Manoj Night Shyamalan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
én hálisten az összes filmjét úgy láttam, hogy nem tudtam róluk semmit 😊
Glpetyus
Így van.
Nekem nagyon tetszett,mert úgy ültem le elé,hogy azt sem tudtam mi lesz belõle.
Nem is esett le a végéig,hogy mi a helyzet 😊
Tetszett a története,a hangulata,a zenéje,a szereplõk....nekem bejött.

Sajnos a 6. érzék megnézése ELÖTT elolvastam róla egy írást,ezzel el is b.sztam az egészet..

immovable
a falu csak akkor élvezhetõ ha nem tudod a végét 😊
mama2
Hát a falu az tényleg érdekes. Kicsit olyan "hülyeség" szinten van, de egyszer nézhetõ.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

a falu az eléggé érdekes, nem igazán tetszett...
guardian hero
Azért a legutóbbi filmjével kicsit összement a szememben... A Jeleket viszont imádtam, egy kedvenc témámnak az egyik legjobb feldolgozása.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

immovable
zseni

imádom az összes filmjét

elég ellentmondásos a vele kapcsolatos meglátások. vannak akik istenítik s vannak akik utálják, baleknak tartják. sztem zseni. legtöbb filmjére az jellemzõ, hogy a végén derül ki minden. õ egy olyan filmes "tag" akinek van egy egyedi stílusa - látásmódja s akirõl mindenkinek van véleménye. mint pl Tarantínóról csak itt jobban megoszlanak a vélemények.
zaki
Nekem is bejönnek a filmjei nagyon. Falu kicsit gyengébb volt, a Lány a vízbent rengetegen lehúzták, pedig sztem semmi gond nem volt vele. Új filmjét még nem láttam, madj késõbb... A Sebezhetetlent és a 6. érzéket imádom, és a Jelek is egy marha jó izgalmas thriller...

Tikal
az összes filmje zseniális, de csak kettõt láttál 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

stonesour
Sokaknak nem tetszik a Lány a vízben címû film. Szerintem ez az azért van, mert nem fogják fel a lényeget. A történetet ugye a rendezõ a gyerekeinek szánta, estimesének. Na épp ez az. Egy estimese általában egy nagy katyvasz, azért, hogy hamar elaludjanak tõle.
Azoknak a felnõtteknek készítette a filmet, akik felnõttként is tudnak gyerekek lenni.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

stonesour
Én akkor sza*rtam be, mikor az ember meglátja a kukoricásban az ufó lábát. Meg az a felkavaró videós rész EGYSZERÛEN ELKÉPESZTÕ!

stonesour
Pontosan. Én is imádom az összes filmjét!

mama2
Amikor az elején megjelenik a tetõn az UFÓ. Na ott majd össze fostam magam xD.
Este néztük a szüleimmel, max hangerõn.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

The Happening az mi ?

Jelekrõl azt hallottam, h nagyon jó addig amíg meg nem jelennek az ufo-k attól kezdve mint vmi paródia 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ForzaInter
jelek és a hatodik érzék kurvajó, többi felejtõs.

Yo, Bitch!

Az összes filmje egytõl-egyig mestermû és zseniális alkotás. Akárki mondhat bármit, lehúzhatja egyes filmjeit, de ez így van. Rejtélyes, hátborzongató, mondanivalókban gazdag filmjei készültek. Egészen egyéni párbeszédeket ír a filmjeihez.

10/10

egy M. Night fan <#smile>

Atkamon
Jeleket imádom!!😊 Nagyon jó filjei vannak😊

Glpetyus
Szerintem is kurvajók a filmjei,mindegyiknek tök egyedi hangulata van.

cement
sztem kurva jo filmjei vannak. mondjuk a falu az fassaka, a jeleket nem lattam egyben vegig csak reszleteket, a lany a vizbent sem lattam, de a sebezhetetlent meg a 6. erzeket lattam. a 6. erzek nagy favorit. az esemenyt meg tervezem megnezni moziban

respect to the man in the ice cream van

tugyiti
zseni
A jelek sztem k*rvajó film!
A falu az érdekes de sztem az se olyan rossz!A többit nem láttam.

stonesour

stonesour

stonesour

A Falu

Jelek

Hatodik érzék
[/img]http://bp3.blogger.com/_bJtEV9LqL_o/RunVVrZ6zJI/AAAAAAAAAH8/0hBK82Rj8SY/s1600-h/poster_sixth_sense.jpg

A Sebezhetetlen

Zseni, vagy balek?

http://www.mnight.com/