Árthat Batman halála a Sötét lovag-filmnek?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lenne, ha a Ledger után lenne egy vesszõ. Szerintem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én csak azt nem értem hogy miért kell mindig az sg-t meg Sz.V.-ort fikázni? Aki csak erre képes, az ne látogassa az oldalt!!! Mert én úgy látom hogy a legtöbben csak is ezért nézik az oldalt. Leszólni valamit, az a legkönnyebb.
Dehogy jó. Értelmezd át még egyszer.

Tévedsz, igaza van Specturmnak, mivel a két mondat alanya különbözik, akire a halál vonatkozik: az elsõben Joker, a másikban viszont maga a színész.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Rákér' kell pont ennek ((is)) késnie fél évszázadot! Hmm, mindenesetre addig is jól jön majd néhányszor az Arkham Asylum madzsarul...

Komolyan mondom lassan lónyugtató kell 1-1 SZ.V.os cikkhez...

Az életban csak 2 dolog biztos: A HALÁL és az ÉDESANYUKÁD ;)

Az SG sosem szûkölködött félreérthetõ, emberre frászt hozó címekben. Már azt hittem, Bale-lel történt valami az éjjel!
"Barman: Kezdõdik!" - Azaz a kocsmáros elsõ napja! 😊

egy dolgot fûznék hozzá: harmadik sor, "Barman: Kezdõdik"
nálam is Nicholson marad a favorit és Sinkó László is parádésat alakitott szinkronszinészként. csak kár, hogy a hangminõség elég gyatra az elsõ részben.

edios
A cikk közepe/vége felé derül ki, h mirõl szól, szóval legyetek türelmesek.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

jack nicholson egy nagyon jó meg hangulatos ellent alakított de semmi köze sem volt az igazi Jokerhez. jó volt, de csak úgy magában. HL Jokert játszotta el, rendesen.

tévedsz, úgy is jó

0Speed0
Aha, vagy csak a halála okozta ezt a megítélést. Meghalt és most akkor az ucsó filmjében istenkirály szerepet alakított...

Nem lepõdnék meg, ha premier után elõkerülne Heath Ledger... élve.

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

"sajnálatos módon elhunyt Heath Ledger alakította Joker", ez azt jelenti, hogy joker, mint karakter halt meg. "sajnálatos módon elhunyt Joker-t alakító Heath Ledger" lenne a helyes, de nem tudom mit várok, ez sg&szekeres viktor színvonal...
Az a Tim Burton-féle folytatás, ez pedig a képregénféle.

Ha lehet hinni a szóbeszédnek és a trailekenek Ledger lesöpörte Jokerként, az összes eddigi alakítójait.

LestatVenom
Batman halála? nem Joker halt meg? am meg Ledger szerintem nagyon élethûen ábrázolta az õrült gonosztevõt. Jack Nicolson is jó volt, de az a story inkább vígjáték volt mint az új batman széria.

hu hu hu huuuuuuuuu

"jacknicholsoni bohóckarikatúra" - Hm... na ezzel azért vitatkoznék!!! Én például igazán azt sem értem, miért kellett újra feldolgozni a sztorit, miért dobták sutba a Tim Burton féle filmet. Inkább egy teljesen más vonalon indultak volna el, más negatív hõsökkel. És egyébként is: Nicholson alakítása egyedülálló! Kíváncsi leszek Ledger alakítására, de még így láttatlanban is elmondhatom, J.N.=Joker. Nála jobb nem lesz.
Király. Semmi köze sincs a tartalomnak a címhez. yeahhhh király vagy Sz. V
Ja szokasos Sz.V. cikk, se eleje, se vege...
PrisonMan
he-he <#nyes><#vigyor>
De komolyan: Ha mégsem hal meg 8csak még a halálnál is rosszabb dolog vár rá...), akkor miért ez a címe a cikknek, hogy Áthat Batman halála Sötét lovag-filmnek??? Jah, hogy Szekeres Viktor cikk. Akkor semmi, nem szóltam <#nevetes1><#banplz><#banplz>

öööö és most mi a cikk lényege?
Idehaza a Cartoon Network adott egy Batman sorozatot. Abban a közeljövõben jártunk, ahol ugye mivel Batman is ember ezért megöregedett és nyugdíjba ment. Egy kotnyeles kölök felfedezi és lenyúl egy rucit hogy megbosszulja a faterját akit megölt egy csapat motoros. Aztán innen megyeget a történet az öreg Bruce segíti a fiatal gyereket stb stb stb...
mikloss
1. képen a bohóc sminkje kissé elkenõdött <#smile> komolyan mint egy fürdõs k*rva <#taps><#banplz>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

← ElőzőOldal 2 / 2