A forgó felhőkarcoló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
kb. 850(!) méter magas lesz, építik, épp 650 méternél járnak, ez már nem normális dolog sztem...
építkezésrõl képek
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
u dont have to listen anybody else but me
szerintem az alja az marad stabilan (mert ugye a földhöz kel lvalahol rögzíteni, h tartós legyen), és cask az emeletek forognak. meg gondolom a közepében olyan panoráma vagy mivan, h akármerre kitudsz szállni😄
Gáz elég --> az így keletkezõ villamos áramot eladják eközben rengeteg hulladékhõ is keletkezik amit szintúgy eladnak (pl:távfûtés)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- csak egyetlen pozícioból tudsz beszállni, tehát elõtte oda kell forogni, és akkor az úgy is marad mikor jössz "haza"
- vagy a belsõ fal egy helyben áll és te mindig egy másik pontján lépsz be a házba, attól függõen, hogy hol áll az emelet többi része.
Szentem az elsõ sanszosabb, viszont ha mondjuk tûz üt ki, és a lépcsõn le akarsz rohanni (aminek az ajtaja gondolom csak ugyanúgy egy állásban érhetõ el), akkor akár 45 mp-et is kell várnod, hogy beálljon. Ha meg a tûz miatt megsérül az épület mechanikája, akkor buktad, és soha nem fordulsz az ajtóhoz.
Már látom lelki szemeim elõtt a jövõ dubai horrorfilmjeit, amikor a csaj idegesen nyomogatja a "forgás" gombot, miközben a zombik közelednek felé és pont az utolsó pillanatban ér a megfelelõ állásba az emelet, aztán happy end.<#idiota>#idiota>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
itt se maga a forgás termeli az energiát, hanem a rajta lévõ napelemek, meg turbinák.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Azért grat-.-
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
+itt még van pár kép
Tökéletes építési forma egy gúla lenne😊 belemászna egy repülõ, még mindig megbírná, sõt ott szállnának le a repülõk😊
#29 lehet, hogy tudod, de mégis úgymondtad, hogy okot adtál rá, hogy azt gondoljuk, nemtudod miért dõlt le😊
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
dejó az örökmozgót is feltalálták?!
akkor csukjunk be minden atomerõmûvet, ne égessünk több olajat meg szenet :]
emberek megváltozik a világ!!!
V9ykn8_TZL0
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul