494
The Lord of the Rings: Conquest
-
#93 Ossztott képernyős coop -
#92 3 új videó! -
#91 Semmi tulzas nincs benne, mintha elso generacios PS2 jatekot latnek.
Nagyon gyenge eresztes ez, es biztosra veszem, hogy a LOTR vilag sem fogja megmenteni a biztos bukastol.
Sajnalom, mert nagy rajongoja vagyok a Gyuruk uranak, de ez az alkotasnak nevezett szornyuseg meltatlan a nevehez. -
#90 Azért annyit ne túlozzunk. :) -
#89 Megneztem a videokat es megjegyzem brutal randa az ehesz, mintha vagy 5 evvel ezelott csinaltak volna :D -
#88 hello all. Azt szeretném kérdezni, h ez a hős rendszer olyan lesz kb mint az swbf2-ben? (bizonyos kill utánvállik elérhetővé a hős) am LEGOLAS 4EVER :DD -
#87 mindjárt gondoltuk -.- -
#86 Én fogok. Mert ha a PC-n nem fut... akkor ott az Xbox360:D. De azé PC-n jobb lenne, mert multizni is lehet majd eredetivel, mert ha fut frankón, akkor eredetibe megveszem:D! -
kiscucu #85 én se naon
-
#84 ezzel se fogok játszani -
#83 Lord of the Rings: Conquest - Gépigény és demó!
A Pandemic által hegesztett legújabb Lord of the Rings adaptáció megjelenése közeleg, lássuk elfut-e a gépünkön.
A Star Wars: Battlefront sorozatra hajazó legújabb Lord of the Rings játék hamarosan a boltokba kerül. Ennek örömére a Pandemic prezentálta a gépigényt. Mint az alant látható,igen barátságosra sikeredett. Elnézegetve a cuccost két dolog tűnhet fel. Az egyik, hogy ez egy sima PC port lesz, ami azért jó, mert legalább biztosan jól fog futni a viszonylag közepes gépeken. A másodikat elfeledtem, de hát amikor az ember lázas, meg minden simán írkálhat hülyéket, marhákat. Abban azért reménykedünk, hogy a Pandemic ezúttal megoldja a számukra eddig lehetetlennek tűnő feladatot, azaz olyan PC portot készíteni, ami úgy is néz ki mint egy PC játék, mert az eddigi Battlefront portok sajna csak közepesnek minősülnek. A srácok biztosan felnőttek már a feladathoz, és bár a PC verziót sajna nincs módunkban kipróbálni, az Xbox tulajok már téphetik is a demót, egy kis "előlidérckedés" céljából.
System Requirements
===================
FOR WINDOWS XP SP2 or Windows Vista
* 2.4 GHz Core Duo processor or equivalent
* 1 GB RAM
* A 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0 - nvidia 7800 or equivelent
* The latest version of DirectX 9.0c
* A DirectX 9.0c compatible sound card
* At least 6 GB of hard drive space for installation.
info: Gamestar -
#82 No, ugy látszik divatos a 3 napos eltolódás a lotr esetében. akkor január 20-ig tuti megjelenik :D -
kiscucu #81 sziasztok eltolódott 2009. 01. 16. ra -
kiscucu #80 8 nap (állítólag) én láttam az előzetest hát nem kicsi gép kell majd -
Hydroceph #79 közeleg(?) -
JackMeadow #78 én nem estemhanyat a trailertől, kissé darabos a mozgás, van egy jelentet amikor egy lovas csap 3-at vmi kék fénylő kardal, keci hülyén néz ki -
#77 Január 9 helyett 13-án jön ki.
További tolodás. -
#76 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#75 Már január 9-re tolódott el... -
#74 már várjuk -
#73 EZAZ!!!! -
#72 -
#71 Nov. 7 -
#70 mert kecibuta vagyok-.-. -
#69 Mert? -
#68 Hát jó lenne ha már kijönne.:) -
#67 -
Neoncsoves #66 ezzel a topiccal csak az a baj h mama2 nyitotta -
#65 Nemsokára. -
ApPa123 #64 Hy azt szeretném kérdezni mikor fog kijönni a game???ThX -
#63 Kissé meglepett az a hír, h a játék felépitése tök ugyanolyan lesz mint a multiplayer centrikus Battlefield.
Aki single-t akar játszani, az kap időrendi küldetéseket, és lejátszhatja a jó vagy rossz oldalon is Középfölde megmentését. Röviden: battlefield eresztés lesz. (fps természetesen is) -
#62 Interjú -
#61 E3 trailer -
#60 pontosítok, olyan JÓ játék :D -
#59 Pont ezt akartam írni:D. -
#58 3D Sexvilla
-
#57 én annak örülnék ha lenne olyan játék amitől orgazmusom lehet -.- -
#56 Akinek számítógépes játékoktól orgazmusa lesz, azt csak sajnálni tudom.
Fejlődésben a világ.
-
#55 Klikk. -
#54 aha