18
  • sylas
    torrentoldalakon ált.filmek játékok meg zenék mennek
    azon gondolkodom hogy mondják hogy nagy kárt okoznak de érdekes mégis csak megéri a készítőknek új felmet játékot kiadni akkor mégsincs nagy veszteség
    a zenészek meg manapság azért adnak ki lemezt hogy az uj nótákkal menjenek fellépni tournézni a lemezeladásból nincs pénz de pl ha az egész nyarat fellépéssel töltik jön a pénz - itthon is 1 ismertebb zenekar 1 fellépésért jól kap ők meg mindennap mennek ilyenkor nyáron és még sír a szájuk hogy így a lemez úgy a lemez
    visszatérve a filmre vmelyik népszerű sikeres filmnek akkora bevétele volt mellette meg hogy mennyiből jött ki +hozzáadjuk a fizetéseket stb akkor isolyan bevétel lett - hogy nem igaz erre ők is mondják hogy ezek az internetes illegális letöltések mekkora kárt csináltak
  • Csaba42
    Ne bőszítsd fel, mert akkor azzal a mesével fog jönni, hogy kínai-orosz-kanadai anonimizáló szervereken keresztül fájlcserél.:)

AgentKis: nem azt mondják folyton, hogy a jogé, hanem az igazságosságé és a szabadságé! Plusz álomföld, mi? Ennyit az USA-ról és a tetveiről.
  • NeoMaN
    El kell hogy keserítselek, a fájlcsere IP alapon műxik. Mindent titkosítani lehet, de az IP az IP.
  • AgentKis
    - Te mért vagy benn?
    - Drogot árultam, és az egyik túladagolt kliensem öccse feldobott. Még 6 év és szabadulok.
    - Hát te?
    - Fegyveres rablás közben ellőttem egy mitugrász vevő lábát. 8 évet kaptam.
    - Hát te?
    - Megerőszakoltam egy 32 éves nőt meg annak a 11 és egy 13 éves lányát. 7 évig rohadok itt benn.
    - No és te?
    - Elérhetővé tettem a szerveremen 30000 filmet meg 600000 zeneszámot. 10 évet kaptam, annyira veszélyes és káros vagyok a társadalom számára.

Ez a jog hazája...
  • zedow
    Ha titkosítva van akkor miért látom az ip-ket? Sokszor látom hogy a szomszéd is ugyanazt tölti mint amit én :)
  • arrakistor
    a cikk drága barátom egy 2005-ös eseményről szól. ma már a legtöbb torrentes kommunikáció titkosítva halad, és nem lehet lenyomozni se azt hogy ki, se azt hogy mit, se azt hogy honnan oszt meg.
  • akosf
    Kijelölték törlésre...
  • savior
    a torrent oldal uzemeltetoi olyanok, mint akik a drogot termelik
  • zedow
    Miért nem küldik egyenesen villamosszékbe? Ismerek egy politikust aki ittason elütött egy gyermeket, aki meghalt, majd jól lefizetett valakit hogy vigye el a balhét majd õt is kihozta a pácból. Mindenki tudja mi történt és ebben a hülye rendszerben semmit sem lehet tenni. Nincs igazság ezen a világon. Aki purcantani mer azt halálra ítélik, aki leszar mindenkit azt meg sem érintik :(
  • Déta
    Na ne csessz... Akkor ez a cikk szerinted miről szól???
    De vagy...
  • arrakistor
    reméljük már nem soká késik a kockabajszú messiásbácsi.
  • arrakistor
    nem úgy, mint ma

ma gyakorlatilag SEMMI esélyük az ilyen fajvédő szervezeteknek a neten terjedő bármi ellen is.
  • who am I 7
    A korrupt bírákat és a disznófejű RIÁÁsakat mikor fogják, felgyújtani/felakasztani?
  • pepe792
    10 év? gyilkosok nem kapnak annyit....
  • ZoliJ
    2005-ben még sehol se voltak a dht-s torrentkliensek, ergo bittorrentre az egyetlen lehetőség a fix ip-vel rendelkező http oldal volt...
  • rigidus
    > Arról nem szól a fáma, hogy ezen tagok ellen milyen vizsgálatot folytattak le, mindössze annyi tudunk, hogy elsősorban az adminokat igyekeztek begyűjteni - sikerrel.

Megfelemlites alapjan szervezett allam. Tipikus kozepkori modszer: Vedd ki a vezert a sorbol majd akasszad fel a foteren, hogy mindenki lassa!
  • arrakistor
    google okos. így náncsi néni kóser ételei között is meg fogja találni a Dzsedik Visszavágását a többi pedig megoldják a rajongók és a szíderek

kis logika gyerekek , csak használjátok a kút fejeteket ! a torrent, a TOR pedig segít
  • arrakistor
    így jár aki a jól megírt decentralizált és kódolt torrent hálózatot megfogható, fix IP-című http oldallá konvertálja

ezt is meglehet tenni persze, csak okosan, mittomén náncsi néni kóser ételei közé feltesz egy tracker címet , vagy egy tracker listát kamu IP címről TOR-on keresztül , aztán ha már elegen szídelik a cumót akkor már mind1