23
-
who am I 7 #23 Van aki Májkot emberszámba veszi?És még komolyan is gondolja amit mond? naaaa...srácok... -
#22 Egyébként mindig ezt írja, szó szerint. Ez kb a 3. -
nedudu #21 Szóval Sanyix provokálta Osamáékat és ezért az USA fizetett meg? -
Amergin #20 Van egy nép valóban, aki mindenkinél különbnek tartja magát.
Csak az nem a magyar...
De te vagy annyira intelligens, hogy magadtól is rájössz melyik az. -
#19 Aha, véletlenül se a birkák miatt (te) akik mindent benyelnek amit mondanak neki. -
#18 Na látom nem sikerült értelmezni a szöveget. Sebaj, nem meglepő. Én rasszista :DD hát igen, ha nem sírok és vágom fel az ereimet a holokauszt miatt (mert a média ezt sugallja), és meg merem említeni, hogy nem a zsidó holokauszt volt az egyetlen, és legnagyobb népirtás akkor rasszista vagyok. Nem azt csinálom, mondom amit a média sugall, raszista vagyok. Nembaj hogy volt roma barátom, feketékkel semmi bajom, de akkor is az vagyok :D
Ezt a hozzászólást is törölni fogják, pedig semmi rosszat nem mondtam. -
#17 ad1. az ilyen beszólások tiltottak az sg-n
ad2. mert aztán a magyarkodók nem tartják többre magukat mindenkinél, ugye? -
who am I 7 #16 A kormány oldaliak elég sokat képzelnek magukról...ez igaz. -
#15 mert mi aztán nem hisszük többnek magunkat, mi, magyarok -
sylas #14 nah én olyanokat mint osama meg a jelenlegi politikusok(lehet vannak normálisak nem száll el a fejük magukkal)
szal az amcsi politikusok és a terrorszervezetek +még sokan mások többnek hiszik magukat mint amik
-
sathinel #13 Eddigi rasszista beszólásaid sem utaltak sok IQ-ra de ez a mostani....
A WTC-ben hány amerikai volt? tudod mit jelent eggyáltalán a WTC rövidítése??? Az hogy a politikai elit barom nem jelenti hogy minden amerikai barom. Ennyi erővel a mostani politikusaink után meg lehet állapítani hogy te, és minden magyar hazug, tolvaj. Álltalánosítás mutatja meg leginkább hogy valaki mekkora paraszt is valójában. Bár ez valsz nem iq függő mivel inteligenciával nem jár bölcsesség. Ha a politikusokkal van gondod és az átlag állampolgárokat bántod az kb olyan mint mikor a szomszéddal van gondod ezért lelövöd a tehenét. -
#12 na az ilyen köcsögök miatt, mint te jutottunk ideág -
#11 USA a világ csendőre
hamaroan az amcsik mindenkit megjelölnek, ha beutazik hozzájuk, ha nem, sőt ha egyáltalán nem kiváncsi a pofájukra akkor is
gondolom az EU persze nem jut az amerikaiak adataihoz -
#10 Én alapból oszamának szurkolok, amikor hazaértem és láttam a két füstölgő tornyot, akkor is egész jó kedvem lett. Nem nem azért mert páran meghaltak, hanem mert kaptak egy hatalmas sallert az egyik jelképükbe. Szabadságszobor, fehérház, ilyesmik lerombolásának örülnék, tökre vicces lenne szerintem. :Dű
Az is elégedettséggel tölt el, ha hallom, hogy megint lelőttek egy amcsi katonai repülőeszköszt a megszállt terület felett, vagy tankot, stb. -
tar86 #9 Vissza a cukorgyárainkat! -
#8 Az FBI tagjai a szerződés után megismerhetnék az európai állampolgárok internetezési, utazási és hitelkártya-használati szokásait.
Megkérdezhetem, hogy mi közük hozzá??
Szerintem az FBI-nak SEMMI köze az európaiak internetezési szokásaihoz, utazási és hitelkártya szokásaihoz!!! Sem a biometrikus adatainkhoz, sem a szexuális szokásainkhoz, sem az egészségi állapotunkhoz!!!
Ha én SOHA nem teszem a lábam az USA földjére, addig kérem engem hagyjanak ki az adatgyűjtéseikből.
Netán cserébe mi is megkapjuk az USA állampolgárok fenti adatait???
Tőlünk ezt miért nem kérdezik meg, hogy beleegyezünk-e, akarjuk-e???
Nekem egyáltalán nem olyan fontos az USA vízummentesség, hogy ezért engedjem a bizalmas adataimat az FBI-nak kezelni
Aki meg az USA-ba akar utazni (ki az a hülye?), az döntse el saját maga, hogy megadja-e ezért cserébe az ujjlenyomatát, bizalmas adatait! Magánügy!
