24
Manoj Night Shyamalan filmjei
-
#24 én hálisten az összes filmjét úgy láttam, hogy nem tudtam róluk semmit :) -
#23 Így van.
Nekem nagyon tetszett,mert úgy ültem le elé,hogy azt sem tudtam mi lesz belőle.
Nem is esett le a végéig,hogy mi a helyzet :)
Tetszett a története,a hangulata,a zenéje,a szereplők....nekem bejött.
Sajnos a 6. érzék megnézése ELÖTT elolvastam róla egy írást,ezzel el is b.sztam az egészet.. -
#22 a falu csak akkor élvezhető ha nem tudod a végét :) -
#21 Hát a falu az tényleg érdekes. Kicsit olyan "hülyeség" szinten van, de egyszer nézhető. -
karajjj #20 a falu az eléggé érdekes, nem igazán tetszett... -
#19 Azért a legutóbbi filmjével kicsit összement a szememben... A Jeleket viszont imádtam, egy kedvenc témámnak az egyik legjobb feldolgozása. -
#18 zseni
imádom az összes filmjét
elég ellentmondásos a vele kapcsolatos meglátások. vannak akik istenítik s vannak akik utálják, baleknak tartják. sztem zseni. legtöbb filmjére az jellemző, hogy a végén derül ki minden. ő egy olyan filmes "tag" akinek van egy egyedi stílusa - látásmódja s akiről mindenkinek van véleménye. mint pl Tarantínóról csak itt jobban megoszlanak a vélemények. -
#17 Nekem is bejönnek a filmjei nagyon. Falu kicsit gyengébb volt, a Lány a vízbent rengetegen lehúzták, pedig sztem semmi gond nem volt vele. Új filmjét még nem láttam, madj később... A Sebezhetetlent és a 6. érzéket imádom, és a Jelek is egy marha jó izgalmas thriller... -
#16 az összes filmje zseniális, de csak kettőt láttál :) -
#15 Sokaknak nem tetszik a Lány a vízben című film. Szerintem ez az azért van, mert nem fogják fel a lényeget. A történetet ugye a rendező a gyerekeinek szánta, estimesének. Na épp ez az. Egy estimese általában egy nagy katyvasz, azért, hogy hamar elaludjanak tőle.
Azoknak a felnőtteknek készítette a filmet, akik felnőttként is tudnak gyerekek lenni. -
#14 Én akkor sza*rtam be, mikor az ember meglátja a kukoricásban az ufó lábát. Meg az a felkavaró videós rész EGYSZERŰEN ELKÉPESZTŐ! -
#13 Pontosan. Én is imádom az összes filmjét! -
#12 Amikor az elején megjelenik a tetőn az UFÓ. Na ott majd össze fostam magam xD.
Este néztük a szüleimmel, max hangerőn. -
Cat 02 #11 The Happening az mi ?
Jelekről azt hallottam, h nagyon jó addig amíg meg nem jelennek az ufo-k attól kezdve mint vmi paródia :D -
#10 jelek és a hatodik érzék kurvajó, többi felejtős. -
mod #9 Az összes filmje egytől-egyig mestermű és zseniális alkotás. Akárki mondhat bármit, lehúzhatja egyes filmjeit, de ez így van. Rejtélyes, hátborzongató, mondanivalókban gazdag filmjei készültek. Egészen egyéni párbeszédeket ír a filmjeihez.
10/10
egy M. Night fan -
#8 Jeleket imádom!!:) Nagyon jó filjei vannak:) -
#7 Szerintem is kurvajók a filmjei,mindegyiknek tök egyedi hangulata van. -
#6 sztem kurva jo filmjei vannak. mondjuk a falu az fassaka, a jeleket nem lattam egyben vegig csak reszleteket, a lany a vizbent sem lattam, de a sebezhetetlent meg a 6. erzeket lattam. a 6. erzek nagy favorit. az esemenyt meg tervezem megnezni moziban -
#5 zseni -
K0CKA #4 A jelek sztem k*rvajó film!
A falu az érdekes de sztem az se olyan rossz!A többit nem láttam. -
#3 -
#2 -
A Falu
Jelek
Hatodik érzék
[/img]http://bp3.blogger.com/_bJtEV9LqL_o/RunVVrZ6zJI/AAAAAAAAAH8/0hBK82Rj8SY/s1600-h/poster_sixth_sense.jpg[img]
Lány a vízben
A Sebezhetetlen
Zseni, vagy balek?
http://www.mnight.com/