LG Secret: Sci-fi divattelefon menő arcoknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helytelenül? A szó szerint az neked helytelen?
Van smartphone is, meg PDA is (meg PNA is), de hogy te most ezzel mit akarsz mondani, arra nem sikerült rájönnöm. A smartphone az belül ugyanolyan hardver mint egy PDA, de nincs touchscreen, ugyanúgy számbillentyûkkel irányítod mint a mezei telefont. A PDA alapkövetelménye a touchscreen, helyenként elõfordul a qwerty billentyûzet is. Telefonálni meg azzal lehet amelyiket úgy gyártják. Ma már a HP 214c-n kívül nagyon nincs is telefonmentes PDA.
JBQA!
"Tényleg? Errõl valszeg a PDA gyártókat elfelejtették tájékoztatni. "
Ezt valamivel alá is tudod támasztani, vagy csak engem próbálsz hülyének feltüntetni azzal hogy helytelenül idézel? "...a legtöbb mai okostelefonnal összehasonlítva el lehet mondani a PDA-ról hogy olyan mint XY okostelefon, csak nem lehet telefonálni vele." Azért kurvára nem mindegy hogy milyen az az okostelefon, nem hiába raktam oda azt a "mai" szót, és a "legtöbb" is arra vonatkozik hogy van amelyikre azt mondják hogy okostelefon de csak szeretnék ha az lenne.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Tényleg? Errõl valszeg a PDA gyártókat elfelejtették tájékoztatni. <#eplus2>#eplus2>
Az iPhone valóban nem PDA, csak szeretne az lenni, de mégis közelebb áll ahhoz mint a mezei telefonokhoz.
JBQA!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A memóriakártyának se lett baja csak vissza kellett rakni a helyére.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
JBQA!
JBQA!
És egyre több az új beszálló: Apple (iPhone - a 3G-ben már GPS is van), Gigabyte, Sony-Ericsson (Xperia X1 - sokan rá vannak már izgulva), Samsung (i900), Philips (X800).
Az NS egyre újabb Win Mobile verziókat ad ki, a szolgáltatók kínálatában mind több saját márkás (más gyártó PDA-ja saját márkanévvel, pl. O2 XDA, T-mobile Vario) cucc. Ez nem épp a megszûnés jele. ^^
A PDA-t sokan azért nem szeretik mert nagy, aztán vesznek helyette egy fele annyi tudású de nem sokkal kisebb telefont
Te mikor láttál utoljára PDA-t? A lentebb linkelt HTC Touch Diamond alatt méretben nem nagyon tudsz telefont mondani, de az átlag PDA se sokkal nagyobb.
JBQA!
Amerikában élõ ismerõsömmel sokat dumáltunk errõl és kint tényleg alig lehet PDA-t venni. Telefont meg minden sarkon. Nekem a telefonom csak telefonálásra van, meg fényképezni, minden másra ott a Master C... izé, PDA 😊
A PDA-t sokan azért nem szeretik mert nagy, aztán vesznek helyette egy fele annyi tudású de nem sokkal kisebb telefont...
A nõrõl továbbra sem tudom névrõl sem hogy milyen vonatkozásban celeb - miután megtudtuk hogy ördög nóra, és nem mónika - azt a másik "celeb"-et meg legutoljára akkor láttam mikor még nem volt körszakálla, rövidebb volt a haja, mikrofon volt a kezében, és "Miért is szûnt meg a Z+" címû filmben éppen turhált egyet. Errõl ennyit.
JBQA!
JBQA!
JBQA!

JBQA!
De biztos jó marketingfogás az LG-tõl, hogy ez a telefon primitív bunkóknak való?
Ki az a barom, aki qvga-ban rogzit videot (akar 120fps-vel)??
Az akksi mernem nagyobb ezekben a telokban??
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Hát bazmeg, talán azért mert arra való...
Eddig fikáztam az iPhone 3G-t hogy 3G-hez képest gagyi, most hogy megláttam ezt a "divattelefont" valahogy egyre szimpatikusabbnak tûnik, pedig régebben megfogadtam, hogy almát _soha_ nem veszek -csakis zöldségesnél-!
OFF:
Köszi, sg-vel ellentétben én nem csak gyûjteni, hanem írni is szoktam cikkeket, vagyis inkább kritikákat, és hát a csípkelõdõ hangnem elengedhetetlen, ez a kérdés meg túl magas labda volt ahhoz hogy figyelmen kívül hagyjam! <#vigyor>#vigyor><#banplz>#banplz>
Át tudom érezni a fájdalmadat, a dán tényleg nem egy kellemes hangzású nyelv, de én személy szerint inkább hallgatnám azt, mint akármelyik magyar rádiót. Az itt emlegetett "celeb" színvonal sajnos minden médiumban megmutatozik itthon. Miért is kötelezõ mindennap rádiót hallgatni? Munkahelyi ártalom?
szerencsére Én már 6 éve nem TV-zek, és 5éve egyáltalán nincs televízió a közvetlen környezetemben, sajna a rádiót mindennap kell hallgatnom, de magyarban néha áttekertem a tilosra vagy betettem valami shoutcast-os netrággyót... itt már elég nehézkes, ráteszem az empéhármat és félóraután leszedi valaki mer nemhallja a híreket... leszakad a pofám... azt hallgathatom ugyanazt a büdös jópofi mûsort mint otthon a mocsokrádiókon csak ez dánul van... igazából nem is tudom melyik a rosszabb érteni a magyart vagy hallgatni értelmetlenûl ezt a borzadály nyelvet...
Mé há nem?
Akkor magyarul kurva. <#vigyor3>#vigyor3>
Irritál ez a balázs, nézzétek meg ezt a videót, mekkora bunkó:
Balázs fingik
Tudom, hogy nem tartozik a témához, de gondoltam, talán még Valaki nem látta. <#smile>#smile>
Mé há nem?
Mé há nem?
Mé há nem?
Ki a fa.om az a metroszexuális körszakállas surmó meg az a kismamakosztümös sápadt fehérnép? xD
De komolyan, nem vágom.
Egy pöttyet lealázza ezt a nem sokat tudó plázaboyok kedvencét.
"szexin szétcsúsztatható"
Alias fél év múlva viheted a szerelõhöz, mert kikopik... n95 topikok is tele vannak ilyen gondokkal. Flip = rövid élettartam.
Se Wifi, se GPS, se Tv out... gasoline.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ja most nézem ez a balázska
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"