Mirrors
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
durva volt mikor kiment, azt hittem megmenekült, erre ránéz az õr kabátjára, és fordítva a neve meg minden fordítva volt, ütött rendesen, zene meg kurvajó volt alatta sztem
Yo, Bitch!
amúgy amit #54-ben írtam bakit az csak nekem tûnt fel? (-:
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
hát a vége nekem kissé zavaros.
mintha tul nagy csavart akartak volna vinni bele.
nekem is valahogy az jön le, hogy Ben bent maradt a "tükör birodalmában", vagyis a tükör tuloldalán.
de ha valakinek pontosan tiszta ez a rész, elmagyarázhatná <#nemtudom>#nemtudom>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
Sokkal jobbra, értelmesebbre számítottam. Sajnos lényegében nincs értelme, hogy mi miért volt. :(
[/spam]™
nemtudom feltûnt e valakinek, de az hogy volt, amikor az elején
egyelõre ennyi észrevétel van... majd lehet lesz még :)
tényleg alreg vagyok ám-.-
nekem bejött a film redesen és ha pontozni kéne akkor 10bõl 8at gondolkodás nélkül megadnám.
aki szereti a 24-et annak ez a film kötelezõ darab.
a film szerintem erõs közepes
feliratotok esetleg már van a filmhez?
24 - Exile -Nov.23
sztem jó ez a mirrors bár még nem láttam,de elég nekem a trailer is .)
24 - Exile -Nov.23
Aki kitalálta azt kéne be zárni egy szellem-házba.
Nem hiszem el, ilyen horror-okat kel csinálni, amibõl már Dunát lehet rekeszteni?
Szánalom.
(...bár mintha az 1408 kísértethistória háttértörténete jobban ki lett volna dolgozva.) A Ruins már ott hátránnyal indult nálam, hogy tini-horror, de aktív horrorfogyasztóként mindent meg kell becsülni.
ne nézd meg a youtube-on reklámozott filmeket :D
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
A film egyébként kb. 1408-al van egy szinten, azaz nagyon B horror.
Eléggé gagyi volt szerintem is. Jobbat vártam. Sajnos mostanában már nem csinálnak jó horror filmet.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ránézésre jónak tûnt, de vagy én vagyok nagyon elfogult,nagyon érzéstelen-érzéketlen, vagy tényleg ratyi volt ez a film.
szerintem az alapötlet addig volt jó, hogy tükör mint börtön. ezt a film 8/10ed részében alkalmazták is, de volt egy rohadt szar rész mikor az apáca benyalt egy sportszeletet, és dobálta a fõhõst.ha az a rész kimarad sokkal job lett volna (legalábbis számomra)
meg még egy kis hajszálhasogatás:
idõt nem tudok mondani, a következõ a helyzet:
az anya a konyhában van, és az egyik ablakban, a párás üvegen mgjelenik egy kéznyom. A hang vmi olyasfajtára emlékeztet amikor vki lehuzza kezét az üvegen. viszont avval letörölné a további párát is. ez pedig nem törli le, ráadásul az animációban nyujtották, szóvalkicsit hülyén néz ki. mondjuk tök elhanyagolható, de én pont észrevettem
:D
6/10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
valaki nem tud linkelni egyet? angol is megtenné
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Vagy már itt van, csak még nem találtak fordítót, mert olyan félelmes film, hogy még magyar nem nézte végig? <#crazya>#crazya>
[/spam]™
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
2 hét és lehet nézni ,fasza.... bár még hozzátesszük h jó minõségben kéne akkor még 1-2 hét..
de ezt a filmet tuti nem szinkronnal nézem,hiba lenne azzal megnézni :D
mondjuk elég sok most kijövö filmel igy vok .:DSDdsdd
24 - Exile -Nov.23
USA-ban: 15 August 2008
itthon nem tudom...
Yo, Bitch!
adja magát fõleg az üvöltései tetszenek,olyan 24es kb :Dfasza lessz.
mikorra várható a bemutató?
24 - Exile -Nov.23
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
:D!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De a magyar címen kivagyok akadva..."Tükröm tükröm, mondd meg nékem"<#wow3>#wow3><--miez, Hófehérke filmadaptáció?<#szomoru1>#szomoru1>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár