A forgó felhőkarcoló

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
ennyi...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ha már Dubai és felhõkarcoló, ezt láttátok már?

kb. 850(!) méter magas lesz, építik, épp 650 méternél járnak, ez már nem normális dolog sztem...
építkezésrõl képek

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

neevous
Egyre kevésbé valószínû, de ez egy másik igencsak hosszú történet.😊

Gladiator
nem sikerült értezmezned amit írtam.

torrente
4 hónapja már mindent lehozott az Index Dubairól:
http://index.hu/gazdasag/vilag/dubaj080216/

VRSDM
aki itt utólag beszólongat, olvassonmár :] a huszonharmadik hsz-em környékére.

u dont have to listen anybody else but me

NeverwinterKING
jól néz ki, venni kéne egy lakást 😄

\"You are fucking crazy people!\"

csgery
Vagy az alja, mert 3 év után esetleg eltûnne 2 szinte mert lefúrt a földbe...

szerintem az alja az marad stabilan (mert ugye a földhöz kel lvalahol rögzíteni, h tartós legyen), és cask az emeletek forognak. meg gondolom a közepében olyan panoráma vagy mivan, h akármerre kitudsz szállni😄
desigo
egy gázmotor is több hasznot hoz mint amit befektetnek.
Gáz elég --> az így keletkezõ villamos áramot eladják eközben rengeteg hulladékhõ is keletkezik amit szintúgy eladnak (pl:távfûtés)
desigo
közepe nem forog esetleg...
"Nap és a szél erejét hasznosítva több energiát termel, mint amennyit felhasznál. "

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gladiator
amúgy arra lennék kíváncsi, hogy hogyan oldották meg a liftet. Szentem vagy:

- csak egyetlen pozícioból tudsz beszállni, tehát elõtte oda kell forogni, és akkor az úgy is marad mikor jössz "haza"

- vagy a belsõ fal egy helyben áll és te mindig egy másik pontján lépsz be a házba, attól függõen, hogy hol áll az emelet többi része.

Szentem az elsõ sanszosabb, viszont ha mondjuk tûz üt ki, és a lépcsõn le akarsz rohanni (aminek az ajtaja gondolom csak ugyanúgy egy állásban érhetõ el), akkor akár 45 mp-et is kell várnod, hogy beálljon. Ha meg a tûz miatt megsérül az épület mechanikája, akkor buktad, és soha nem fordulsz az ajtóhoz.

Már látom lelki szemeim elõtt a jövõ dubai horrorfilmjeit, amikor a csaj idegesen nyomogatja a "forgás" gombot, miközben a zombik közelednek felé és pont az utolsó pillanatban ér a megfelelõ állásba az emelet, aztán happy end.<#idiota>

Balumann
<#banplz> kicsit félre értelmezted

hehe az emleteden mindig máshova mész haza mert elfordult a lakásod 😄D .. cumi ha éppen forog és k*rvra ké f*snod de nem tudsz bejutni mert éppen nincs ajtó elõtt a lakás 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Gladiator
úgy értve-.-

itt se maga a forgás termeli az energiát, hanem a rajta lévõ napelemek, meg turbinák.

csgery
És szerinted nekik ingyen volt?<#idiota>😄
zaki
azokat ufók csinálták te hüle... <#idiota>

Lacee
dehogy termel többet az erõmû... csak az égési, nukleáris, mittoménmilyen energiát átalakítja általunk használható elektromos energiává. attól még nem termel többet, mint a befektetett energia, mert az tényleg világszenzáció lenne 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Gladiator
Hát ja, egyiptomiak is szánalmasak, frásznak olyan nagy piramis...

Gladiator
Khm... Ha így nézzük, akkor egy atomerõmû is több energiát termel, mint amennyit használ. Sõt, egy fa is "eszik" oxigént, de többet állít elõ, mint amennyit elhasznál.

