88
Neked melyik a kedvenc napszakod?
-
Miskolc88 #88 ja pontosan.
gyújtsuk be a kazánba . -
#87 vinném őket az erőműbe fűtőanyagnak, mien jól égnének he -
Miskolc88 #86 ja xD
Sósavval szivesen leönteném őket. :P -
#85 tehát familiárisan hiperpigmentált egyénekre, mely egyének csoportban járnak.
Egyébként sztem a melegre jönnek elő, bár tény hogy az esőtől is félnek, mert félnek hogy kifakulnak. -
Miskolc88 #84 Ja orkokra gondol ő is mint én.
magyarul illegális cigiárusokra,szinesfémtolvajokra...stb.
-
#83 mostanság tényleg több az ork Szolnokon is, és ahogy kevesebb az eső -nem kell fürdeniük-, egyre többet vannak az utcán, és egyre pofátlanabbak :( -
#82 orkokra gondolsz? Mostanában ez az elnevezésük. -
#81 ja sajnos sok van még nappal is, én is majdnem minden nap járok miskolcra -
Miskolc88 #80 ha én itt Misoklcon bemennék 11 óra körül este a vársoba akkor haza már valszeg nem térnék,éjszaka veszélyes hely a sok cickány miatt :S -
#79 Azaz!
Főleg ha dörög az ég mint a kurvaisten és minden kocsi berilyasztóddzik. -
#78 kedvencem a hajnali 3-6 között, csak ritkán vagyok akkor ébren :) -
#77 hát ismerősökkel sokat járok -
#76 Te hallod...14 éves vagy és kamionozol??? -
#75 mi éjszakánként ha barátnőmel vagyok és felvagyunk ha jóidő van kifekszünk a kertbe a gyümölcsfák közés és nézzük a csillagokat, az olyan megnyugtató egy hosszú nap után és mindennél jobb érzés hogy életed szerelme fekszik melleted, elég sokat szoktunk beszélni a multrol, jó dolgokról és rosszakat is felidézünk hisz 10év alatt elég sok minden történt(14 évesek vagyunk 1 év 3 hónapja járunk úgy mint egy szerelmes pár azóta jóbarátok vagyunk ahogy az oviba meglláttuk egymást)az olyan romantikus, éjszaka szoktunk fürdeni is a medencébe, van olyan hogy az egész éjszakát kint töltjük a szabad ég alatt és hajnalba jövünk be aludni:D h a látok hullócsillagot mindig azt kivánom hogy vele legyek egész életembe -
#74 A reggelt utálom, valahogy a beinduló zsongás, meg a látvány lehangol. Ellenben az éjszakával: Nyugalom, csönd van. Ilyenkor néha elindulok a városba, csak úgy mászkálni (közben tudom, hogy a közeli kocsmákban, diszkókban szórakoznak emberek, közük a haverok is, meg valamennyi helyen kezd beindulni az élet, én ilyenkor zárkózom el) és élvezem, hogy senki sem járkál az utakon, meg a lámpák, hangulat fények fénye által keltett látványát. Tetszik az egyedül lét, ez a magányos farkasos átmenetei életforma. Közben hallgatom a kedvenc zenéimet, amikbe bele tudok merülni, végig gondolva az eddigi életemet, és próbálni felejteni (az érettségi után új életet kezdtem), de ez a felejtés természetesen nem valósul meg. Sőt, még jobban elmerülnek a fájdalmak, de az éjszaka vigasztaló hatással van rám (ugyanígy imádok például nyári munkában délutáni műszakban dolgozni, mikor éjszaka 11-kor busszal kell hazamennem, az út pedig van vagy egy óra). Majd mikor meglátom, hogy kezd hajnalodni, hazacaplatok. :) -
Miskolc88 #73 azt én is szeretem :P
rohhatt jó! -
#72 jah meg mikor vihar van, szépeket villámlik meg jónagyokat dörög:P egyszr elvert így minket a jég mikor én meg barátnőm vihartnéztünk:D -
#71 mi barátnőmmel a naplementét szeretjük:) akkor néha olyan szép szokott lenni az égbolt meg ahogy eltűnik a nap a hegyek mögött:):) szoktunk így este csillagokat is nézni, én mondjuk szeretem az éjszakát, elég sokat járok kamionozni és éjszaka lehalább kisebb a forgalom, azt utálom mikor délután elindulsz ilyen 4-5 óra fele Miskolcrol-Pestre az egész autópályán telibesüt a nap:D éjszaka nincs ilyen még az ilyen reggel 9 és 11 közötti idősem rossz, -
Miskolc88 #70 Ja azt énis szeretem :D
-
#69 Szintén:D. -
moralosan #68 Ez pedig neked kielégülést okoz. -
Miskolc88 #67 oké.
-
#66 Köszönjük az értékes hozzászólást. Banplz. -
Miskolc88 #65 köszi hogy irtok.
Amúgy én azon kaptam fel a vizet hogy többen is irták hogy szünet van jönnek a hülye topikok.
Akkor gondolom hogy ezt nekem szánták,mivel ide irták.
Most nevet nem mondok,de aki 35-40 évesen beszól hogy hülyegyerekek meg hülye topikok,az egy szüleivel élő 50kg-s 100%-os gépbuzi,továbbá egy görnyedt lófasz. xDD -
#64 Éjszaka. Sötét van, nem bántja a szemem a nap, és csönd van. -
Unreal1942 #63 Teljesen mind1 csak semmi kötelezőt ne kelljen csinálni mint pl. megélhetési munka :) -
#62 Nekem most épp a reggeli pirkadat ilyen tájban napfelkelte, madárcsicsergés... stb... -
#61 ezt most. béke van és nyugalom, elvagyok a gondolataimmal és már nyoma sincs a napközbeni bántó forróságnak. -
#60 +rohadt nagy szél, világvége hangulat :) -
#59 most. -
#58 Netkufirc. USB-s vibrit/fleshlightot rádugod a gépre, aztán mehet a multiplayer. -
xido #57 és éjfélkor a ház előtti nagy fán megszólal valami köcsög tücsök vagy mi,de olyan hangerővel,mintha egy AK-sorozatot lőne a CoD-ban:) -
#56 szeretem az összeset,bár nyáron nem jó a reggel,mert mindig meleg van,és alig lehet aludni -
xido #55 csatlakozom..bár nem mindig szoktam alvással,de gép előtt is nagyon nyugis,mert mindenki alszik,aki zavarhatna közben:) -
#54 szolnokon nincs szép óra, napszak. ez tény. -
#53 a szürkület,naplemente -
#52 itt is folyamatosan gyorsulási verseny van :D amiben részt is veszek :D muhaha -
#51 ez esetben érthető ha nem túlzottan szereted:) -
gyuri12 #50 Nálam fordítva van:
-fekete bogarakkal vagyok körülvéve(Szolnokot minden nyáron ellepik,rohadjanak meg)
-az utcán folyton motorosok/autók gyorsulási versenyeznek(főutca mellett lakom...)
-valamire mindig felébredek,4-5-6- órát tudok aludni jó esetben.
-
#49 osztom