56
-
#16 két nyomorék... kiváncsi lennék mennyi pézért jáccák az agyukat... a lalküket is eladják ezek... -
#15 most mondta gombabácsi... engem is hanyattbaszott... elég randák :D ezek lennének a celeb-ek? röhely... ez az egész röhely... az Én telefonom Nekem már túl extrás, mert szines a kijelzője, amit tud: sms-t küld-fogad és hívást küld-fogad ennél nem kell több... ha ez lerohad megpróbálok valami új olcsó fekete-fehér kijelzős alap nokiát szerezni... -
#14 "Divattelefonhoz divatos celebek dukálnak"
Ki a fa.om az a metroszexuális körszakállas surmó meg az a kismamakosztümös sápadt fehérnép? xD
De komolyan, nem vágom. -
#13 Nagyon durva reklám ez gyerekek... N82 miért nem kapott kiemelt cikket?
Egy pöttyet lealázza ezt a nem sokat tudó plázaboyok kedvencét.
"szexin szétcsúsztatható"
Alias fél év múlva viheted a szerelőhöz, mert kikopik... n95 topikok is tele vannak ilyen gondokkal. Flip = rövid élettartam.
Se Wifi, se GPS, se Tv out... gasoline. -
gombabácsi #12 juj a mónikának is ijen van akkor nekem is köll juj
ja most nézem ez a balázska -
#11 Olvasd el mégegyszer a címet és rájössz hogy nem a telefontól lesz valaki menő arc, hanem hogy ez a telefon menő arcoknak van... -
Lavigne #10 de csúnya ez az ördög gyerek -
loky #9 Nekem LG 525i-m van, kb fél éve. Kétszer volt szervizbe:D -
#8 Mitől "menő arc" valaki egy telefontól? Sosem fogom megérteni az ilyet. -
loky #7 Nagy ügy...ha földhözverem lehet mind szénszálas, meg karc-biztos üvegje...ugyis strapára megy... Különben is...minél drágább cuccot veszel, annál többet buksz fél év alatt, mert az ára le fog esni... ám akinek megéri...vegye... -
#6 LG a legszarabb telefongyártó. Kb. fél éve dolgozok telefon szervízben, 10 telefonból kb. 4 samsung E250, 4 valamilyen LG. Ezt is alig pár napja/hete forgalmazzuk, de már hordják vissza. -
#5 a cím is mindent elmond... :Ddd -
winnie #4 akkor oda lenne írva, okoska. nyilván, ha van mobil, főleg, ha új, akkor úgyis írnak róla a lapok, így felesleges fizetni érte, hiszen az sg-nek is érdeke, hogy beszámoljon róla. -
#3 tech cikk, ésha reklám?... -
#2 mintazipod? -
#1 reklám?