2669
Nektek van légpuskátok?
  • Prince23
    Egy távcső 500 és 800 ft között van, ami slavias és lideres is lehet
  • Miskolc88
    mi még pár éve kérdeztük egy vadászboltba hogy mennyi a légpuska és 30 valamennyi ezer volt,hogy Slavia volt e azt nem tudom.
    Mi ismerőstöl vettük 10 ezerért egy gagyi távcsővel,de azóta kicseréltük a rugót tettünk bele kettőt (egy nagy meg bele egy kisebb :) ) és még csináltunk vele valamit.
    Meg vettünk rá egy fasza távcsövet is.
  • Morphin
    nem mondtam h egyedül megyek ^^
    sztem jövőhét esedékes erre...v holnap ha lesz vki aki kijön velem.a héten meg meló :(
  • Prince23
    Ne menj egyedül, valamelyik havert pattantsd be a kocsidba legalább
  • Morphin
    Elmúltam 18, és saját kocsival mennék ki ;)
    csak nem lesz belőle para, amúgy addig amugysem váltok pénzt amíg megnem nézek ott mindent, szal közelsem tuti h veszek...pesstől annyira nincs messze párkány azért :S
  • Prince23
    A lényeg hogy a 16. éved meglegyen :D Ha egyedül mész, természetesen.
  • Morphin
    Ok köszi, lehet nemsokára kimegyek...mondjuk Párkány van legközelebb, ott állítólag van 2 fegyo bolt is.
  • Prince23
    Persze
  • Morphin
    Ha szlovákiában vennék egy légpuskát akkor azt áthozhatom simán?? Igaz már nincs határ tulképpen de néha ellenőriznek...
    vki válaszoljon pls...elég kihalt a topik :(
  • Morphin
    Hol tudnék találni egy jó slaviat szerinted??? Használt kéne elsősorban mert amire én használnám ahhoz nem kell versenyszintű puska.
  • Miskolc88
    Csak le lett szedve,mert a távcsőbe mikor belenéztem lehetett halványan látni!
  • bardocz
    Mondjuk inkább ne kelljen rá engedély és legyen gyengébb,aztán aki akar sufnituningoljon.
  • bens
    ne feletsük el hogy a légpuska ólom golyót lő ki. képzeld el h ha ólommal airsoftoznál milyen érzés lenne ha eltalálnának. másrészt szándékosan nem csinálják erősebbre a légfegyvereket, ugyanis engedély nélkül nem lehet olyan fegyvered amivel meg tudsz sebezni valakit. márpedig a légfegyverekhez nem kell engedély. ettől függetlenül mondom, hogy általában a légpuskákat mesterségesen "butítják" le ilyen gyengére. a gamo hunter típusú pl azért gyenge csak, mert gyárilag lyukat fúrnak hátul a tömítésbe. ha azt a lyukat eldugaszolod, kapsz egy olyan fegyvert, amivel embert lehet ölni. meg kapsz pár év csendes pihenőt is, ha elkapnak vele...
  • bardocz
    30-40 méter?Oké hogy airsoft puskák nagyon kis súlyú lövedéket lőnek ki,de az enyém visz 30-40 métert(persze azért nagyob a szórása,viszont van benne sorozat),de a sniperek 70m-t lövik,úgy,hogy ember alakot eltalálnak vele.
  • bens
    gyári formában egy légpuska ereje elég kicsi. ami 30-40 méterig ellő az már jónak számít. nekem van egy hatsan légpuskám, amit feltuningoltam úgy, hogy 100 méterre is szoktunk vele célbalőni. a hátránya az hogy mivel a gyárinál kb 5× erősebb rugó van benne elég nagyot rúg, de egy sörösüveget el bírok vele találni 50 méterről. azt ne kérdezd hogy kell feltuningolni, mert nem fogom leírni :)
  • Morphin
    Levágtad elölről azt a célzó"harangot" ???
  • Morphin
    vennék Slavia 630ast!!! Pest megyében lehetőleg, ill. még Szolnok megye is belefér. küldjön privát üzit akinek van eladó
  • HUNMarcus
    tudtok valami jó új elérhető árú CO2 légpuskát?
  • Miskolc88
    olyan messzire nem lehet a puskával ellőni persze.
    de az öreg is mondta akitől vettük hogy ezt már a vadászpuskákra ajánlja,de még légp-ra is felszerelhető.
    Én is lőnék távcső nélkül de valami el van baszva a puskán és nem lő pontosan.
  • bardocz
    Ezek a légpuskák kb milyen mesze lőnek el?
  • Morphin
    és márkája nincsen? amúgy 3,6km-re amugysem tudsz ellőni ;)
    milyet vegyek h még értelme is legyen?? bár én először távcső nélkül teljesen gyári légpuskával szeretnék megtanulni nagyon jó szinten lőni, aztán jöhet ez a távcsöves móka
  • Miskolc88
    A távcsövet a Zsarnai piacon vettem 4500-ért meg plusz 1100 volt hozzá a tartó.
    A "tekerő" amin a számok vannak azzal a zoomot lehet beállitani hogy milyen közel vagy távol legyen.
    Irányzék?
    Ha most arra gondolsz h merre lőjön a puska azt be kell állitani.
    Mi 10 perc alatt simán beálitottuk,csak tekergetni kell a jó irányba.
  • Miskolc88
    Az,Slavia 630-as.
  • Morphin
    Énis tervezek egy puskát, hobbi célra venni, vagy ilyen Slavia lesz, vagy egy alsókaros Lider...
    Hol vetted a távcsövet, meg a tartóját??és milyen márkájú...
    jah még érdekelne h a távcsövön vannak ilyen irányzék állitok nem? tekerők, szél meg ilyesmi miatt...azt leírná nekem vki h hogyan lehet/kell használni???
  • Pianista
    a puskára értem...
  • Pianista
    jól sejtem hogy Slavia 630??
  • bardocz
    Olyan légpuska van,amit nem félbe kell törni,hanem mint az éles mesterlövészeknél,hátra kell húzni egy kart?
  • Miskolc88
    Látom kihalt a topik :S
  • miilann
  • Miskolc88
    A távcsövet rá 4500 FT-ért vettem és a tartót pedig 1100-ért.
    Rohadtul megérte.
    9 Zoom van rajta.
    3 km 600m-ig lehet vele ellátni.
    Rohadt jó!!
  • Miskolc88
  • Miskolc88
  • Miskolc88
  • Miskolc88
  • Miskolc88
  • Miskolc88
  • Miskolc88
  • Miskolc88
    képek most jönnek!!!
  • Miskolc88
    ja.
    a mi puskánk az nem olyan régi.
    pontosan nem tudom hanyas "évjáratú"
  • Morphin
    Hi!
    Itt is van pár darab, lehet élvezkedni...visszatérve a madaras témához a második pisztoly lefelé, nézzétek milyen kézikönyve van^^ gondolom varjú v holló, nem vagyok nagy biológus.
    Amúgy énis szeretnék venni/beszerezni egy légpityut...azthiszem nagyfaternál van,lehet elkérem azt ha nem használja.(tuti vmi ősrégi darab, de ahogy elnéztem Pianista linkjét 40év után is szépen muzsikálnak ezek)