105
Mai Techno, Elektro-Techno, Funky-Techno, Tribal stb...
-
Hydroceph #65 na nekem ez kellene
Morison @ TopGun, Nyírtelek 2005.05.20. 93:05 -
Hydroceph #64 65:50 tuti benne volt abban is xD egyik kedvenc rész volt^^ -
Hydroceph #63 az asszem vmi topgun stuff volt, esetleg killswitches, de ez biztos h nem az, de azert koszi, tetszik ez is^^ -
Hydroceph #62 hát ez sajnos nem az :( -
Hydroceph #61 imádlak köszi -
toretto r34 #60 Sziasztok feltettem ide a józsef atillás morisont akinek kell itt van jó hallgatást -
Ricardo Snip #59 KALI - Funkmaster (Deeroy Mix) -
Hydroceph #58 jo mondjuk hardstyle is powa xD -
most a sok ember tényleg kimegy hogy ilyen egyhangú, chilles zenét hallgason a tömegbe? :| nem a zenével van a bajom, mer egy késői órán amikor az ember csak úgy van és nem akar csöndet jó egy ilyen nyugis zene, na de hogy kimenni ennyi ember közé csak egy ilyenért?... -
Hydroceph #56 megtennéd h feltoltod vhova v elkuldod emailre v vmi? :** -
toretto r34 #55 nekem megvan az a morison szám -
Ricardo Snip #54 zenéket fiúk zenéket, ne a Highlander-t emlegessétek állandóan. Egyébként Sárnánd sokkal jobb hely, meg még Polgáron az Aréna is, csak az kár hogy nem megy:
(Michal Poliak - World Republic (Peppelino Mix)
-
pünkösdi techno party? Akkor én is ott voltam;) nagyon nagy volt, főleg mikor bazz-dee a requiem zenéjével kezdte, főőő:D
most a zene lightosabb lesz jóval de így is király lesz és vagy 5x annyian lesznek, bár a végén julien úgyis fog nyomni egy kis zusztát. -
Én értettem a viccet:D:D
#5 12órás az széép!:D -
-
zerosdfd #50 -
Nem sűrün. Haverokkal szoktunk náha leugrani a weekend házba és onna lemenni patakra.
Amúgy én elsőnek ezelötti (május 11.) bulin voltam. Nagyon király techno party volt akkor is. -
Reyes #48 Ééééés megvan!:) -
Reyes #47 Az megvolt nekem is, lehet hogy még mindig meg van, utána nézek.
#46 legjobb!!!:) -
Kiado #46 KillSwitch and Reset - Rhythm Blasta (TechErik rmx)
BEST! -
Sztem drágább lesz ennél v. nem tudom. De nem tokaji vok :) Ám vonat,mert inni is akarunk :PP -
hááát nekem a listába így van meg: Morison@Topgun Nyírtelek 2K50916 :D
#42: ööö passz, de sztem 9ig 1500 aztán 10ig 2ezer, autána meg 2500, de nem biztos. Tokajból kocsi vagy vonat? me vonattal szar azt tudom:S -
substate - horizon
Dj rush - Tetris Russian Theme
Dj rush - Save my day
-
Mennyi lesz most a beugró,nemtudod? -
Hydroceph #41 viszont ha adnál pontos cimet, azért is hálás lennék, legalabb tudjam h hogy keressem :) -
Hydroceph #40 =( kár, nagyon imádtam, jo lett volna kicsit nosztalgiazni:)
azert hatha megvan vkinek (remeny hal meg...)^^ -
óó megvolt nekem is, még az egyik winamp listán rajta is van, de már a winyón nincs:@ és ahogy nézem a spongyán sincs:(
-
Hydroceph #38 =/...morisont -
Hydroceph #37 Hali, még anno ratesz.hu rol szedtem le egy morisiont, asszem 2005os nyirtelek volt, Jozsef Attila szuletésnapomra versével kezdodott, ratesz nalam mar v egy éve nem muxik, vki nem tudna vmi elerhetoseget erre a felvételre? marha halas lennék -
hát de olyan haverral menjél, aki "vonzódik" az ilyen fajta szórakozás iránt, akit nagyon nyaggatni kell azt hadjad. -
"enyhébb" 
mennyi szétesett arc:DDD -
toretto r34 #34 na majd akkor elmegyek egyre rádumálok pár havert azt elmegyünk -
Sven Vath - akzidenz grotesk
-
kihagytál egy "szerintem" szót a mondatból-.-
#23: azaz:$ sry
-
menjél el egy igényesebbre és megtudod, ha jó a zene és sok a haver akkor nagyon jól tudod érezni magad és szar lesz mikor már látod hogy világosodik reggel:( de majg meglátod -
Ricardo Snip #30 vagy inkább ezt:
PETTE VAYDEX -
n3whous3 #29 úristen -
inkább hallgassatok ilyet... ez zene.. -
ahahah, rángatja a potikat mint egy félőrült, de hangzás tök ugyanaz, semmi nem változik :D Gondolom bedobott egy mp3-at, aztán ő is csak vonaglik a többi beekizett humanoiddal együtt :D -
A csajt dugném.