72
-
jomunkas #32 jajj
ezt úgy kell elképzelni hogy látod a haverod asztalát és mindent ami rajta fut
valahogy igy akartam -
jomunkas #31 Hát nekem is csak azért van fennn az MSN mert sok haveromat csak ezzel tudom elérni
egyébként semmire sem tartom de hát mindenki ezt használja szoval fennmarad a gépen
Amit szivesen használok az a : NetMeeting
Igaz még az IP-t kell hozzá megjegyezni de más problémám nincs vele
minden funkcio megvan benne ami fontos
És amin nagyot néztem : van benne megosztható asztal
ezt úgy kell elképzelni hogy látod a haverod az asztalát és mindent ami fut
Szoval : NetMeeting 4ever -
FoodLFG #30 Én nem használok ilyesmiket. Fent sincs a gépemen.
Régen használtam, de időpocsékolás volt.. -
roliika #29 Vagy igyon Mirindát. -
roliika #28 Sőt kimondottan Pirosarany és erős Pista nagyhatalom vagyunk!
Oda se neki...angolok majmolása ők szoktak ilyen idióta dolgokat kitalálni.
Amúgy van bennne valami, mert gazdasági értelemben abból vagyunk nagyhatalmak amiből nekünk sok van és másnak kevés. És lehet exportálni! Mivel mindent elloptak elvittek, az oktatás a minimum alatt van, a bérek meg minden, ez az MSN dolog adhat 1 kis reményt! :DD
Usert szépen kitolják a gépe mellől és beindul az MSN user import-export (lol). -
Cat 02 #27 Akit enyire zavar, használjon Mirandat ^^ -
hazsoo #26 Ha valamit nem értesz az nem azt jelenti ,hogy szar minden.És kösz jól van a szemem -
Lenry #25 MSN nagyhatalom
és ezzel kordában tarthatjuk az egész világot... mindenki retteg a magyaroktól, akik annyiszor használják a Messengert, hogy ezáltal isteni teremtényekké váltak MUHAHAHA... félj világ, mert bejelentkezek, és lesz ne mulass
komolyra fordítva a szót: hogy lehet ilyen hülye címet kitalálni? attól h vmit sokszor használunk, nem leszünk nagyhatalom... ennyi erővel lehetnénk Túró Rudi vagy zacskóstej nagyhatalom is -
roliika #24 Elektromosság, vezetékes víz, telefon, kábeltévé, iWiW, MSN, Chat.hu, Sportszelet.
Csak hogy teljes legyen a reklám.
3 évig javítgattam magánembereknek gépet házhoz "menve".
Amikor szóba került az MSN és Skype, futólag megemlítettem, hogy lehet velük telefonálni és videotelefonálni másik számítógépre.
Az első reakció az szokott lenni, hogy nem merem, mert hátha magasabb lesz a telefonszámlám.
Ez és az ilyen megnyílvánulások abból fakadnak, hogy sajnos fogalmuk sincs a felhasználóknak, mit nyújt teljesen ingyen az internet, illetve, mire lehet használni a saját gépüket anélkül, hogy költségbe verjék magukat.
Egyáltalán nem ismerik a technika lehetőségeit.
1: Vegyen könyvet legalább egy "hogy használjam a PC-t" stílust, ha már valaki gépet vesz.
2: Menjen el egy tanfolyamra ahol elmagyarázzák az alapvetően szükséges tudnivalókat. -
ziby #23 Ez a baj a vilagga, a M$ vilagaban az ember hozza van szokva hogy szar minden. De ha kicsit kinyitod a szemedet rajossz hogy vannak mukodo dolgok is a vilagban... -
busman001 #22 jaja:D mindenki fikázza de ha hazamennek egyből benyomják, ahogy én is:) -
#21 Szokásos MS fikatopik.... De legalább van kin röhögni D: -
Ludi94 #20 Én 14 éves vagyok, szóval beletartozok abba a csoportba, aki (a felmérést kitöltők közül) a legtöbbet MSN-ezik, szóval jól tudom, hogy ez a korosztály nagyrészt szöveges üzenetet küld, és néha bekapcsolja a webkamerát, hogy "Nézd, ilyen gördeszkát kaptam!", és kész. Az MSN-t nagyrészt azonnali üzenetküldésre használják, és arra tökéletes. -
A1274815 #19 Mondjuk az MSN előnye az ICQ-val szemben, hogy nem kell valami beteg x számjegyből álló valamit megjegyeznem, hanem csak egy (újabb) e-mail címet. Különben MSN-nen is beszélgethetten egyszerre többen egymással. -
hazsoo #18 Miért is olyan érdekes ez? Amire kell tökéletesen megfelel ,persze vannak más megoldások is ,de ez pont jó amire használjuk olyan sokan. „bugos” mi nem az. -
Exen #17 Hm, érdekes ez. Live Messangert használok én is, olyan mint az öszes MS szoftver, kicsit (nagyon) bugos, nem is mindig naprakész, de azért szeretjük, ha működik és kezd kiforrni. Valami sosem változik azt hiszem.
