Szekeres Viktor

A Battlestar Galacticából a Knight Riderbe

Mivel a Knight Rider-sorozat újdonsült készítője nem tartotta kellőképp jónak a szériát felvezető filmet, így a sorozat az őszi startra meglehetősen sok változáson fog keresztülmenni.

A változások között elsősorban a stáblistát érintő módosításokra számíthatunk: egyes szereplők távozhatnak, míg újak beszállhatnak a sorozatba. A Gary Scott Thompson által meghirdetett újragondolási törekvések első jelét a Battlestar Galacticából is ismert Paul Campbell leszerződtetése jelentette.

Campbell a hírek szerint a Knight Industries kutatórészlegének a főnökét fogja játszani, aki meglehet, hogy különböző kunsztokat fog részről-részre tanítani KITT-nek.

A belátható időn belül Magyarországon is bemutatásra kerülő új Knight Rider-sorozat első szezonja szeptember 24-én, egy szerdai napon fog debütálni az Egyesült államokban, s az NBC csatorna első nekifutásra 13 epizódot rendelt belőle.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hdo #7
    Hát ez a faszi FLAG vezetőként .... mit ne mondjak ez is eléggé fiatal. Az ilyennek semmi keresnivalója komoly filmben, már a tiszta jelenlétével komolytalanná teszi.
  • PunkZoli #6
    megtanítja kitet pitizni!
  • Risu Führer #5
    én először szkeptikus voltam az első résszel kapcsolatban de megnéztem és nekem kurvára tetszett.már várom a szeptembert hogy jöjjenek az új részek.bár azt sajnálom hogy Michael lehet hogy nem fog minden egyes részben összejönni egy új nővel mint az apja :))
  • sznus #4
    Ha elvonatkoztatunk a régebbi dolgoktól, a pilot egész jóra sikeredett.
    Bár szerintem túl "fiatalosra" vették a figurát.
  • tarBubbles #3
    Tory helyett valószínűleg ő lett volna az egyik utolsó cylon ha nem szál ki;)
  • hdo #2
    De b+ ... pont az az egy színész akinek a lehető _legjelentéktelenebb_ szerepe volt az egész sorozatban? Szánalom!

    Amúgy az hogy nagy nézettséget produkált nem jelenti automatikusan azt hogy sok embernek tetszett, hanem hogy sok embernek mondott valamit a Knight Rider név. Erősen azon a véleményen vagyok hogy egy ugyanolyan vonalon forgatott és leadott második része már lesújtó nézettséget produkált volna. Ezért is üdvözlöm annak az ötletét hogy változtatni fognak.
  • tyuklepes #1
    NAGGGGYON dilettáns vagyok mind a régi, mind az új KN-ből, de azt olvastam, hogy a Knight Rider vol2 nagy nézettséget produkált, ezt jól megkeverni ... hát ... kockázatos?