105
Mai Techno, Elektro-Techno, Funky-Techno, Tribal stb...
-
TUCC-TUCC-TUCC-TUCC -
Ricardo Snip #24 én nem hardtechno zenére gondoltam, nyissatok neki inkább egy új témát de ide ne írjatok ebbe a stílusba csak amivel kezdődik ez a téma
kössz -
mario ranieri az :) -
jobb ez a mosógépzajtól :) -
DJ Arcane - My Diamonds -
ez már egy enyhébb fajta ht HARD TECHNO Upload By S.S. NGOHT 3rd_birthday party -
én csak 2 oldalt mondok, az egyik az NGoHT, a másik meg az illegalrecords
amúgy meg a #3-as hozzászólónak mondanám hogy ez ami az első linkben volt zene ez nem érdemli meg a hardtechno besorolást, és a hardtechno sem "mosógépfrekvencia"... van egy jópár f*sz akinek nemteccik és szidja, és kitalál minden marhaságot rá, mint azt is h "1 órán keresztül ua. a ritmus megy", ami persze ugyancsak nem igaz. és még lehetne sorolni azt is, hogy én mit gondolok a többi "zenéről" mint a rockról vagy a hasonlókról, de én megtartom magamnak a véleményem... -
Én is ott leszek!!! remélem jó party lesz. -
toretto r34 #17 jók szoktak lenni az ilyen partyk? még nem voltam mostanában kezdett el bejönni -
kurva isten hát nem giaz, marco remus :@ -
*marco remux -
milyen gyakran jársz patakra?
#12: hát most ha csak név kell akkor itt egy pár: sven wittekind, marco ranieri, pet duo, morison, bazz-dee, frank kvitta, viper xxl, versus, marco remux, yhunykx, ngoht-sok... -
felőlem annak hívják aminek akarják, a neve érdekel a legkevésbé, az a lényeg h jó lesz, ennyi. -
toretto r34 #12 ez jó topic lehet még én szeretem a hard technot csak nem sok előadót ismerek lehetne dobni egy párat
-
hát igen ...
bár a busójárás megaparty szerintem jobban hangzik
-
lolmao -
techno? muzsika? ez valami paradoxon lehet.. -
Függetlenség Napja MegaParty Magyarországon? 
Na már az amerikaiak nemzeti ünnepét is kezdjük ellopni?Vmi más nevet is adhattak volna ennek a rendezvénynek, így sztem gáz.
Félreértés ne essék, nem vagyok USA-ellenes, csak azért ez már sok sztem.
-
Ricardo Snip #7 tessék itt van még egy
Darkrow & Carl Falk - Superimposed (Darkrow Tools Edit)
ha van valakinek Daniel D., Peetboy, Peppelino, Kali, Furrier Bros-tól zene azt fellökhetné! -
Én tuti ott leszek. -
következő party:P
-
tyőőőő hülye semmit mondó tüctüc zene:S
am imádom:D
egyik hatalmas kedvenc -
-
mutass meg ne csak egyet -
Ricardo Snip #1 szevasztok Techno zene őrültjeim várok ide minden olyan mai Techno zenét, (zenéhez hozzszólást)ami megfelel a következő stílusnak, íme:
Furnier - Real Think