24
T-mobile Web\'n\'Walk Stick
-
#24 Hali!Normális hogy a wnw stick-em 2 óra alatt anyyira felemlegszik hogy éget??? -
#23 Ezt az adatforgalom számlálót elkérném :P, privi jöhet.
Mert én is T mobilos vagyok és szerintem az egyik leggyorsabb vagyis nálunk .(állítólag sms-be értesítenek ha el érted a felét az adat forgalomnak vagy ha túl lépted) -
#22 én is ezt mondtam, OMG..... de még a kocsimat se jöttek Pimp My Ride-ozni :P
//gyk.: mindig evvel nyitnak az amcsik amikor a feka tesó meglepi őket h most átalakítják a kocsit.../// -
#21 omg :O -
#20 én is néztem, csak úgy voltam vele, kit érdekel ha kicsit túllépem... hát ők nem értékelték a "kicsit" ... vagy mégis? de azt nagyon?! :P
1 GB - 10.000 Ft, és sajnos nem egyről volt szó :P
tudom, tudom.... -
lacika17645 #19 van egy adatforgalom számlálóm, azon nézem hol tartok, de kössz a többit -
lacika17645 #18 :D -
#17 menj vissza és mond meg nekik h csinálják meg, vagy/inkább(!) cseréljék ki egy másik fajtára, szóval ne erre az usb-s stick-re, hanem a másik fajtára, arra a nagyobb fehér izére /sorry de a nevét nem tudom/
avval nem lesz gondod, nekem is olyan van, kb. egy fél éve, és semmi hibája nem volt eddig... amúgy én is olyan usb-s kis izét akartam, de gyorsan lebeszéltek róla...
a másik amire oda kell figyelni a T-cégnél, az a letöltési adatmennyiség, jobb ha nem léped túl...nem szív bajosok a számlázással (tapasztalatból tudom).... hacsak nem akarsz nyitni egy új topicot :P -
lacika17645 #16 Sajna az a topic nem az én problémámról szól, az egy telefonos beállításról szól, de nekem egy Globe márkájú Web'n'walk stickem van... -
#15 szóval itt van-e -
#14 jajj basszus, most nézem, hogy rossz topikot linkeltem -
lacika17645 #13 Az igazság mindig kemény és fáj... :) -
#12 én is a laptopra úgy csináltattam hogy megvettem ott volt a latytopp és megcsinálta rá... vitesd be az egészet és csinálja meg neked ha akkor sem megy akkor lófasz a seggébe és basszon vele valamit...
bocs hogy vulgáris voltam :D -
#11 ilyen orbitális faszságot csak egy hozzá-szart-sem-értő, téged lerázniakaró seggfej mondhat. én még verném náluk az asztalt sztem, de igazából alapból soha az életbe nem mennék a trémobájlhoz, mert irritál az egész tré-banda: tipikus néphülyítő vérszívó mocskok alja-szolgáltatásokkal, vérlázító árakkal. az ilyen cégek miatt szar ez az ország. -
lacika17645 #10 ja, és nem akarták kicserélni, mondták vigyem be a gépet és ők megnézik, de megjegyezte, hogy lehet, hogy a nem eredeti szoftverek a hibák forrásai, ami szerintem hatalmas nagy baromság..csak lehet nehezebb lenne belátni a hibát -
lacika17645 #9 Az látod lehet...de sajna már t-mobilos vagyok, és ha van rá mód és lehetőség, akkor szeretnék valamilyen segítséget kérni, vagy ez által segíteni másnak a vásárlásnál, hogy tudja milyen problémák léphetnek fel -
#8 cseréltesd ki. egyébként legnagyobb hiba az volt hogy T-mobilhoz mentél. -
lacika17645 #7 Megkérnék mindenkit, hogy értelmesebb hozzászólásokkal segítse problémámat. És a link ne rám mutasson megint...
Köszönöm -
#6 loool :DDDDDDDDdddd -
#5 te beteg vagy :| -
#4 LOL. -
#3 -
#2 van már ilyen topik -
lacika17645 #1 Üdvözlet!
A témát egy problémám megoldására nyitottam.
A probléma kulcsa egy T-mobilos Web'n'walk stick!
Gyorsasága és egyszerűsége nagyon jó, de a folyamatos kapcsolatommal sok a probléma.
Gép bekapcsol, net elindít. Működik, jó esetben kb 10 percig, majd egyszer csak megfagy,teljesen leáll az adatforgalom. Ekkor gép reset. Ahogy a gép feláll, a net kapcsolódás nélkül, automatikusan fellép. Majd 2-3-4-5-10 perc é megint lefagy!
És ez így menne a világ végéig, ha meg nem unnám.
Anno volt rá szoftver frissítés, azt mondták, hogy ez megoldja, de sajna nem, azóta szenvedek,illetve idegeskedek.
Egy megoldásom már van...Az 5 kg-os Samu kalapácsom...
Segítségeteket előre is köszönöm