142
Telefonok kódjai (nem unlock!)
-
#22 de nem értem, mire jó az, ha kiíratod az IMEI számod, ami amúgy is rajta van a dobozon
épp ez a lényeg. ha használtat veszel, megnézed, mit ír ki a *#06#-re, azaz mi van beledrótozva, minek látja a hálózat, ahová bejelentkezik, majd a hátlapot levéve megnézed mit ragasztott rá a gyártó. ha a kettő egyezik, ez az első jó jel arra nézve, hogy nem lopott a készülék és az eredeti tulaj nem tiltotta le az IMEI kód alapján. ugyanis megoldható, hogy más IMEI kódot kapjon egy készülék, így nehezebb megtalálni, ha lopott. -
#21 gondolom híváskor nem azt írja ki h Magántelefonszám, hanem magát a számot. -
#20 Azt írja,ha jól fordítom,hogy meg lehet nézni a magántelefonszámot.De hogy? -
#19 nekem arról a linkről csak 1-2 működik :( (6230i)
*#94870345123456789# Deactivate the PWM-Mem. <-- ez mi? -
#18 *#30# Lets you see the private number.
Ez valakinél müködik mert nálam nem:( -
#17 Alapinfók még nokiához *#0000# -
#16 nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem volt egy okos dolog ismeretlen kódot beütnöm.
de nem értem, mire jó az, ha kiíratod az IMEI számod, ami amúgy is rajta van a dobozon
Ám tessék, sok nokia kód!
DE CSAK AZT A KÓDOT PRÓBÁLJÁTOK KI AMIBEN BIZTOSAK VAGYTOK -
#15 Sony Ericsson-on is jó az IMEI kiíratására. -
#14 *#06# tuti hogy nokián jó a készülék egyedi sorozatszámának kiíratására. -
#13 nem
ennyit tud az aki blindre kódolgatja a telefonját.. -
#12 Na ezt,hogy is kell? -
#11 én olvastam egy fórumon egy kódot, hogy ha azt beütöm, telepíthetek java játékot azonnal samsung e250-re. beírtam, én hülye, és 0-ra gyilkolta a telefont, EEPROM reset. szal ennyit érnek a kódok :D -
ba32107 #10 jó topik, jöhetnek még. nem ismertem őket. -
#9 #31#telefonszám
Arra az egy hívásra elrejti a számot. -
#8 én így ismertem ezt a kódot h javítja a minőséget telefonáláskor, de azt se hittem el. ezek szerint igaz. minden nap tanul vmi újat az ember :) -
#7 Ehh, talán olvasni, meg keresni is kellene egy kicsit...! -
#6 hát h őszinte legyek sztem ez csak parasztvakítás :D
Bár ha minden mobilon tartalék energiával spórólunk az akksin, és kevesebbet van töltőn, megmenekülhet a világ :D
-
#5 a *3370# jó valamire? állítólag az aksi tartalék energiáját aktíválja -
#4 *#92702689# -
#3 XD Pukot is plz .. :)))) -
#2 pin kód: **** -
#1 Sziasztok
Ki milyen kódokat tud mobilokhoz?
mint pl IMEI-szám - *#06#
Nokián a *#0000#.
SonyEricsson-on a >*<<*<*.
Ilyeneket aki tud írja le őket plz
Van vmi olyan h nokián a szervízmenü, de azt nem tudom, vhogy úgy kezdődik h *#92.......#.
Vagy azt tudja vki, h miaz amit tárcsázáskor a szám elé kell beírni, és akkor elrejti a hívószámot? vmi 33, de nem tom h csillag meg kettőskereszt hogyan kell köré.