142
Telefonok kódjai (nem unlock!)
  • Vaxi
    "#*7337# = EEPROM Reset (Unlock and Resets WAP Settings)"
    Na ő volt az, amelyik totál legyilkolta a telcsim xD
  • Énvagyokazapád
    symbian -os nokiákon nincsen
  • Sadist
    Mivel ott van rajta a kis ♪ áthúzva, ezért igen. Szerintem eddig minden Nokián volt.
  • SimaSuna #59
    Samsung Kódok
  • GregSB
    Nekem nincs... 6233-on. Csak egy # és egy felfele nyíl van a gombon. A Silent/General profilok között váltogat egyébként.
  • Casillas
    ez a szervíz menü fasza, se kódok még jöhetnek ha van valakinek :)
  • szucsy89
    ott is van a # mellett nekem egy hangjegy-.-
  • Dying Soul
    megvan:
    összes hívás időtartama
  • Dying Soul
    mi az a life timer? (tudok angolul, de)
    nálam ez 0028:02
  • Dying Soul
    enyém nem csinál rá semmit. más telefonoknál, pl alcatel: alap, hogy # = némítás
  • GregSB
    IDSPISPOPD a legjobb és kész -.-

Egyébként jó az a Nokiás lista amit lentebb belinkeltetek, közvetetten ebből jöttem rá hogy a # hosszan nyomásával le lehet némítani a telefonomat :DDD

Ez mindgig is így volt Nokiákon? Mert az eléggé égő lenne, ez már az ötödik Nokiám és csak most jövök rá erre :)
  • utgyuru
    talán ezt a doom topikba folytassástok...
  • Apus
    csakis az IDBEHOLDS az igazi, fekete medpack aztán boxerrel impet zúzni :D
  • SötétBarom
    IDDQD az kis puhapöcsöknek való, az IDKFA üti. Az való a keményeknek :D
  • utgyuru
    mintha kiss off lenne itt...
  • KILLER2
    xD Jó kis Doom 2, régi szép idők.
  • Máté94
    magyarul?
  • miilann
    god mode on
  • Máté94
    Mit csinál?
  • Apus
    legjobb :D
  • BiG G
    &fmt=18
  • Sadist
    iddqd
  • Arcor
    Samsung i600

Hidden Codes

I take no responsibility for the use of these codes. They are provided for information only.

*#1546792*# - Service Menu

From here you can check software / hardware / firmware versions, get the MAC address for your WiFi adapter etc.

*#81230*# - Passcode for “Pre-configuration” (apparently you can change country/carrier here - DOES A FACTORY RESET AND WIPES ALL INFO!)

*#06# - Show IMEI Number (works on almost any phone)

*#1546792*#
    Menu:
    1 Version
    2 Preconfiguration
    3 Network and Call settings
    4 Internal >>>>> Itt a reset menü Jelszó: bj3open
  • utgyuru
    Ott tudod kikódolni a mobilod, ha van NCK-d, meg megnézni milyen függőségei vannak.
  • Benny04

balra * * balra az mire való? :S
  • n3whous3
    sony erricson szervíz menük:

jobbra * balra balra * balra *

és

balra * * balra
  • n3whous3
    nálam ******
  • ZilogR
    :D Na, igen pontatlan a módszer, mert a jelerősséget a tereptárgyak erősen befolyásolják. De ha száguld valaki - tehát pl. 3 egymás utáni pozíciómeghatározás nagy távolságokat eredményez, abból lehet sebességet mondani és előkapva egy Mo úthálózata térképet rögtön rá lehet bökni az útra, ahol ezt teszi.

Ha valaki gyorsan megy, azt szinte biztosan nem kukoricásban, homokos talajon teszi, hanem betonúton, járműben. A betonút pedig rajta van a térképen. :P
  • Cat 02 #34
    *107# vagy van vmi ilyesmi xD
  • utgyuru
    Bazz, ember te vmi nemzetbiztonságis vagy, vagy mi a tajték? :DD
  • Benny04
  • Petka
    T-Mobilenál *#121# majd hívásindítás kiírja a telószámodat
  • autoszimulator
    feltéve ha közben alszik, és nem száz kilométer per órával száguld kocsival :)
  • Benny04
  • Benny04
    +fav
    Sehez nem tudnátoka dni jó kódokat? :D
  • ZilogR
    :D XD

semmi baja nem lesz a telónak - ez egy menüpont, amibe be lehet lépni, csupán az alap menüben "nem látszik". érdemes erre a célra beszerezni egy jobb, de olcsó készüléket, amibe veszel egy fullos vadiúj akksit és a NetMonitorral feltérképezed szépen a környéketeket, vagy ha elutazol valahová, felírogatod az aktív cellák azonosítóit és a jelerősségeket!

akinek van egy kis programozási hajlama, írhat rá rövid programocskát, ami ugyanezeket az adatokat automatikusan rögzíti és naplózza, vagy teszi ezt gombnyomásra. kell még mellé egy GPS és lehet cellatérképet gyártani.

ez azért izgalmas, mert hivatalosan Mo. cellatérképe nem publikus - aminek talán az az oka, h a hivatalos szervek ezzel akarják az elejét venni az olyan híreszteléseknek, miszerint a cellatérképet felhasználva elvileg meghatározható egy mobilkészülék poziciója.

ez utóbbi azt is jelenti, hogy ha tudják, milyen IMEI számú mobilod van (márpedig ez benne van a szerződésben, amikor veszel egyet - tehát tudják) és azt is meg tudják nézni, a mobilod éppen melyik cellával kommunikál és melyik további cellákkal veszi fel a kapcsolatot a jelerősség függvényében, akkor azt is meg tudják mondani, merrefelé vagy körülbelül! (csak azt kell jól megbecsülni, az adott torony jele milyen függvény szerint csökken a távolság függvényében)

ha nekem lenne ilyen feladatom, én úgy oldanám meg, h
    1.) megkeresem, az adott IMEI-vel rendelkező készülék ÉPPEN melyik cellával, milyen jelerősséggel kommunikál. ezzel adott sugarú kör rajzolható az aótorony köré, amin rajta vagy
    2.) megszüntetem a telefon kapcsolatát ezzel a toronnyal és jelerősségben a következő toronyhoz kapcsolom (ezt hívják úgy, hogy roaming - a telefonod automatikusan megteszi, gondolom nem okoz gondot egy operátornak ezt tudatosan megcsinálnia egy adott készülék esetén)
    3.) hasonlóan 1.)-hez itt is rajzolható egy kör - ezzel 2 metszéspontot kapunk, ahol a körök metszették egymást
    4.) hasonló módszerrel egy harmadik toronyhoz kapcsoljuk a mobilt és megint kimérjük a jelerősséget - ez újabb kört fog eredményezni és ez dönti el, hogy az előbb megkapott két metszéspont közül melyik a te tartózkodási helyed

ennyi - pikk-pakk elkaptak a rendőrbácsik
  • ChuckyHUN
    Nokiához:
    Warrant-tehát garancia
    *#92702689#
  • utgyuru
    na én nem ismertem, de sztem nem is fogom kipróbálni :D
  • ZilogR
    kicsit OFF, de gondolom ezt is ismerik sokan...!
  • Máté94
    Csak nem írja ki a #31#telefonszám-os módszerrel