Iskolákban is helyet kap a Nintendo DS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rossz kis kütyü ez, játékra sem, de ha oktatási segédeszközként föl lehet használni, akkor miért ne? Kísérletezni legalábbis lehet vele, aztán majd kiderül, hogy mennyire válik be.
Irodai célokra? Ilyet hol olvastál? Irodai célokra egyébként sem alkalmas egy OLPC...
Irodai célokra? Ilyet hol olvastál? Irodai célokra egyébként sem alkalmas egy OLPC...
Te most viccelsz, ugye? Ezek a kis gépek nagyságrendekkel olcsóbbak az OLPC-nél, ráadásul japán termék, vagyis sokkal könnyebben beszerezhetõ. Egyébként csak segédeszköz, egy interaktív tankönyv, arra meg tökéletes.
Nem értem miért kell görcsölni ezzel a ratyi nintendóval. Ott az OLPC, ha már iskolai vagy irodai célokra kell valami normális dolog.
Ez olyan mintha a barkácsszakkörön ping-pong ütõt használnának kalapács helyett, mert abból sok van, meg olcsóbb mint a kalapács. Jó, jó, de nem arra való!
Ez olyan mintha a barkácsszakkörön ping-pong ütõt használnának kalapács helyett, mert abból sok van, meg olcsóbb mint a kalapács. Jó, jó, de nem arra való!
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
az elsõ képen a könyvek tetején hever 1 magnó kazetta 😄 a fótós elrakathatta volna
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Arra szavam nincs,csak amit a wii-vel csinálnak már egy vicc,és hamarosan figyeld meg ezekután nintendo benyomja a wiifit-eket a szanatóriumokba,meg a suli tornatermekbe...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
DS egy nagyon jó kis masina... már majdnem annyira a szívemhez nõtt, mint anno a C64.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Wii Fit-et a tornatermekbe!!!!!!!!<#mf1>#mf1> <#idiota>#idiota>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n