494
The Lord of the Rings: Conquest
  • Narxis
    XP-re nincs DX 10, ezért lesz minimum DX9-es támogatás benne. Az XP-t egyébként 2014-ig támogatja a Microsoft. A Vistatól pedig 2009-ben elbúcsuzunk kivéve az Enterprise változatot(mivel ez vállalatoknak készült változat).
  • Pepsi Twist
    jah mert az SP3 már DX 10 ezik nem?
  • Narxis
    A DX10-es gyerekek fáradjanak át a Crysis topikba, htx.

Komolyra fordítva a szót, nem azon múlik a szépsége, hogy Dx10 vagy 9. Tegnap töltöttem ki egy gépigényes kérdőívet Steamen ahol a végén meg is lehetett nézni, hogy áll az eredmény. A nagy többség ma átlagosnak mondható géppel rendelkezik, pl. prociból 70% körüli volt az egy magosok száma, videokártyából a 8800GT volt abszolút fölényben, aztán az ATi hasonló kategóriájú kártyája 3870 asszem. 2GB RAM szintén abszolút fölényben és a kérdőívet kitöltők 80% XP 14%-as Vistat használ.

Engem a hangulat érdekel, eddig az össze Gyűrűk Ura játékkal nagyon jót játszottam, többször is elővettem a játékot, nem untam meg, pl. The Battle for Middle-earth. Szóval legyen jó a grafikája de ne az legyen a legfontosabb mert akkor kapunk egy Crysis szintű játékot ami szépnek szép, de amint végig vittem töröltem és el is felejtettem. Egyébként mire kiadják szerintem a DX 10.1-et IS támogatni fogja, persze XP-n is futni fog, ez garantált.
  • Pepsi Twist
    Akkor meg mi a f*sz van?
  • mama2
    Bár msot jut eszembe, van X360-om:D. Szóbal tőlem lehet DX10-es, X360-on fogok vele játszani:D.
  • milk41
    én csak akkor fogok egyet érteni ezzel a dx10-el ha meglesz az új gépem
  • danikarate
    Egyetértek! Ha jó grafikát akarnak legalább DX10 legyen!
  • Pepsi Twist
    jaj bocsáss meg... ő feleslegessége (mennyél csak sírni) amúgy /off
  • mama2
    Személyeskedésért járna neked a ban!
  • Pepsi Twist
    jah hát igen aki rokkant az unalmába nem tud mást csinálni megfeletkeztem... (de ezt a gépezést úgy értem hogy nem csak bekapcsolod a gépet hanem nyúzod kiveszel belőle hardware-t beleraksz bla bla bla...) viszont ha így nézlek akkor max 25 perce vagy így...
  • mama2
    4 éve? LOLLLLLLLLLLL hát én 10 éve gépezek, ugyanis már 3 évesen játszottam, meg mindenxD.
  • Pepsi Twist
    hát eléggé az... te kb 4 éve HA gépezel... neked persze hogy új...
  • mama2
    "Az XP elég elavult már..." na ezzel vitatkoznék picit:).
  • Pepsi Twist
    az XP elég elavult már... és az SM4.0 is már jó... szóval ha szép grafot akarnak akkor minimum DX10 és SM4.0 (ma sem használ már senki vinfos 95-t és Voodoo-t)
  • mama2
    A nagy faszt azt. Attól hogy neked az a szar Vistád van, ami a DX10-et támogatja, akkor DX10-esnek kell a játéknak is lenni? Más ne is játszón vele, csak az, akinek Vistája van?
  • Pepsi Twist
    de csak SM 4.0es legyen és DX10 minimum :D
  • Fbn Lx
    miért is olyan überkirály ha valamiben SM 4.0 van?
    csak azért kérdezem, mert 3.0 vagy 4.0 szerintem jóformán mindegy, szal ilyen apróságra helyezni a hangsúlyt D:
    másrészt újonnan kijövő játékok általában már támogatják a 4.0-t.
  • milk41
    tudtommal egy rész 3óra,meg van a röviditett változat részenként másfél óra
  • mama2
    Helyes:). De extra változatba nézd meg a filmeket, ami sac/kb. 11 óra.
  • Pepsi Twist
    ha ez SM 4.0 lesz akkor én esküszöm megnézem az összes részt és megveszem a gammát...
  • evildamien
    én harry potter-rel
  • mama2
    Mi az a loop?
  • VRSDM
    én beraktam loop-ra és egész nap ez megy.
    komolyan :)
  • mama2
    Már ötödjére nézem meg a trailerjét a játéknak, de még mindig csorog a nyálam.
  • milk41
    én már egy csómoszor elolvastam és megnéztem a lotr-ot
  • Pepsi Twist
    videó alapján valami kőkori barbár játék Half Life -ból származó lényekkel :D
  • Kreeder44
    Hehe !!!! Inkább a filmet nézd meg mind a 3-at előbb mert lehet a játékokban csalódni fogsz....
  • Pepsi Twist
    sosem néztem, tudod én nem szoktam szívni :D
  • mama2
    Legolas is fasza:D.
  • mama2
    Nem láttad? Komában voltál?O.o
  • Pepsi Twist
    ti kikről beszéltek?

én azt sem tudom mi ez! :D
    1 percet nem láttam a gyűrű kurából.

lehet ki kéne próbálnom az előző részeket? :D (mármint a játékot)
  • Martins15
    CsakaLegolas
  • Narxis
    Én Frodoval.
  • Tinman #20
    "Fuhuuuusssssatok bolondok!"
  • mama2
    Gondolom a grafika változik még. Amúgy ti kivel lesztek? Én Gonosz oldalon a Barlogal leszek, jó oldalon Gandalf-al:D.
  • Neoncsoves
    szerintem jobb lesz azért a graf... reméljük! de ha nem is lesz überbrutál attól még jó lesz neten tolni
  • Ragnar360
    ja basszus milyen szövegeket lenyom a kis mama2 :DDD
  • Fbn Lx
    nem akarok grefikabuzinak hangzanie, de szerintem ez kurvaronda :\

videó alapján a mozgások is darabosak, és mű az egész. Tiszta 2003 (return of the king game)
  • Pepsi Twist
    remélem SM4.0-s lesz...

/fav
  • Csirke4
    :>
    Végre egy értelmes totyig.
    Ez viszontmár engem is érdekel. :D