Web\'n\'Walk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden ugyanaz másképpen.
Mert én is T mobilos vagyok és szerintem az egyik leggyorsabb vagyis nálunk .(állítólag sms-be értesítenek ha el érted a felét az adat forgalomnak vagy ha túl lépted)
PS3/X360 user: Infernohun
//gyk.: mindig evvel nyitnak az amcsik amikor a feka tesó meglepi õket h most átalakítják a kocsit...///
Xbox Live: Lunatic HUN
1 GB - 10.000 Ft, és sajnos nem egyrõl volt szó :P
tudom, tudom.... <#violent>#violent><#lama>#lama>
avval nem lesz gondod, nekem is olyan van, kb. egy fél éve, és semmi hibája nem volt eddig... amúgy én is olyan usb-s kis izét akartam, de gyorsan lebeszéltek róla...
a másik amire oda kell figyelni a T-cégnél, az a letöltési adatmennyiség, jobb ha nem léped túl...nem szív bajosok a számlázással (tapasztalatból tudom).... hacsak nem akarsz nyitni egy új topicot :P
bocs hogy vulgáris voltam :D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Köszönöm
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A témát egy problémám megoldására nyitottam.
A probléma kulcsa egy T-mobilos Web'n'walk stick!
Gyorsasága és egyszerûsége nagyon jó, de a folyamatos kapcsolatommal sok a probléma.
Gép bekapcsol, net elindít. Mûködik, jó esetben kb 10 percig, majd egyszer csak megfagy,teljesen leáll az adatforgalom. Ekkor gép reset. Ahogy a gép feláll, a net kapcsolódás nélkül, automatikusan fellép. Majd 2-3-4-5-10 perc é megint lefagy!
És ez így menne a világ végéig, ha meg nem unnám.
Anno volt rá szoftver frissítés, azt mondták, hogy ez megoldja, de sajna nem, azóta szenvedek,illetve idegeskedek.
Egy megoldásom már van...Az 5 kg-os Samu kalapácsom...
Segítségeteket elõre is köszönöm