105
Mai Techno, Elektro-Techno, Funky-Techno, Tribal stb...
  • Narxis
    TUCC-TUCC-TUCC-TUCC
  • Ricardo Snip
    én nem hardtechno zenére gondoltam, nyissatok neki inkább egy új témát de ide ne írjatok ebbe a stílusba csak amivel kezdődik ez a téma
    kössz
  • allock #23
    mario ranieri az :)
  • allock #22
    jobb ez a mosógépzajtól :)
  • allock #21
    DJ Arcane - My Diamonds
  • ocskoszilard
    ez már egy enyhébb fajta ht HARD TECHNO Upload By S.S. NGOHT 3rd_birthday party
  • ocskoszilard
    én csak 2 oldalt mondok, az egyik az NGoHT, a másik meg az illegalrecords
    amúgy meg a #3-as hozzászólónak mondanám hogy ez ami az első linkben volt zene ez nem érdemli meg a hardtechno besorolást, és a hardtechno sem "mosógépfrekvencia"... van egy jópár f*sz akinek nemteccik és szidja, és kitalál minden marhaságot rá, mint azt is h "1 órán keresztül ua. a ritmus megy", ami persze ugyancsak nem igaz. és még lehetne sorolni azt is, hogy én mit gondolok a többi "zenéről" mint a rockról vagy a hasonlókról, de én megtartom magamnak a véleményem...
  • Rash87
    Én is ott leszek!!! remélem jó party lesz.
  • toretto r34
    jók szoktak lenni az ilyen partyk? még nem voltam mostanában kezdett el bejönni
  • Brolly
    kurva isten hát nem giaz, marco remus :@
  • Brolly
    *marco remux
  • Brolly
    milyen gyakran jársz patakra?
    #12: hát most ha csak név kell akkor itt egy pár: sven wittekind, marco ranieri, pet duo, morison, bazz-dee, frank kvitta, viper xxl, versus, marco remux, yhunykx, ngoht-sok...
  • Brolly
    felőlem annak hívják aminek akarják, a neve érdekel a legkevésbé, az a lényeg h jó lesz, ennyi.
  • toretto r34
    ez jó topic lehet még én szeretem a hard technot csak nem sok előadót ismerek lehetne dobni egy párat
  • tigeroo
    hát igen ...
    bár a busójárás megaparty szerintem jobban hangzik
  • tigeroo
    lolmao
  • tigeroo
    techno? muzsika? ez valami paradoxon lehet..
  • Qwerty4
    Függetlenség Napja MegaParty Magyarországon?
    Na már az amerikaiak nemzeti ünnepét is kezdjük ellopni?Vmi más nevet is adhattak volna ennek a rendezvénynek, így sztem gáz.Félreértés ne essék, nem vagyok USA-ellenes, csak azért ez már sok sztem.
  • Ricardo Snip
    tessék itt van még egy

Darkrow & Carl Falk - Superimposed (Darkrow Tools Edit)

ha van valakinek Daniel D., Peetboy, Peppelino, Kali, Furrier Bros-tól zene azt fellökhetné!
  • AntiHero
    Én tuti ott leszek.
  • Brolly

következő party:P
  • Brolly
    tyőőőő hülye semmit mondó tüctüc zene:S
    am imádom:D
    egyik hatalmas kedvenc
  • bardocz

• SMACKDOWN18
    mutass meg ne csak egyet
  • Ricardo Snip
    szevasztok Techno zene őrültjeim várok ide minden olyan mai Techno zenét, (zenéhez hozzszólást)ami megfelel a következő stílusnak, íme:

Furnier - Real Think