalt a topik :(
  • Morphin
    Hol tudnék találni egy jó slaviat szerinted??? Használt kéne elsősorban mert amire én használnám ahhoz nem kell versenyszintű puska.
  • Miskolc88
    Csak le lett szedve,mert a távcsőbe mikor belenéztem lehetett halványan látni!
  • bardocz
    Mondjuk inkább ne kelljen rá engedély és legyen gyengébb,aztán aki akar sufnituningoljon.
  • bens
    ne feletsük el hogy a légpuska ólom golyót lő ki. képzeld el h ha ólommal airsoftoznál milyen érzés lenne ha eltalálnának. másrészt szándékosan nem csinálják erősebbre a légfegyvereket, ugyanis engedély nélkül nem lehet olyan fegyvered amivel meg tudsz sebezni valakit. márpedig a légfegyverekhez nem kell engedély. ettől függetlenül mondom, hogy általában a légpuskákat mesterségesen "butítják" le ilyen gyengére. a gamo hunter típusú pl azért gyenge csak, mert gyárilag lyukat fúrnak hátul a tömítésbe. ha azt a lyukat eldugaszolod, kapsz egy olyan fegyvert, amivel embert lehet ölni. meg kapsz pár év csendes pihenőt is, ha elkapnak vele...
  • bardocz
    30-40 méter?Oké hogy airsoft puskák nagyon kis súlyú lövedéket lőnek ki,de az enyém visz 30-40 métert(persze azért nagyob a szórása,viszont van benne sorozat),de a sniperek 70m-t lövik,úgy,hogy ember alakot eltalálnak vele.
  • bens
    gyári formában egy légpuska ereje elég kicsi. ami 30-40 méterig ellő az már jónak számít. nekem van egy hatsan légpuskám, amit feltuningoltam úgy, hogy 100 méterre is szoktunk vele célbalőni. a hátránya az hogy mivel a gyárinál kb 5× erősebb rugó van benne elég nagyot rúg, de egy sörösüveget el bírok vele találni 50 méterről. azt ne kérdezd hogy kell feltuningolni, mert nem fogom leírni :)
  • Morphin
    Levágtad elölről azt a célzó"harangot" ???
  • Morphin
    vennék Slavia 630ast!!! Pest megyében lehetőleg, ill. még Szolnok megye is belefér. küldjön privát üzit akinek van eladó
  • HUNMarcus
    tudtok valami jó új elérhető árú CO2 légpuskát?
  • Miskolc88
    olyan messzire nem lehet a puskával ellőni persze.
    de az öreg is mondta akitől vettük hogy ezt már a vadászpuskákra ajánlja,de még légp-ra is felszerelhető.
    Én is lőnék távcső nélkül de valami el van baszva a puskán és nem lő pontosan.
  • bardocz
    Ezek a légpuskák kb milyen mesze lőnek el?
  • Morphin
    és márkája nincsen? amúgy 3,6km-re amugysem tudsz ellőni ;)
    milyet vegyek h még értelme is legyen?? bár én először távcső nélkül teljesen gyári légpuskával szeretnék megtanulni nagyon jó szinten lőni, aztán jöhet ez a távcsöves móka
  • Miskolc88
    A távcsövet a Zsarnai piacon vettem 4500-ért meg plusz 1100 volt hozzá a tartó.
    A "tekerő" amin a számok vannak azzal a zoomot lehet beállitani hogy milyen közel vagy távol legyen.
    Irányzék?
    Ha most arra gondolsz h merre lőjön a puska azt be kell állitani.
    Mi 10 perc alatt simán beálitottuk,csak tekergetni kell a jó irányba.
  • Miskolc88
    Az,Slavia 630-as.
  • Morphin
    Énis tervezek egy puskát, hobbi célra venni, vagy ilyen Slavia lesz, vagy egy alsókaros Lider...
    Hol vetted a távcsövet, meg a tartóját??és milyen márkájú...
    jah még érdekelne h a távcsövön vannak ilyen irányzék állitok nem? tekerők, szél meg ilyesmi miatt...azt leírná nekem vki h hogyan lehet/kell használni???
  • Pianista
    a puskára értem...
  • Pianista
    jól sejtem hogy Slavia 630??
  • bardocz
    Olyan légpuska van,amit nem félbe kell törni,hanem mint az éles mesterlövészeknél,hátra kell húzni egy kart?
  • Miskolc88
    Látom kihalt a topik :S
  • miilann
  • Miskolc88
    A távcsövet rá 4500 FT-ért vettem és a tartót pedig 1100-ért.
    Rohadtul megérte.
    9 Zoom van rajta.
    3 km 600m-ig lehet vele ellátni.
    Rohadt jó!!
  • Miskolc88
  • Miskolc88
  • Miskolc88
  • Miskolc88
  • Miskolc88
  • Miskolc88
  • Miskolc88
  • Miskolc88