Kedvenc napszakod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Középsuli 3. év következik most.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Amikor kockulás van akkor alap hogy a hajnal 😄 nagy csönd van, kezd világos lenni, villanyt föl se kell kapcsolni (olálá védjük a természetet! XD) szal jó az

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
A reggeleket utálom.
mikor leírtam az elõzõ hsz-emet és felálltam a gép elõl,akkor ugrott be hogy tulajdonképpen hülyeséget írtam.ilyeneket még a gumiban sem nyitottak!
ez tipikusan olyan kérdés,amit barátokkal egy sör mellet beszél meg az ember.vagy télen forralt borozáskor,vagy szalonnasütéskor,vagy bármikor,minek is sorolnám...
most jön az hogy minek szólok be.hát azért mert ha már ilyeneket is egy netes közösségben beszélnek meg az emberek,nem is tudom mi lesz a következõ lépés
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Qwerty4
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
..ja és nem kell melózni 😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nekem este, kb 7 után, egészen addig míg reggel az árokban fekve meg nem érzem a hajnal hûvösét<#eplus2>#eplus2>
(még nem dolgozom😄)
Suli elõtt is mindig fél ötkor kelek, de 7 kor megyek suliba😄
Am azért szeretem ennyire a hajnali órákat, mert tiszta csend van az utcákon, begyorsul a net😊 , ilyenkor jövök haza a baráti összejövetelekrõl😊, és még sorolhatnám...
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Miértnem kérdezed meg a barátaidat vagy az anyukádat errõl.(Velük is lehet amúgy beszélgetni!)
+fav<#hawaii>#hawaii>
régi szép idõk,amikor az ilyen topikokat a gumiban nyitották <#wave>#wave>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
REAL MADRID
és nem kell tovább aludni 😄,mert utálok .
nektek mi a kedvenc napszakotok? indokoljátok is.