13
  • Csaba42
    #13
    Látom, kezdődik itt is a szokásos egysíkú baromság.
  • Csaba42
    #12
    Gyilkosság alatt az áldozat lehet (házi)állat is, emberölésnél viszont csak ember.
  • Ryuuzaki
    #11
  • avman
    #10
    fejétől a farkáig baromság, farkától a fejéig hülyeség. nem kellene idekeverni a hatalom és poltikai elit kisded megfigyeléses játékát.
  • Sanyix
    #9
    Hát az ország több mint 50%-nak megfelelt másodszorra is. :D
  • A1274815
    #8
    Most már értem mikerült a kormanyszovivo.hu-ben 200 MFt-ba, kell a sok tárhely a lehallgatásoknak.
  • kvp
    #7
    "fura fogalmaid vannak a demokráciáról és a szabad véleménynyilvánításról"

    A fogalmaimmal nincs gond, viszont a mostani alkotmanyt meg 1949-ben fogadtak el, egy par koncepcios per utan. Ebben az evben alakult meg a nato, az nszk es a kinai nepkoztarsasag is. Akkoriban az orszag kommunista vezetese meg mashogy definialta a dolgokat. Ez 1989-ben valtozott, de erre csak Fabry kerdesevel tudok felelni: "Ha 89-ben nincs rendszervaltas, akkor ma ki lenne a miniszterelnok?" A szovjetunioban kgb-s kepzesen resztvett jelenlegi nemzetbiztonsagi vezetokrol nem is beszelve. Mostanaban a politikai eletben nem igazan tartjak fontosnak a demokracia szabalyainak a betartasat, mivel a vezetes fenttartasa tobb energiat igenyel. Vagy egy korabbi miniszterelnok velemenyet idezve, amikor bebizonyitottak avh-s multjat: "Na es?" (O legalabb oszinte volt, ami manapsag ritka.)

    Jelenleg ez a helyzet. Az, hogy itt kevesbe van demokracia mint nemetorszagban gondolom nem lep meg senkit. Az, hogy a lehallgatasok is ennek fuggvenyeben alakulnak, az miert lenne meglepo? Ha elfogadjuk a jelenlegi allamrendet, akkor el kell fogadnunk ezt is, mint ahogy anno elfogadta az orszag tobbsege az avh-t is. Ha nem, akkor meg?
  • A1274815
    #6
    "Egyebkent a kormanyellenes velemeny hangoztatasa boven megfelel az allamellenes tevekenysegnek, tehat ilyenkor meg akar torvenyes is lehet egy lehallgatas."

    Akkor eszerint nállunk egyszerre több millió állampolgárt kell lehallgatni.
  • A1274815
    #5
    Hát ez elég dúrva! 1M lehallgatás.

    Én lehet, hogy hülye vagyok, de mi a különbség az emberölés és a gyílkosság között?
  • avman
    #4
    Egyebkent a kormanyellenes velemeny hangoztatasa boven megfelel az allamellenes tevekenysegnek, tehat ilyenkor meg akar torvenyes is lehet egy lehallgatas.
    fura fogalmaid vannak a demokráciáról és a szabad véleménynyilvánításról... előző életedben valami stasi/gestapo/avh tevékenységet folytathattál.
  • who am I 7
    #3
    "Egyebkent a kormanyellenes velemeny hangoztatasa boven megfelel az allamellenes tevekenysegnek,"

    Aham, és a nép ellenes kormány minek felel meg?
  • kvp
    #2
    "Napi átlagban 30 fejenként"

    Drogterjesztoknel es penzvaltassal foglalkozoknal ez atlagos ertek, mivel korukben nem elterjedt az internet hasznalata. (kulonben olvasnak a hireket es nem hasznalnanak telefont)

    Viszont magyarorszagon ezeken a dolgokon mar reg tulleptunk. Itt soha nem a bunozok voltak a megfigyelesek elso szamu celpontjai, hanem a politizalo emberek. Mostanaban ez azert is lenyeges, mivel a bunozoi es politikai korok szepen lassan kezdenek megegyezni. Az egyetlen kulonbseg, hogy mig az olaszoknal egy nemzeti erzelmu maffiozo vezti az orszagot, addig itthon inkabb internacionalista gyokeru ez a kor.

    Viszont a technikanak hala, itthon lehetoseg van mindent rogziteni, majd akkor elovenni, ha az illeto utolag gyanusnak minosul. (lasd rendorok cellainformacioi, ezeket sem biroi engedellyel tettek el, megis megvoltak egy honappal kesobb amikor kellettek) Egyebkent a kormanyellenes velemeny hangoztatasa boven megfelel az allamellenes tevekenysegnek, tehat ilyenkor meg akar torvenyes is lehet egy lehallgatas.
  • bakagaijin
    #1
    A gyilkosságot és az emberölést? Hmm... 1M beszélgetés... Napi átlagban 30 fejenként (a legtöbb négyhetes), azért az kicsit sok...