2669
Nektek van légpuskátok?
-
Süti86 #309 A távcsöveket általában ilyen paraméterekkel adnak meg Pl:Tasco 3-9x50
Mit jelentenek a számok?mert nem értek hozzá. -
#308 a crosman sajnos amilyen jól néz ki olyan szar. tehát azt ne. -
#307 Crosman nagyon odavágósan néz ki mondjuk -
#306 Én se vok nagy mágus de én a Norica Dragont venném. -
Süti86 #305 Helló!
A segítségetek kellene egy kicsit.Két puskát ajánlottak nekem,de nem tudok dönteni(annyira nem értek hozzájuk)-Tell mod. 220f Nickel
-Nornica Dragon
-Crosman Phantom 1000
Mindhárom 4+32 távcsővel van -
#304 Há jó van 3 hete foglalkozok komolyabban a légpuskákkal
az előtt azt se tudtam mi az hogy 4,5.Annyi volt a légpuska nekem hogy kis bástyaszerű izé kell bele és átvisz mindent.
Valóban nemvok túl jó fizikából:D
Am 5.5:de attól nem erősebb.vagy igen? -
#303 látom szakértő vagy. csak épp a tehetetlenséget hagytad ki a számításból. az 5.5-ös nehezebb ergó kevésbé lassul a légellenállás hatására ergó ugyanazzal a kezdősebességgel messzebbre száll.
másrészt 7,5 kJ nem J, és az nem erő hanem energia mert az erő N lenne.
nem vagy nagy májer fizikaórán mi? :) -
#302 50-60ból meg nem norica titan-t fogok venni
azon az árfekvésen nagyon komoly sportpisztolyokat/~puskákat lehet már venni. amik neve mellett a "tuning" szót le se merném írni -
#301 ezek a számok a kalibert(a cső ill lőszer átmérője)jelenti ha messzire akarsz lőni akkor 4,5-öst vegyél mert az 5,5-ös lőszer nehezebb és nem száll addig mint a 4,5-ös.egyébként majdnem minden puska(amin nincs tuning)7,5J erővel bír kb. -
#300 Használtan gondoltam, és csak a puskáért adnék 10-15öt.
Mit jelent az, hogy egy puska 4,5es vagy 5,5ös? Erősséget jelent?
Ha erősséget, akkor egy 5,5ös légpuskának mennyi a lőtávja?
Milyen céltávcsövet ajánlotok? -
#299 szólok h minden légpuskán van sín a távcsőnek, a képen is. -
#298 tuninggal kapcsolatos linkért elég komoly bünti jár idehaza szóval én nem is nagyon reklámoznám ezt így h "Olyan légpuskát szeretnék venni amit lehet tuningolni".
egyébként bármelyik légpuskát lehet tuningolni de 10-15ért újat biztos nem kapsz főleg nem jó minőségűt. mire lesz egy aránylag erős puskád pontos távcsővel 50-60ezer biztos benne lesz. -
#297 ha meg nincs sín a távcsőnek bármelyik puskán (a képen pont nincs XD)akkor maratni kell rá vkivel:D -
#296 hát ha 15eFt?nem fog menni tényleg sajna főleg távcsővel.
esetleg veszel te is Norica titan-t mint én:
ha kell azt is megadom hol veszem 23eFt-é van rajta sín a távcsőnek és szerintem jól tuningolható az hogy nem szarja-e össze magát 2. lövés után csak rajtad múlik hogy hogy bánsz vele de ez minden puskánál így van.
vagy veszel használt puskát 15eFt-ért már lehet jót kepni. -
Miskolc88 #295 távcső +légpuska 15 ér nem fog kijönni -
#294 Sziasztok!
Én is most szeretnék légpuskát venni, de ha már veszek akkor jót szeretnék a pénzért. Kb 10-15öt szánnék rá. Olyan légpuskát szeretnék venni amit lehet tuningolni, nem szunyogfing és nem szarja össze magát a 2. lövés után. Céltávcsövet is szeretnék rá venni. Mit tudnátok ajánlani? Tuningal kapcsolatos linkek is jól jönnének!
Köszi. -
#293 mindenki azt veszi meg amire igénye, és pénze van természtesen... -
#292 hát én az ellenkezőjét vallom!!!!!!persze saját vélemény:D
de a műanyag takarékosabb(pénz)és ez is szép na persze a fa se rossz szal egyenlő kinek mi tetszik aki a fát szereti annak az legyen aki meg nem annak meg ne az legyen.Am valóban könnyebb viszont amit én veszek puskát asszem az 2,60Kg kb meg amit másik még szóbajöhetett fa tussal annak is ugyanennyi a súlya szal má akkor az olcsóbb 1. puskának jó ha meg nem tetszik veszek másikat 2év múlva azt kész. -
#291 nem egészen...könyebb és sztem ez ront a pontosságon(ez csak az én véleményem.)a fa lakkozva sokkal szebb,jobban is mutat.és hát ez csak egy puska.legyen rajta FA! a müanyag meg nemcsak fekete lehet, nem ettől rosszabb az. ez kb olyan h melyik hangszoró szól szebben a tömör fa, vagy a préselt fos mdf lapból készült!? (szerintem egyértelmű)
amúgy csunnnnya a lokód ^^ -
#290 gyakorlatilag annyi hogy az 1ik könnyebb mert ha te veszel 30eFt-ért műanyag tussal légpusát az nem fog neked eltörni csak ma má izomból a betonba vered.Ugyan így reagál a fa is annyi a külömbség hogy a műanyag tusosak olcsóbbak és álltalában fekete az a műanyag szal aki szereti a feketét(én:D)....
egyépként a pisztolyon amit kaptam az is műanyag csak a dugatyúház a cső és az elsütő billentyű vas -
Süti86 #289 Helló!
