223
Lehetséges?
-
#22 Remélem lejön szegedig aztán befogom és ráuszítom a szomszéd mammerra :D -
#21 -
#20 Kicsit beteges, hogy ilyeneket találsz hirtelen. El tudom képzelni, hogy nézed napközben a kedvenc oldalid, és it felrőppen egy hír, és eszedbe jut, milyen videókat néztél reggel, és máris összeraktad a képet.
Nem baj. Végülis mindenki mást néz. -
#19 hát nem tom,elég kacsának tűnik.
Majd holnap rákérdezek az ügynököktől.
-
#18 többen mották:S -
#17 CS.Mikor volt ez semmit nem halottam róla.
Linkeltek biztos,nem nagyon hiszem. -
#16 Itt a szökés pillanata! Csak egy kicsit fordult el és már meg is szökött az anakonda...
-
#15 ez olyan mint valamelyik hülye filmben ahol valami hatalmas őserdei nagyonhalálos pók eljutott a városba és ott a kispókokkal szaporodott, és így sóóóóóók nemolyan hatalmas de azért nem is picit, szal olyan nagyos nagyonnagyonhalálos pók lett amik mészárolták a lakosságot xD -
Emmegki #14 Piranyják voltak már a Dunában. Eléldegéltek ott is nyáron. -
#13 Lyger? XD ez olyan mint mikor a tigrist meg az oroszlánt pároztatták azt csak cirka 5m hosszú :D -
#12 mit olvastam: anakonda a köntösben :| -
#11 Ja aztán felmászik a csatornákon bele a seggedbe :DDDDDDDDD -
#10 Sikloconda:D -
#9 És ha összejön a helyi siklókkal és elszaporodik? -
balcsipisti #8 :) -
#7 JEEE!! Magyar loch ness XDDDDDDDDDDD -
#6 Az anaconda egyáltalán meg tud lenni vízben? (lehet hülye kérdés) -
#5 Remélem holnap után már a Tiszában lesz:D -
#4 csak gondold el, hogy egy anaconda ami alapvetően hidegvérű lény hogy bírja ki egy hidegvízű folyóban a mi éghajlatunkon? -
#3 ezt nemtudom.mondom pár perce hallottam
msot utánanézek mindenhol(erről az esetről) -
#2 Ha 4 méternél nem hosszabb, akkor maximum egy macskát tud elkapni! Ha hosszabb, akkor akár egy kisgyereket is! A mérete lenne a fontos! -
#1 Hellosztok
a Holt Körösnél Szarvason lakom és ma hallottam azt a sztorit amit már a fél város hallott:Egy embertől elszökött egy Anakonda és belement a vízbe és már több horgász látni vélte
megtörténhetett?féltenünk kell saját és háziállataink életét?
ha nagy hülyeség lehet törölni de kíváncsi vagyok a véleményetekre