494
The Lord of the Rings: Conquest
  • Prince23
    Ossztott képernyős coop
  • mama 2
    3 új videó!
  • [Jakuza]
    Semmi tulzas nincs benne, mintha elso generacios PS2 jatekot latnek.
    Nagyon gyenge eresztes ez, es biztosra veszem, hogy a LOTR vilag sem fogja megmenteni a biztos bukastol.
    Sajnalom, mert nagy rajongoja vagyok a Gyuruk uranak, de ez az alkotasnak nevezett szornyuseg meltatlan a nevehez.
  • erik10
    Azért annyit ne túlozzunk. :)
  • [Jakuza]
    Megneztem a videokat es megjegyzem brutal randa az ehesz, mintha vagy 5 evvel ezelott csinaltak volna :D
  • bAguziB2
    hello all. Azt szeretném kérdezni, h ez a hős rendszer olyan lesz kb mint az swbf2-ben? (bizonyos kill utánvállik elérhetővé a hős) am LEGOLAS 4EVER :DD
  • toysoldier
    mindjárt gondoltuk -.-
  • mama 2
    Én fogok. Mert ha a PC-n nem fut... akkor ott az Xbox360:D. De azé PC-n jobb lenne, mert multizni is lehet majd eredetivel, mert ha fut frankón, akkor eredetibe megveszem:D!
  • kiscucu
    én se naon
  • toysoldier
    ezzel se fogok játszani
  • grebber
    Lord of the Rings: Conquest - Gépigény és demó!

A Pandemic által hegesztett legújabb Lord of the Rings adaptáció megjelenése közeleg, lássuk elfut-e a gépünkön.

A Star Wars: Battlefront sorozatra hajazó legújabb Lord of the Rings játék hamarosan a boltokba kerül. Ennek örömére a Pandemic prezentálta a gépigényt. Mint az alant látható,igen barátságosra sikeredett. Elnézegetve a cuccost két dolog tűnhet fel. Az egyik, hogy ez egy sima PC port lesz, ami azért jó, mert legalább biztosan jól fog futni a viszonylag közepes gépeken. A másodikat elfeledtem, de hát amikor az ember lázas, meg minden simán írkálhat hülyéket, marhákat. Abban azért reménykedünk, hogy a Pandemic ezúttal megoldja a számukra eddig lehetetlennek tűnő feladatot, azaz olyan PC portot készíteni, ami úgy is néz ki mint egy PC játék, mert az eddigi Battlefront portok sajna csak közepesnek minősülnek. A srácok biztosan felnőttek már a feladathoz, és bár a PC verziót sajna nincs módunkban kipróbálni, az Xbox tulajok már téphetik is a demót, egy kis "előlidérckedés" céljából.

System Requirements
    ===================

FOR WINDOWS XP SP2 or Windows Vista
    * 2.4 GHz Core Duo processor or equivalent
    * 1 GB RAM
    * A 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0 - nvidia 7800 or equivelent
    * The latest version of DirectX 9.0c
    * A DirectX 9.0c compatible sound card
    * At least 6 GB of hard drive space for installation.

info: Gamestar
  • Prince23
    No, ugy látszik divatos a 3 napos eltolódás a lotr esetében. akkor január 20-ig tuti megjelenik :D
  • kiscucu
    sziasztok eltolódott 2009. 01. 16. ra
  • kiscucu
    8 nap (állítólag) én láttam az előzetest hát nem kicsi gép kell majd
  • Hydroceph
    közeleg(?)
  • JackMeadow
    én nem estemhanyat a trailertől, kissé darabos a mozgás, van egy jelentet amikor egy lovas csap 3-at vmi kék fénylő kardal, keci hülyén néz ki
  • Prince23
    Január 9 helyett 13-án jön ki.
    További tolodás.
  • Narxis
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Prince23
    Már január 9-re tolódott el...
  • gabo91
    már várjuk
  • mama2
    EZAZ!!!!
  • milk41
  • Prince23
    Nov. 7
  • mama2
    mert kecibuta vagyok-.-.
  • Prince23
    Mert?
  • Tower Guard
    Hát jó lenne ha már kijönne.:)
  • Narxis
  • Neoncsoves
    ezzel a topiccal csak az a baj h mama2 nyitotta
  • Narxis
    Nemsokára.
  • ApPa123
    Hy azt szeretném kérdezni mikor fog kijönni a game???ThX
  • Prince23
    Kissé meglepett az a hír, h a játék felépitése tök ugyanolyan lesz mint a multiplayer centrikus Battlefield.
    Aki single-t akar játszani, az kap időrendi küldetéseket, és lejátszhatja a jó vagy rossz oldalon is Középfölde megmentését. Röviden: battlefield eresztés lesz. (fps természetesen is)
  • Prince23
    Interjú
  • Prince23
    E3 trailer
  • Pepsi Twist
    pontosítok, olyan JÓ játék :D
  • mama2
    Pont ezt akartam írni:D.
  • Pistike 007
    3D Sexvilla
  • Pepsi Twist
    én annak örülnék ha lenne olyan játék amitől orgazmusom lehet -.-
  • Pistike 007
    Akinek számítógépes játékoktól orgazmusa lesz, azt csak sajnálni tudom.
    Fejlődésben a világ.
  • Narxis
    Klikk.
  • Pepsi Twist
    aha