Viszont most már követelem, hogy a Magyar Kormány vezesse be az USA állampolgárok szigorú vizsgálatát beutazás előtt :
- ujjlenyomat
- egészségügyi vizsgálat (TBC, AIDS, fertőző májgyulladás, stb.)
- bank- és hitelkártya adatok
- vagyonvizsgálat (telekkönyvi kivonat lakásról, házról, adóhivataltól)
- nyilatkozat a munkáltatótól ill. iskolaigazgatótól, hogy a személy náluk dolgozik, tanul
- háziorvos nyilatkozata : beutazó szexuális szokásairól
- hitelesített kimutatás az internetezési szokásairól
- notebook és PDA alapos átvizsgálása (szexképek esetén azonnali kitoloncolás!!)
- nyilatkozat a vallási hovatartozásról (5 tanúval hitelesítve)
Nem ilyeneket kellene az EU-nak is bevezetni, minthogy nyalnak az USA-nak és eltűrnek mindent?!
-
willcox #7 "Az FBI tagjai a szerződés után megismerhetnék az európai állampolgárok internetezési, utazási és hitelkártya-használati szokásait" - ??? És ezt kitől tudják meg? Mert ezeket még a magyar hatóságok sem tudják rólam (max. a szolgáltatóm az internetezéssel kapcsolatos dolgaimat). A hitelkártyámról semmit sem tudhatnak, mert nincs. Utazási szokás? Belföldön, vagy külföldön? EU-n belül még határátlépést sem tudnak jelenleg detektálni.
"milyen törvények akadályozzák majd meg az amerikai hatóságokat abban, hogy az európai uniós lakosok bizalmas, például a vallási meggyőződésére, a politikai véleményére vagy a szexuális szokásaira vonatkozó információkhoz is hozzáférjenek" - hol és ki tartja nyilván ezeket? Mert amit nem tartanak nyilván, azt kiadni sem tudják.
Egyébként meg vesszenek a köcsögök, utálja már mindenki őket, mint a szart. -
nedudu #6 Én kilépek az EU-ból. Kérem feljegyezni! -
#5 Mi közük van az ÉN személyes adataimhoz, szokásaimhoz BÁRKINEK is? Nemhogy ojropuniú meg a saját kormányunk...de AMERIKA? HE? WTF? Ez olyan szinten dühítő és pofátlan hogy lassan oszamának kezdek szurkolni :o És tényleg ne csodálkozzanak a gőgös szemetek hogy mindenki utálja őket. A szabadság földje mi?
-
kvp #4 "A másik, még nyitott kérdés, hogy milyen törvények akadályozzák majd meg az amerikai hatóságokat abban, hogy az európai uniós lakosok bizalmas, például a vallási meggyőződésére, a politikai véleményére vagy a szexuális szokásaira vonatkozó információkhoz is hozzáférjenek?"
Az eu regi alkotmanya szerint ehhez meg az eu-nak sincs joga. Az uj torvenyben ez mar nem szerepel, ami azert szerintem problemasnak minositheto. Az Irek szerint meg az eu mondjon le... A britek meg mar reg elastak magukat, viszont ok legalabb bevalljak, hogy mindenkirol rogzitenek mindent. (Ha nem tennek akkor hogy adhatnak ki az adatokat?) -
Amergin #3 Már megmondtam, hogy mindez csak és kizárólag a 'ti biztonságotok' érdekében történik...
A terrorista bácsik csúnya nagy gonosz fenyegetést jelentenek rátok nézve, de MAJD MI megvédünk benneteket.
Önmagatoktól.
Mert amennyiben vonakodtok önként és dalolva kiszolgáltatni magatokról MINDEN adatot, akkor sajnos lehetséges, hogy terroristává kell nyilvánítanunk benneteket és ezt mi nem szeretnénk.
Ez beláthatatlan következményekkel járhat rátok nézve...
----------------
----------------
Most pedig mindenki vegyen magához nagy táblákat, transzparenseket, írjátok rá, hogy "Éljen soká George dabljú Bush". Vonuljatok városotok frekventált utcáira, tereire, és éltessétek mindannyiunk jótevőjét!
-
who am I 7 #2 Apjuk faxának kérjék el a méretét, büdös jenkik
"után megismerhetnék az európai állampolgárok internetezési, utazási és hitelkártya-használati szokásait"
Aha, én úgy gondolom, hogy ha az én dolgaimat meg akarják ismerni, akkor ILLŐ LENNE ENGEM IS MEGKÉRDEZNI (és még sokmillió embert) ERRŐL. -
#1 Mivaaan?
Osama segíts!
:)