Kedvenc napszakod

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja pontosan.
gyújtsuk be a kazánba .

DJKonya
vinném õket az erõmûbe fûtõanyagnak, mien jól égnének he

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

ja xD
Sósavval szivesen leönteném õket. :P

Sanyix
tehát familiárisan hiperpigmentált egyénekre, mely egyének csoportban járnak.

Egyébként sztem a melegre jönnek elõ, bár tény hogy az esõtõl is félnek, mert félnek hogy kifakulnak.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ja orkokra gondol õ is mint én.
magyarul illegális cigiárusokra,szinesfémtolvajokra...stb.

j0nNyKa
mostanság tényleg több az ork Szolnokon is, és ahogy kevesebb az esõ -nem kell fürdeniük-, egyre többet vannak az utcán, és egyre pofátlanabbak :(

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sanyix
orkokra gondolsz? Mostanában ez az elnevezésük.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DJKonya
ja sajnos sok van még nappal is, én is majdnem minden nap járok miskolcra

ha én itt Misoklcon bemennék 11 óra körül este a vársoba akkor haza már valszeg nem térnék,éjszaka veszélyes hely a sok cickány miatt :S

Prince of Máté
Azaz!
Fõleg ha dörög az ég mint a kurvaisten és minden kocsi berilyasztóddzik.

bens
kedvencem a hajnali 3-6 között, csak ritkán vagyok akkor ébren :)

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

DJKonya
hát ismerõsökkel sokat járok

89
Te hallod...14 éves vagy és kamionozol??? <#wilting>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

DJKonya
mi éjszakánként ha barátnõmel vagyok és felvagyunk ha jóidõ van kifekszünk a kertbe a gyümölcsfák közés és nézzük a csillagokat, az olyan megnyugtató egy hosszú nap után és mindennél jobb érzés hogy életed szerelme fekszik melleted, elég sokat szoktunk beszélni a multrol, jó dolgokról és rosszakat is felidézünk hisz 10év alatt elég sok minden történt(14 évesek vagyunk 1 év 3 hónapja járunk úgy mint egy szerelmes pár azóta jóbarátok vagyunk ahogy az oviba meglláttuk egymást)az olyan romantikus, éjszaka szoktunk fürdeni is a medencébe, van olyan hogy az egész éjszakát kint töltjük a szabad ég alatt és hajnalba jövünk be aludni:D h a látok hullócsillagot mindig azt kivánom hogy vele legyek egész életembe

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

fery02
A reggelt utálom, valahogy a beinduló zsongás, meg a látvány lehangol. Ellenben az éjszakával: Nyugalom, csönd van. Ilyenkor néha elindulok a városba, csak úgy mászkálni (közben tudom, hogy a közeli kocsmákban, diszkókban szórakoznak emberek, közük a haverok is, meg valamennyi helyen kezd beindulni az élet, én ilyenkor zárkózom el) és élvezem, hogy senki sem járkál az utakon, meg a lámpák, hangulat fények fénye által keltett látványát. Tetszik az egyedül lét, ez a magányos farkasos átmenetei életforma. Közben hallgatom a kedvenc zenéimet, amikbe bele tudok merülni, végig gondolva az eddigi életemet, és próbálni felejteni (az érettségi után új életet kezdtem), de ez a felejtés természetesen nem valósul meg. Sõt, még jobban elmerülnek a fájdalmak, de az éjszaka vigasztaló hatással van rám (ugyanígy imádok például nyári munkában délutáni mûszakban dolgozni, mikor éjszaka 11-kor busszal kell hazamennem, az út pedig van vagy egy óra). Majd mikor meglátom, hogy kezd hajnalodni, hazacaplatok. :)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

azt én is szeretem :P
rohhatt jó!