A Freemail-t és az IWIW-et tekintva meg igen, jó volt, amíg a T-Online, ami a Deutsh Telekom-é (ha jól tudom) nagyrészt, meg nem vásárolta. Én személy szerint nem bánnám használni a freemailt, ha értelmes magyar fejlesztők kerülnének mögé, hiszen csak magyar, és hungarikum, de így marad más, mint a többieknél is.
A jövőbetekintés is érdekes lehetne mondjuk még az IM programok esetében. -
PepeLopez #16 Pidgin ftw :) -
Laurion #15 Meg hogy "ohioi"... -
#14 "2 millió ember rendelkezik MSN/Live Messenger azonosítóval."
És hány hasznája? Nekem van, de két éve nem használom csak azért csináltam, mert pár ember csak azon keresztül volt hajlandó szóbaállni velem. Áááá, nem függők egyesek mi?
-
Laurion #13 Kedves SG! Kifogásolom, hogy az Önök cikkeiben valaki leírhatja azt, hogy "tájföldi" meg "nehéz dió". És azt is, hogy ha ezt megemlítem egy ingerült kommentben, akkor kimoderálják. -
#12 "A kutatáson túl az egyéb hasonló szolgáltatásokkal kapcsolatos tendenciákból arra lehet következtetni, hogy Magyarországon érvényes az aranyszabály, miszerint az első belépő mindent visz. Hiába jelenik meg újabb, jobb, praktikusabb, kényelmesebb, okosabb, ügyesebb, ha valami elterjedt, akkor a tömegek átállítása nem működik."
ez bizony így van, ezért használja mindenki ezt a szart Skype helyet, wiw-et facebook helyett, freemailt gmail helyett, stb.. -
#11 Yahoo! Messenger-t a népnek! -
Yv@n #10 MSN alatt sharing folder mondjuk addig tetszett, amíg ki nem próbáltam :)
Jellemzően MS féle pazarló megoldás, nem azt isztja meg amit én szeretnék, hanem van egy megosztott mappa, és abba bele _másolja_ azt amit megosztanál. Akárcsak pár installer, ami kényszeresen kikúrja a teljes tartalmát a temp-könyvtárb, és onnan telepít. Vagy a win-be beépített default cd/dvd író cucc, ami első körben bemásol mindent a temp-be, majd csinál egy iso-t a tempbe, és onnan ír...az ember arcára egyből kiül a WTF érzés, amint egy ilyet megtapasztal.
Végeredményt tekintve működő megoldás, csak valahogy mégis gagyi. -
Yv@n #9 Gondolj itt pl olyasmire, hogy ami a live messenger nagy újításaként jött - az offline üzenetküldés - az már az icq97b vel elérhető volt. MSN = spanyolviasz cukormáz tálalásban. -
Ferrer #8 Szerintem pont azért jó, mert néha kihagy, ledob, nem mutat.. Így legalább mindig tovább lehet vinni a beszélgetést :) -
#7 Teljesen jogos. Fájlküldésre, hangcsevegésre szinte bármelyik másik program ezerszer jobb (ráadásul máshol többen is lehet), ráadásul biztosabb, hogy nem írja ki, hogy "a következő üzenet elküldése sikertelen", meg máshol mindig megjelenik ha küldök valamit... ^^ Live Messengeren már természetes, ha egy link nem megy át, vagy nem látják ha küldök valamit.
Bár üzenet küldésre talán ez az átláthatóbb, meg nyilván a csilivili miatt is ez terjedt el. -
#6 sharing folder - überkirály - ha megy.
észre lehet venni, hogy akkor nemmüxik, amikor munkát kéne küldenem vagy fontosabb dolgokat - elég égő tud lenni az ügyféllel.
ezért kellett folderSharet telepitenem - na azmeg kinek van - akinek én teszek,(( -
Cat 02 #5 Xfire ftw ^^
1ébként elvileg volt az msn ami egy böngésző volt és abba volt beleépítve a messenger, aztán lett msn messenger és most meg live messenger, bár nem 100 %: -
MrBlowfish #4 Szöveges üzenetküldésen kívül másra nem jó. Azaz elvileg még van vagy egy tucat másik funkció, csak mind szar/bugos/lassú/nem elérhető épp. -
Icegod #3 "Hiába jelenik meg újabb, jobb, praktikusabb, kényelmesebb, okosabb, ügyesebb" khm ... nem is tudtam, hogy ilyen szar ez a live messenger -
#2 öe -
Bmx01 #1 hm