24
-
#24 Kicsit meglepett, hogy már elkezdték játszani a 3. évadot, ráadásul hétfőn. Az első részről sikerült is lemaradnom, de már pótoltam :) -
#23 odakint, jah. -
winnie #22 el lehetsz tájolva. hogy adták volna le? -
YencY #21 Ez nem ismétlés véletlenül? Már leadták a harmadik évadot. -
#20 Francba. Azt hittem, hogy amcsiban kezdik folytatni nyár közepén. :S -
Quantumleap #19 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már egyikük sem lesz a Sonában. -
G_ArchAngel #18 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sucre-val mi lesz? Csak nem hagyjak, hogy T-Bag-gel legyen osszezarva:-) -
#17 Ezek meg hova a **csába szöknek folyton? -
daydream #16 Nekem ugyan nem a szívem csücske a 3. évad, de azért örülök, hogy a 'retek' aránylag hamar elhozta. A negyediket viszont már nagyon-nagyon várom!
Selmecziért valóban kár. :( -
Quantumleap #15 Világkörüli börtön-szöktető turné! -
brueni #14 hát ezt scofield egy fél epizód alatt megoldja
persze el tudják húzni 20-részre is, de mi lesz az 5. évadban, te jó ég...
-
Quantumleap #13 Ez semmi. Állítólag a negyedik évadban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!majd be kell jutniuk egy börtönbe. -
winnie #12 mennyi ideig? még csak alig pár nap/hét telt el a szökés óta.
más azért sír, hogy egy szökevényt sosem kapnak el. tessék, itt elkapták, most meg az a baj. (és, aki látta a 2. évad végét, az pontosan tudja, hogy mire megy ki a játék.) -
#11 Ez már nekem kicsit sok,
első évad: bemegy a börtönbe, megszökik
második évad: majdnem elkapják kb. 80szor, aztán a végén tényleg elkapják
harmadik évad: ismét szöknie kell egy börtönből
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ennyi ideig nem lehet menekülni jóóóó? -
Quantumleap #10 Hát persze, mert poénlövés azoknak, akik most kezdik a tévében a harmadik évadot. Ezért kell spoilerbe tenni. -
#9 Én is ezt kérdeztem csak vki kimoderálta -_- -
Quantumleap #8 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, rá. Majd ki fog derülni, hogy nem az ő levágott feje volt a dobozban. -
Quantumleap #7 Dehogyis kósza hír! Bár az lenne! Az illetővel tucatnyi interjú és videó készült a negyedik évad kapcsán. És már meg is van egy szűkebb alapsztori. Nekem, ha módom van megnézem a 4x01-02t (mert dupla részzel infítanak), de 80%, hogy túlem cancelt fog kapni a sorozat, mert ez már paródia. -
brueni #6 a spoileres rész csak kósza hír, még nem biztos. bár tényleg jó lenne, de egyben kb ugyanolyan érzést generálna, mint mikor felhő takarja el a napot... -
#5 Nekem a második évad epizódról epizódra egyre unalmasabb lett, és nagyon féltem hogy ezt a sorozatot már az első évadban eljátszották, egyszerűen lehetetlenség tovább csűrni-csavarni a sztorit és a harmadikat már elég szkeptikusan kezdtem el nézni.
Viszont szerintem eddig ez a legerősebb évad az összes közül. Ha az első a 100%, akkor hozzá viszonyítva a második olyan 70 körül, a harmadik pedig 120. Egyedül azt sajnálom, hogy csonka lett, látszik is egy kicsit a végén de összességében nagyon ott van.
Quantumleap:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sarah-ra gondolsz? Hogy érted azt hogy feltámad? És honnan tudod? :) -
Quantumleap #4 ...az állandó szereplők közül többen is távozni fognak az élők sorából.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom, ezt mire kell érteni. Az első két évad szereplői közül csak egyvalaki hal meg, de ő is fel fog támadni a negyedik évadban.
-
#3 Na végre ez jó hír. Hát igen Selmeczi Rolandot énis nagyon sajnálom:( jó ember volt, és senki sem tudja pótolni a hangját meg őt sem. -
Sliderx #2 Ez tök jó, hogy a Doktor House miatt hamarabb leadják.
Viszont az nagyon szomorú, hogy Link Magyar hangja elhunyt. -
#1 nem tom, én angolul addig néztem amíg még volt értelme a tervüknek.
Amikor még kaphattak amnesztiát az elnöknőtől, de miután lemondott, esélyük sem volt a megváltásra, lehet hogy kitaláltak valamit, de addig még jó volt a storyja.
nah meg szerintem egy kicsit uncsi