Kedvenc napszakod

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Nem vagyok általános iskolás.
Középsuli 3. év következik most.

NeoMaN
Najó, de egy általánosisistõl mit vársz? 😄

j0nNyKa
egyetemen még nem. szal képben vagy

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Rash87
<#idiota><#idiota><#idiota>

Glory, Glory Man. United!

Pepsi Twist
23:00-3:00 ig mivel ekkor lehet a legjobban száguldozni kocsival a városba

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

csgery
Elkezdõdött kb 3 hete...😄 szal képben vagy<#eljen>
leho94
dél..Kajaaa!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

este!!! bulik miatt, stb.
Amikor kockulás van akkor alap hogy a hajnal 😄 nagy csönd van, kezd világos lenni, villanyt föl se kell kapcsolni (olálá védjük a természetet! XD) szal jó az

SigS
A szünet közeledtével egyenes arányban nõ az idióta topikok nyitása

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

DJ Skyline
este-éjszaka szintén

este-éjszaka

A reggeleket utálom.

ProGabe
<#eljen>

mikor leírtam az elõzõ hsz-emet és felálltam a gép elõl,akkor ugrott be hogy tulajdonképpen hülyeséget írtam.ilyeneket még a gumiban sem nyitottak!

ez tipikusan olyan kérdés,amit barátokkal egy sör mellet beszél meg az ember.vagy télen forralt borozáskor,vagy szalonnasütéskor,vagy bármikor,minek is sorolnám...

most jön az hogy minek szólok be.hát azért mert ha már ilyeneket is egy netes közösségben beszélnek meg az emberek,nem is tudom mi lesz a következõ lépés

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wordsworth
kurva nagy vihar, geci nagy villámokkal, meg mocskos nagy dörgéssel 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

a hûvös, esõs hajnalok ;-)

NEOreg3
szeressük az estét

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szintúgy éjszaka nekem is.

Rockynhooo
éjjfél , mert akkora már általában részeg vok xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tommyg
éjszaka

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

pubiloál
Szintén a hajnalt szeretem, akkor minden olyan nyugodt... És még nem dolgozom.. De engem pl a sötétség megnyugtat.. nincs az az egész napi pörgés... Mondjuk az más, hogy farkasvakságom van<#idiota>

Qwerty4
A nyári hajnalnak sztem kurva nagy hangulata van, ilyenkor ezt szeretem inkább.Télen a délutánok.Õsszel a sötétedés az érdekes.Tavasszal meg csakugyan a nappal.

Qwerty4

n3whous3
Hajnal, reggel, egészen délig, akkor olyan friss még minden.

púúúúú

Énvagyokazapád
del.

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

mama2
Délután és Este.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

whiskeyman
nekem az egész nap...persze ha éppen nem vagyok másnapos 😊
..ja és nem kell melózni 😄

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

DaemoonHunter
4 napszakon kívül lehet még mást is választani?<#idiota>
Nekem este, kb 7 után, egészen addig míg reggel az árokban fekve meg nem érzem a hajnal hûvösét<#eplus2>

Benny04
dél

gyemant04
tökmindegy..úgyis lesz reggel délután meg este is...

... Mixed Martial Arts

csgery
Kedvenc napszakom a hajnal dettó, fõleg 1-4- óra között😊
(még nem dolgozom😄)
Suli elõtt is mindig fél ötkor kelek, de 7 kor megyek suliba😄

Am azért szeretem ennyire a hajnali órákat, mert tiszta csend van az utcákon, begyorsul a net😊 , ilyenkor jövök haza a baráti összejövetelekrõl😊, és még sorolhatnám...
norbi56
ha olyan kedvem van nekem is a hajnal amikor már virrad amikor más kedvem van akkor az este pl olyan idõ mint most van csak kicsit Melegebb/szebb(most állt el az esõ)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

4kos
Egy ilyen tudományos kérdésnek biztos új topikot kell nyitni?
Miértnem kérdezed meg a barátaidat vagy az anyukádat errõl.(Velük is lehet amúgy beszélgetni!)

Pistike 007
Nekem a délután a kedvenc napszakom, mert ilyenkor lehet a legtöbbet röhögni a láma újtopikokon.
+fav<#hawaii>

ProGabe
hát most már azt is napszakhoz "kell" kötni hogy érezze jól magát az ember!?

régi szép idõk,amikor az ilyen topikokat a gumiban nyitották <#wave>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

<#taps><#worship><#hehe>

REAL MADRID

N1ggA
Az este, mert akkor lehet szórakozni 😊

Spread De Love!

Dolgozol már? Mert ha még nem akk utálni fogod a hajnalt 😄D

REAL MADRID

5c0rp330n
szar a hajnal, mert ilyenkor indul be az élet,kel fel a nap,jönnek elõ az elsõ madarak, és menni kell aludni :S

nekem a hajnal a kedvencem mert ilyenkor indul be az élet,kel fel a nap,jönnek elõ az elsõ madarak.
és nem kell tovább aludni 😄,mert utálok .
nektek mi a kedvenc napszakotok? indokoljátok is.

← ElőzőOldal 2 / 2