23
  • babajaga
    #23
    Még utóbb kiderül hogy a rendőrök dobáltak kockakövekkel meg ők gyújtogattak, és a gyalázatosak a békés tüntetőket is lötték könygázzal meg ütötték verték őket.
  • Hober Mallow
    #22
    Ez a kamera többfunkciós,ha éppen másik fegyverre szerelik rá akkor ellenőrizni tudják hogy elsütötte-e egy ilyen megerőszakolós ügyben
  • 05lampard
    #21
    Inkább pisztoly kerül a kamerákra, nem?
  • Tower Guard
    #20
    Csak éppenséggel az a bökkenő hogy nemcsak a rongálókat verték szét, hanem azokat is akik semmi mást nem csináltak, csak elmentek tüntetni és nem rongálni. Te nem nézted a híreket a videokat? nem láttad a képeket miket csináltak? Elég szomorú, bár igaz hogy a cionista kormány ezeket nem nagy sűrűséggel mutatta be az embereknek.
  • babajaga
    #19
    "Mo. már az is elég lenne, ha nem álarcos verőlegények oszlatnák fel a tüntetéseket"

    Nem randalírozó törő zúzó barmokat oszlattak fel? Autókat gyújtottak fel kockaköveket dobáltak rongáltak milliárdos kárt okoztak, ezek becsületes értelmes állampolgárok?
  • babajaga
    #18
    "Mo. már az is elég lenne, ha nem álarcos verőlegények oszlatnák fel a tüntetéseket"

    Te ilyet hol láttál?
  • babajaga
    #17
    Azért a rendőrök nem szoktak sűrűn szitává lőni ártatlan állampolgárokat.Viszont van hogy a bűnöző veszi el a rendőr életét.(Boros)Akár hiszed akár nem a rendőr téged véd.
  • babajaga
    #16
    Amikor egy támadásnál a rendőrnek elő kell rántani nagyon kell egy ilyen akadályozó tényező. Meg kell egy reflektor hogy a bűnöző lássa hol a rendőr.
  • macleod2005
    #15
    A mérete relatív, Glockon télleg hatalmas, de a Barret M107 esen elvész a távcső alatt.
    (Az más kérdés hogy a Barretet a gonosz oldal használja, és arra lett kitalálva hogy 1-2000 méterekről pusztítson)
    Az meg megint más dolog, hogyha valaki egy ilyet fogna rám összeesnék a röhögéstől
  • roliika
    #14
    Dred bíró wazze!
  • Möci
    #13
    "veletlenul' elromlott, akkor egyertelmuen o a hibas, akarki is lott eloszor"

    No azért ebben nincs teljesen igazad! Ha nem működik a kütyü az egy dolog. Miután a szándékosság bebizonyítást nyert kell bizonyítani azt is, hogy ki követte el. A bizonyításig -legalább is a demokráciákban- "az ártatlanság vélelme" mindenkit megillet.
    (Kishazánkban nem merem ezt ilyen szilárdan állítani, hogy , ami a papíron és az Alkotmányban le van írva az a valóságban is teljesen úgy működik. (Elég finoman fogalmaztam?))
    A jelszó időpecsétestől feltőrhető. Ismétlem: Tekintve, hogy emberellenes cselekményről van szó, így a bűntetési tétel sem elhanyagolható, tehát érdemes foglalkozni a hackelésével, mert az eredmény bűntetési években, illetve a rendőrségtől való végleges eltávolításban mérhető.
    Éppen ezért inkorrekt ennek a kütyünek az esetleges "bevetése". Egy olyan pillanatot lehet visszanézni és elemezni tízszer-százszor-végtelenszer, aminek a döntésmeghozatali része ÉLES helyzetben történt a másodperc tört része alatt (főleg, ha már eleve a kezében volt a pisztoly).
    Semmi mást nem akarok ezzel az egész kütyüvel kapcsolatban kihozni, csak azt, hogy ez egy olyan fagyi, ami nagyon könnyen visszanyalhat.
  • Vorpal
    #12
    ki az a hülye aki ezt aprócskának nevezi? - ránts elő egy ilyet ha a feka felédugrik - majdnem 1/2 pisztoly nagyságú.

    Mo. már az is elég lenne, ha nem álarcos verőlegények oszlatnák fel a tüntetéseket.(( - pisztolyokról meg mondjunk már le - tényleg vállalbná mo. valaki hogy ezt teszi a vánkos alá?
  • kader
    #11
    sztem nem a legjobb ötlet..,bár a fényszóró jól jöhet
  • kvp
    #10
    "(Ha már a témánál vagyunk : a mobiljainkat bármikor, utólag is bemérhetik, hol merre járkáltunk... Vajon az erőszakolós-ügybe keveredett rendőrök mobiljait nem lehetett volna ugyanígy bemérni és ezzel ellenőrizni a szavahihetőségüket?)"

    Megtortent. Elhagytak a helyuket. Viszont azt nem lehetett bizonyitani, hogy miert. Azt bevallottak, hogy penzt kertek, mast nem. A buntetesuk is hasonlo lett, mivel a korrupciot senki sem veszi komolyan. A tobbihez pedig tenyleg a zsaruk fejere kellene kamera, de azt csak az angolok akarjak meglepni es csak a jaroroknel.

