2669
Nektek van légpuskátok?
-
#189 Egy távcső 500 és 800 ft között van, ami slavias és lideres is lehet -
Miskolc88 #188 mi még pár éve kérdeztük egy vadászboltba hogy mennyi a légpuska és 30 valamennyi ezer volt,hogy Slavia volt e azt nem tudom.
Mi ismerőstöl vettük 10 ezerért egy gagyi távcsővel,de azóta kicseréltük a rugót tettünk bele kettőt (egy nagy meg bele egy kisebb :) ) és még csináltunk vele valamit.
Meg vettünk rá egy fasza távcsövet is. -
#187 nem mondtam h egyedül megyek ^^
sztem jövőhét esedékes erre...v holnap ha lesz vki aki kijön velem.a héten meg meló :( -
#186 Ne menj egyedül, valamelyik havert pattantsd be a kocsidba legalább -
#185 Elmúltam 18, és saját kocsival mennék ki ;)
csak nem lesz belőle para, amúgy addig amugysem váltok pénzt amíg megnem nézek ott mindent, szal közelsem tuti h veszek...pesstől annyira nincs messze párkány azért :S -
#184 A lényeg hogy a 16. éved meglegyen :D Ha egyedül mész, természetesen. -
#183 Ok köszi, lehet nemsokára kimegyek...mondjuk Párkány van legközelebb, ott állítólag van 2 fegyo bolt is. -
#182 Persze -
#181 Ha szlovákiában vennék egy légpuskát akkor azt áthozhatom simán?? Igaz már nincs határ tulképpen de néha ellenőriznek...
vki válaszoljon pls...elég kihalt a topik :( -
#180 Hol tudnék találni egy jó slaviat szerinted??? Használt kéne elsősorban mert amire én használnám ahhoz nem kell versenyszintű puska. -
Miskolc88 #179 Csak le lett szedve,mert a távcsőbe mikor belenéztem lehetett halványan látni! -
#178 Mondjuk inkább ne kelljen rá engedély és legyen gyengébb,aztán aki akar sufnituningoljon. -
#177 ne feletsük el hogy a légpuska ólom golyót lő ki. képzeld el h ha ólommal airsoftoznál milyen érzés lenne ha eltalálnának. másrészt szándékosan nem csinálják erősebbre a légfegyvereket, ugyanis engedély nélkül nem lehet olyan fegyvered amivel meg tudsz sebezni valakit. márpedig a légfegyverekhez nem kell engedély. ettől függetlenül mondom, hogy általában a légpuskákat mesterségesen "butítják" le ilyen gyengére. a gamo hunter típusú pl azért gyenge csak, mert gyárilag lyukat fúrnak hátul a tömítésbe. ha azt a lyukat eldugaszolod, kapsz egy olyan fegyvert, amivel embert lehet ölni. meg kapsz pár év csendes pihenőt is, ha elkapnak vele... -
#176 30-40 méter?Oké hogy airsoft puskák nagyon kis súlyú lövedéket lőnek ki,de az enyém visz 30-40 métert(persze azért nagyob a szórása,viszont van benne sorozat),de a sniperek 70m-t lövik,úgy,hogy ember alakot eltalálnak vele. -
#175 gyári formában egy légpuska ereje elég kicsi. ami 30-40 méterig ellő az már jónak számít. nekem van egy hatsan légpuskám, amit feltuningoltam úgy, hogy 100 méterre is szoktunk vele célbalőni. a hátránya az hogy mivel a gyárinál kb 5× erősebb rugó van benne elég nagyot rúg, de egy sörösüveget el bírok vele találni 50 méterről. azt ne kérdezd hogy kell feltuningolni, mert nem fogom leírni :) -
#174 Levágtad elölről azt a célzó"harangot" ??? -
#173 vennék Slavia 630ast!!! Pest megyében lehetőleg, ill. még Szolnok megye is belefér. küldjön privát üzit akinek van eladó -
#172 tudtok valami jó új elérhető árú CO2 légpuskát? -
Miskolc88 #171 olyan messzire nem lehet a puskával ellőni persze.
de az öreg is mondta akitől vettük hogy ezt már a vadászpuskákra ajánlja,de még légp-ra is felszerelhető.
Én is lőnék távcső nélkül de valami el van baszva a puskán és nem lő pontosan. -
#170 Ezek a légpuskák kb milyen mesze lőnek el? -
#169 és márkája nincsen? amúgy 3,6km-re amugysem tudsz ellőni ;)
milyet vegyek h még értelme is legyen?? bár én először távcső nélkül teljesen gyári légpuskával szeretnék megtanulni nagyon jó szinten lőni, aztán jöhet ez a távcsöves móka -
Miskolc88 #168 A távcsövet a Zsarnai piacon vettem 4500-ért meg plusz 1100 volt hozzá a tartó.
A "tekerő" amin a számok vannak azzal a zoomot lehet beállitani hogy milyen közel vagy távol legyen.
Irányzék?
Ha most arra gondolsz h merre lőjön a puska azt be kell állitani.
Mi 10 perc alatt simán beálitottuk,csak tekergetni kell a jó irányba. -
Miskolc88 #167 Az,Slavia 630-as. -
#166 Énis tervezek egy puskát, hobbi célra venni, vagy ilyen Slavia lesz, vagy egy alsókaros Lider...
Hol vetted a távcsövet, meg a tartóját??és milyen márkájú...
jah még érdekelne h a távcsövön vannak ilyen irányzék állitok nem? tekerők, szél meg ilyesmi miatt...azt leírná nekem vki h hogyan lehet/kell használni??? -
#165 a puskára értem... -
#164 jól sejtem hogy Slavia 630?? -
#163 Olyan légpuska van,amit nem félbe kell törni,hanem mint az éles mesterlövészeknél,hátra kell húzni egy kart? -
Miskolc88 #162 Látom kihalt a topik :S
-
#161 -
Miskolc88 #160 A távcsövet rá 4500 FT-ért vettem és a tartót pedig 1100-ért.
Rohadtul megérte.
9 Zoom van rajta.
3 km 600m-ig lehet vele ellátni.
Rohadt jó!! -
Miskolc88 #159 -
Miskolc88 #158 -
Miskolc88 #157 -
Miskolc88 #156 -
Miskolc88 #155 -
Miskolc88 #154 -
Miskolc88 #153 -
Miskolc88 #152 képek most jönnek!!! -
Miskolc88 #151 ja.
a mi puskánk az nem olyan régi.
pontosan nem tudom hanyas "évjáratú" -
#150 Hi!
Itt is van pár darab, lehet élvezkedni...visszatérve a madaras témához a második pisztoly lefelé, nézzétek milyen kézikönyve van^^ gondolom varjú v holló, nem vagyok nagy biológus.
Amúgy énis szeretnék venni/beszerezni egy légpityut...azthiszem nagyfaternál van,lehet elkérem azt ha nem használja.(tuti vmi ősrégi darab, de ahogy elnéztem Pianista linkjét 40év után is szépen muzsikálnak ezek)