DJKonya
jah meg mikor vihar van, szépeket villámlik meg jónagyokat dörög:P egyszr elvert így minket a jég mikor én meg barátnõm vihartnéztünk:D

DJKonya
mi barátnõmmel a naplementét szeretjük:) akkor néha olyan szép szokott lenni az égbolt meg ahogy eltûnik a nap a hegyek mögött:):) szoktunk így este csillagokat is nézni, én mondjuk szeretem az éjszakát, elég sokat járok kamionozni és éjszaka lehalább kisebb a forgalom, azt utálom mikor délután elindulsz ilyen 4-5 óra fele Miskolcrol-Pestre az egész autópályán telibesüt a nap:D éjszaka nincs ilyen még az ilyen reggel 9 és 11 közötti idõsem rossz,

Ja azt énis szeretem :D

mama2
Szintén:D.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Ez pedig neked kielégülést okoz.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

oké.
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Csuhai G
Köszönjük az értékes hozzászólást. Banplz.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

köszi hogy irtok.
Amúgy én azon kaptam fel a vizet hogy többen is irták hogy szünet van jönnek a hülye topikok.
Akkor gondolom hogy ezt nekem szánták,mivel ide irták.
Most nevet nem mondok,de aki 35-40 évesen beszól hogy hülyegyerekek meg hülye topikok,az egy szüleivel élõ 50kg-s 100%-os gépbuzi,továbbá egy görnyedt lófasz. xDD

Sanyix
Éjszaka. Sötét van, nem bántja a szemem a nap, és csönd van.

Teljesen mind1 csak semmi kötelezõt ne kelljen csinálni mint pl. megélhetési munka :)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

kopa1
Nekem most épp a reggeli pirkadat ilyen tájban napfelkelte, madárcsicsergés... stb...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

BiG G
ezt most. béke van és nyugalom, elvagyok a gondolataimmal és már nyoma sincs a napközbeni bántó forróságnak.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

wordsworth
+rohadt nagy szél, világvége hangulat :)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

ScarY MAN
most.

...

Sadist
Netkufirc. USB-s vibrit/fleshlightot rádugod a gépre, aztán mehet a multiplayer.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

és éjfélkor a ház elõtti nagy fán megszólal valami köcsög tücsök vagy mi,de olyan hangerõvel,mintha egy AK-sorozatot lõne a CoD-ban:)
hunbasser
szeretem az összeset,bár nyáron nem jó a reggel,mert mindig meleg van,és alig lehet aludni

ReaL MaDRid x siempre

csatlakozom..bár nem mindig szoktam alvással,de gép elõtt is nagyon nyugis,mert mindenki alszik,aki zavarhatna közben:)
j0nNyKa
szolnokon nincs szép óra, napszak. ez tény.

CheAteR88
a szürkület,naplemente

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Pepsi Twist
itt is folyamatosan gyorsulási verseny van :D amiben részt is veszek :D muhaha

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

antijuve
ez esetben érthetõ ha nem túlzottan szereted:)

ups and downs

Nálam fordítva van:
-fekete bogarakkal vagyok körülvéve(Szolnokot minden nyáron ellepik,rohadjanak meg)
-az utcán folyton motorosok/autók gyorsulási versenyeznek(fõutca mellett lakom...)
-valamire mindig felébredek,4-5-6- órát tudok aludni jó esetben.

zmeor
osztom

leszarom a konfigod...

antijuve
éjszaka
-egyedül vok
-csönd van
-aludhatok

ups and downs

n3whous3
De, képzeld ott már rég szünet van, vizsgaidõszak nem számít tanulásnak, mert nem egységesen ér véget mindenkinek :)

Nekem pl. már júni 13 óta off van, szal...

púúúúú

dél, mer a mami addigra kész a hamival!

89
Amúgy szintén hajnal, sörözésbõl hazafele...3-5 között...minden nyugalmas...csendes...épp virrad...már kék az ég...nagyooon kúúúúúl...próbáljátok ki xD

89
Ember....az a vicc az egészben...hogy hozzád senki egy szót nem szólt <#idiota><#wilting>

Dragooon
testvéred hogy így képben vagy? :-o

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Neoman aki kb 13 éves és olyan adatot ad ki magáról hogy 35-40 között van.
xD

j0nNyKa
egyébként hozzád ki is szólt? :DDD

N o N a m e
éjjel, bagoly vagyok, éjjel fent vagyok, nappal alszok.
amúgy meg kibaszottul leszophatsz.
nem baj ha büntipontit kapok,ki a faszt éredekel...
sok kocka faszfej.

Oldal 1 / 2Következő →