Azért grat-.-

Az a gáz ha pont a nappal együtt forog az emeleted és mindig rádsüt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jim Morrison
"Getting closer to future..." <#wow2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

akyyy
nah akkor majd ülj rá és forogj te is!😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

milk41
moszkvában is készül egy ilyen(forr:duna tv hiradó)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

kíváncsi vagyok milyen lesz, ha elkészül - egyébként Da Vinci Tower a neve

http://www.youtube.com/v/vJRDZE5xW2Y

+itt még van pár kép
fanka93
és ez kajak a vízben fog állni?😄D

csgery
ÁLlítólag a lakók hangszabályozással vezérelhetik a forgást, ha akarják megáll, ha akarják nem😊

Tökéletes építési forma egy gúla lenne😊 belemászna egy repülõ, még mindig megbírná, sõt ott szállnának le a repülõk😊

#29 lehet, hogy tudod, de mégis úgymondtad, hogy okot adtál rá, hogy azt gondoljuk, nemtudod miért dõlt le😊
Web mester
Tom...

FZoleee
de nem tervezõi hiba miatt omlott le, hanem terrortámadás miatt...
Marcell
Az ugyanazon az emeleten lakok meg osszeverekednek a folyoson levo fokapcsolonal, hogy kihez ne tuzzon be a nap 😊

Web mester
Nem olyan biztató h a WTC-t is ez az ürge csinálta <#zavart1>

VRSDM
nem, ebben rejlik az " ökotéma " hogy mindig úgy alkalmazkodik a környezetéhez olyan formával, hogy a lehetõ legjobban tudja annak az energiáját hasznosítani. (szereintem)

Shodan
És az emeletek pörgését mindenki maga irányíthatja?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

VRSDM

amugy jopofák ezek a concept artok az elsõ hsz-ben de onnan hogy min 2 ember beköltözött az elsõ 3 "eset" soha nem fog fennálni, ehe 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ugylátszik szövegértelmezési gondjaid vannak..., vagy pedig azt nem tudod mi az örökmozgo..., azt egy kruva szoval nem irja hogy a saját mozgási vagy egyébb energiáit hazsnálná fel, szél és napenergiát hazsnál és azokbol termeli az energy-t 😊 de ezt spe c a szöveg is irja...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PrisonMan
Biztosan a közepén. Magában a tartópillérben lehet csak, mivel az lesz az egyetlen pont ami nem fog mozogni, és erre "illesztik" rá az emeletek darabjait.

VRSDM
"több enegergiát termel mint amennyit felhasznál"

dejó az örökmozgót is feltalálták?!
akkor csukjunk be minden atomerõmûvet, ne égessünk több olajat meg szenet :]

emberek megváltozik a világ!!!

-_-

Davidus
az olajért dollárt kapnak aminek az árfolyamát lenyomja a magas olajár. szóval ugyanott vannak😄

V9ykn8_TZL0

csgery
Szerintem megfogják, mert DUbaiban már annyi baromságot csináltak/építettek, szóval már csak a kacsalábon forgó felhõkarcoló hiányzik😊
bertino
ha egyáltalán eljutnak odáig, hogy megvalósítják...

bertino
és ettõl szánalmasak ?

szánalmas, annyi pénzük van már hogy nemtudják mit csináljanak <#szomoru2>

John Cena
😊 okok de én régebben láttam😛 ezt a hírt😊 amúgy hogy ON legyen eléggé jól néz ki ez a forgó izéé😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

csgery
origorol van másolva a cikk mert lusta voltam írni😊

desigo
nagyon keményen fog kinézni az tuti...
John Cena
Metroba volt vagy 3-4hónapja ez a hír tisztán emléxem

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Pepsi Twist
omg láttam a hírekbe a legnagyobb cucc benne 120négyzetméter és csak 615 millió lehetne ott az Ezsgé fõhadiszállása 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Oldal 1 / 2Következő →