    "Már megint egy manipulatív eszköz, ami tisztességes bizonyításra alkalmatlan, hiszen még a budapesti kettőegészöttized IQ-s parkolóőr is tudja, hogyan kell átállítani az időt a digifotó-gépén"

    Ezert irtak, hogy van rajta jelszo. Ez egyben hivatalos idopecsetet is jelent. Ha meg le volt merulve amikor elovette vagy 'veletlenul' elromlott, akkor egyertelmuen o a hibas, akarki is lott eloszor.

    "Ez akár itthon is hasznos lehet. Pl. azoknak, akikbe beleköt 10 norvég az aluljáróban és önvédelem céljából használni kényszerül."

    Igen, ez lenne az elsodleges felhasznalasa. A masodlagos, pedig egy kis usb-s kijelzo a szemuvegbe, hogy fedezek mogul is lehessen celozni vele. Igy csokkentve annak az eselyet, hogy lelovik az embert. (ha van rajta kamera, akkor eleg a fegyver veget kidugni a fedezekbol)

    "Ja pont egy marok fegyveren van,az összes fegyver tokot át kell alakítani mert ilyen alakkal mire valaki elővesz szitává lövik."

    A fegyverlampa helyen van. Ha eddig is volt lampa a jaror pisztolyan, akkor ez fel sem fog tunni neki. (csak az, hogy kap hozza celzolezert is)
  • Möci
    #9
    Már megint egy manipulatív eszköz, ami tisztességes bizonyításra alkalmatlan, hiszen még a budapesti kettőegészöttized IQ-s parkolóőr is tudja, hogyan kell átállítani az időt a digifotó-gépén (hogy más okosságot ne is említsek). Nem hinném, hogy egy zsaru nem arra, pontosabban nem csak és kizárólagosan csak arra használná, hogy ártatlanságát, illetve jogszerűségét bizonyítaná vele. ("Az őrizetes nem lett összeverve, csak az arcára ugrott a zárka." -című szindróma)
    Az érem másik oldala, hogy sötétben minden fényforrás jó célpont.
    És még valami: Jelszavas védelem ide, jelszavas védelem oda, ha ne adj isten még is az derülhetne ki a felvételről, hogy a rendőr a hunyó, vagy kicsit is necces a dolog, tutti, hogy megsérülne minimum a memóriakártya (pl.: egyszerű túlfeszültség segítségével).
    Összegezve: Hiteltelen az egész, mert rá lehet készülni, számítástechnikailag érdemes manipulálni (a bekövetkezett cselekmények, és azok következményeinek súlya miatt -ne felejtsük el, hogy ember ellenes cselekményekről van szó általában, ahol természetes, hogy a résztvevők igyekeznek minél jobban megvédeni a seggüket a lehetséges következményektől.)
  • 0Speed0
    #8
    Ez akár itthon is hasznos lehet. Pl. azoknak, akikbe beleköt 10 norvég az aluljáróban és önvédelem céljából használni kényszerül... (természetesen az engedéllyel rendelkezőknek)
  • robertone
    #7
    De ha mégis indokolatlan fegyverhasználatról van szó, akkor a rendőr véletlenül elveszti a kamerás fegyvert a nagy kavarodásban, esetleg eleve lemeríti az akksit akció előtt és soha ki nem derül az igazság...
  • L3zl13
    #6
    Na igen. A rendőrök védelmére jó lehet.
  • L3zl13
    #5
    Erről az jutott eszembe, hogy a rendőrök általában két fegyvert hordanak magukkal. A szolgálatit és egy másikat. Ez utóbbin pedig nem lesz kamera.
  • kernerster
    #4
    Ez mind szép és jó, csak egyvalamit elfelejtettél: A cuccot usánka rendőrei számára találták ki. Miért is? Mert ott a legtöbb az utcai lövöldözés az egész világon, és azért is mert ott sem ismeretlen az amikor, a lövöldözés után az egész latino/afro család eskü alatt vallja, hogy a fiúk nem tett semmi, mégis lelőtték. Ismerős?
  • Boroskóla
    #3
    Ja pont egy marok fegyveren van,az összes fegyver tokot át kell alakítani mert ilyen alakkal mire valaki elővesz szitává lövik. :)
    Nem egy párbajhősöknek való találmány.De mondjuk a COD 4 ben azért egy mod ként megnézném milyen lenne.
  • Markez
    #2
    a lényeg hogy a cucc egy gyönyörű Glock-on figyel... Jajj de céééééép :=D
  • redfish
    #1
    Na, most aztán megnyugodtam!
    Ha a rendőr szitává lő, majd lesz bizonyíték, hogy ártatlan voltam.
    SOKKAL nyugodtabb lehetek a gödörben, mintha netán úgy lőnek szét, hogy én voltam a hibás.
    Ja, és a rendőrökre nem kellene ilyen kamerát szerelni, hogy utólag be tudjuk bizonyítani, hogy TÉNYLEG megerőszakoltak vagy csak én hazudok???
    (Ha már a témánál vagyunk : a mobiljainkat bármikor, utólag is bemérhetik, hol merre járkáltunk... Vajon az erőszakolós-ügybe keveredett rendőrök mobiljait nem lehetett volna ugyanígy bemérni és ezzel ellenőrizni a szavahihetőségüket?)
    Bocsi, de valami "rendőröktől való védelem érdekelne"! Ilyen nem kapható?