ELőre leszögezem ,hogy nem értek annyira a légpuskához.Kérdsem az lenne ,hogy miért jobb ill. rosszabb a műanyag tus mint a fa? -
#288 hi.
Légpuska terén má biztos hogy TITANt veszek műanyag ide műanyag oda...biztos hogy erős az a műanyag:D
már csak a fegyverápolással kapcsolatban vannak kérdéseim:mit használjak a tisztításra ill. mit kell tisztítani?
milyen felszerelés kell a tisztításra?
kösti -
#287 De sztem a NORICA SPORT az jobb, bár ezt nem leht megmondani melyik a jobb mert mind a 2 lehet rosszabb is 1 xy xxx légpuskánál szal........ -
Miskolc88 #286 tuningolva van de alapból is jó. -
#285 Dehát neked is tuningolt a slavia 630-asod és ki tudja hogy alapba mennyit visz:S
meg ahonnan én szerezném a puskát ott nincs slavia. -
#284 Hát nemtom más azt mondja szarok az új slaviák.De hát.......
Ha most veszek 1 SPORTOT rakatok bele erősebb rugót 20M-re simán elvisz.
Spanyol termék és jó is sztem.....Használt puskát meg nem fogok venni.
Mert lehet hogy ma jó holnap meg rossz lesz még ha az atyaúristen is árulja.Persze ez az újjal is megtörténhet XDXDXDXD.
DE ha má 10-20 m céllövés:a telkünk "biztonságosan lőhetek arra" része csak max 6m távolságot enged mert fal:D
Szerintem SPORTOT veszek de ha vkinek van titánja az szóljon és írja le a véleményét. -
Miskolc88 #283 sztem is -
Egerwin #282 "Főképp céllövésre ~10-20m"
rendes légpuskapálya 10 m
slaviaval jobban járnál szerintem -
#281 Köszönöm a segítséget.
Most már csak 1 dolog van hátra:
NORICA TITAN vs. NORICA SPORT
Melyiket érdemesebb.
Nem vok kezdő és sokáig akarom használni számomra mind a 2 elfogadható árban most csak az a kérdés melyiket?
Főképp céllövésre ~10-20m és alkalmanként verebek és egyébb állatok persze tényleg csak alkalmanként.
Haveromnak NORICA SPORT van de sajna nemtom kipróbálni ill. kitom de nem az a bolti, neki má másik, rövidebb cső és 3x erősebb rugó van benne.Szal akkor az segítsen aki tud de várom olyanok segítségét is a ért valamit a puská(k)hoz.Én a NORICA SPORT felé hajlok mert az a műanyag tus tényleg rossz XDXDXD láttam képen az összeillesztést XDXD kegyetlen gondolom a fa NORICA SPORTON má nem látszik az összeillesztés ill.nincs is összeilleszteve hanem egybecucc.
Fuhhhh de sokat írtam de má nem akarok selejtet venni na csátok.
és előre köszönöm mindenkitől a segítséget -
#280 Nem ebből az ületből veszem de mégis hogy melyik a jobb. -
#279 melyik éri meg?
ez
vagy
ez
vagy
ze
Számomra mindegyik tetszetős és jó árban van az érdekel melyiket érdemes megvenni? -
#278 Gamo-t nem ismerem...de felsőkategóriában az is jó leht :S -
#277 hirtelen emgem is elretentett és má lőttem légpuskával azóta várok erre az évre hogy lehet sajátom.:D
de hát jó puska sztem de ha mégse akkor vegyek inkább Gamot? -
#276 Norica Titan
-műanyag tus, engem már ez elrettent :S de hát te tudod...lőttél már valaha légpuskával vagy csak megtetszett és ki akarod próbálni.mert ha ilyen a megközelítés akkor jó neked a norica titan-is -
#275 De most nekem a Noric Titan is bejönne és olcsó is és azt mondtátok noricat 40e alatt nem érdemes venni:Sde ha az új slavia gagyi akkor inkább má Norica Titamt szerzek be mert az modernebb és én új puskát akarok venni nem használtat még ha felújított is meg ha alig használt is.
Sajna én ilyen makacs vok:Dpersze a tanácsokat elfogadom.
de azé keresek Gamo-ból 30e körülit. -
#274 ugyanugy lehet mint a többit...30e ft alatt szinte minden puskában ugyanaz van szerkezetileg.semmi modern újitás nincs benne, max a biztositó de az már pár öreg slavian is van.
az a baj h akinek van jó slavia az v nem adja el, vagy pedig majdnem új áron.(az újak állitolag már elég gagyik) szal böngészd a vaterát meg egyéb apróhidetéseseket, nekem nemrég innen küldött valaki egy mailt h van elado 631ese, kép alapján szép(árat mondjuk nem írt), de most másra költeném a pénzem,nem ilyen hobbi puskákra... -
#273 hy all.
Inkább Slavia 630-asat akarok venni mert megtetszett:D
30000Ft alatt lehet kapni itthon vagy szlovákba?
Mert ezt lehet jól tuningolni:D
Fogom is majd:D
csak az érdekel mennyibe kerül átlag kint és itthon.
Köszi -
#272 van rajta távcsősín?? ha nincs akkor maratni kell rá, fegyvermesterrel... -
Miskolc88 #271 sok sikert !
-
Süti86 #270 Megnéztem a puskád,eléggé tetszetős.Nekem most ajánlottak hozzá Tasco,Bushnell távcsöveket szerelékekkel együtt.CSak azon paráztam hogy fel tudjam szerelni a puskára.Remélem sikerülni fog.