A Battlestar Galacticából a Knight Riderbe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez a faszi FLAG vezetõként .... mit ne mondjak ez is eléggé fiatal. Az ilyennek semmi keresnivalója komoly filmben, már a tiszta jelenlétével komolytalanná teszi.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
megtanítja kitet pitizni!
én elõször szkeptikus voltam az elsõ résszel kapcsolatban de megnéztem és nekem kurvára tetszett.már várom a szeptembert hogy jöjjenek az új részek.bár azt sajnálom hogy Michael lehet hogy nem fog minden egyes részben összejönni egy új nõvel mint az apja 😊)
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Ha elvonatkoztatunk a régebbi dolgoktól, a pilot egész jóra sikeredett.
Bár szerintem túl "fiatalosra" vették a figurát.
Bár szerintem túl "fiatalosra" vették a figurát.
Tory helyett valószínûleg õ lett volna az egyik utolsó cylon ha nem szál ki😉
De b+ ... pont az az egy színész akinek a lehetõ _legjelentéktelenebb_ szerepe volt az egész sorozatban? Szánalom!
Amúgy az hogy nagy nézettséget produkált nem jelenti automatikusan azt hogy sok embernek tetszett, hanem hogy sok embernek mondott valamit a Knight Rider név. Erõsen azon a véleményen vagyok hogy egy ugyanolyan vonalon forgatott és leadott második része már lesújtó nézettséget produkált volna. Ezért is üdvözlöm annak az ötletét hogy változtatni fognak.
Amúgy az hogy nagy nézettséget produkált nem jelenti automatikusan azt hogy sok embernek tetszett, hanem hogy sok embernek mondott valamit a Knight Rider név. Erõsen azon a véleményen vagyok hogy egy ugyanolyan vonalon forgatott és leadott második része már lesújtó nézettséget produkált volna. Ezért is üdvözlöm annak az ötletét hogy változtatni fognak.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
NAGGGGYON dilettáns vagyok mind a régi, mind az új KN-bõl, de azt olvastam, hogy a Knight Rider vol2 nagy nézettséget produkált, ezt jól megkeverni ... hát ... kockázatos?