105
Mai Techno, Elektro-Techno, Funky-Techno, Tribal stb...
  • Hydroceph
    na nekem ez kellene

Morison @ TopGun, Nyírtelek 2005.05.20. 93:05
  • Hydroceph
    65:50 tuti benne volt abban is xD egyik kedvenc rész volt^^
  • Hydroceph
    az asszem vmi topgun stuff volt, esetleg killswitches, de ez biztos h nem az, de azert koszi, tetszik ez is^^
  • Hydroceph
    hát ez sajnos nem az :(
  • Hydroceph
    imádlak köszi
  • toretto r34
    Sziasztok feltettem ide a józsef atillás morisont akinek kell itt van jó hallgatást
  • Ricardo Snip
    KALI - Funkmaster (Deeroy Mix)
  • Hydroceph
    jo mondjuk hardstyle is powa xD
  • Kicsikiraly
    most a sok ember tényleg kimegy hogy ilyen egyhangú, chilles zenét hallgason a tömegbe? :| nem a zenével van a bajom, mer egy késői órán amikor az ember csak úgy van és nem akar csöndet jó egy ilyen nyugis zene, na de hogy kimenni ennyi ember közé csak egy ilyenért?...
  • Hydroceph
    megtennéd h feltoltod vhova v elkuldod emailre v vmi? :**
  • toretto r34
    nekem megvan az a morison szám
  • Ricardo Snip
    zenéket fiúk zenéket, ne a Highlander-t emlegessétek állandóan. Egyébként Sárnánd sokkal jobb hely, meg még Polgáron az Aréna is, csak az kár hogy nem megy:

(Michal Poliak - World Republic (Peppelino Mix)
  • Brolly
    pünkösdi techno party? Akkor én is ott voltam;) nagyon nagy volt, főleg mikor bazz-dee a requiem zenéjével kezdte, főőő:D
    most a zene lightosabb lesz jóval de így is király lesz és vagy 5x annyian lesznek, bár a végén julien úgyis fog nyomni egy kis zusztát.
  • John Cena
    Én értettem a viccet:D:D
    #5 12órás az széép!:D
  • Hellhammer
  • zerosdfd
  • AntiHero
    Nem sűrün. Haverokkal szoktunk náha leugrani a weekend házba és onna lemenni patakra.

Amúgy én elsőnek ezelötti (május 11.) bulin voltam. Nagyon király techno party volt akkor is.
  • Reyes
    Ééééés megvan!:)
  • Reyes
    Az megvolt nekem is, lehet hogy még mindig meg van, utána nézek.

#46 legjobb!!!:)
  • Kiado
    KillSwitch and Reset - Rhythm Blasta (TechErik rmx)

BEST!
  • Rash87
    Sztem drágább lesz ennél v. nem tudom. De nem tokaji vok :) Ám vonat,mert inni is akarunk :PP
  • Brolly
    hááát nekem a listába így van meg: Morison@Topgun Nyírtelek 2K50916 :D
    #42: ööö passz, de sztem 9ig 1500 aztán 10ig 2ezer, autána meg 2500, de nem biztos. Tokajból kocsi vagy vonat? me vonattal szar azt tudom:S
  • Brolly
    substate - horizon
    Dj rush - Tetris Russian Theme
    Dj rush - Save my day
  • Rash87
    Mennyi lesz most a beugró,nemtudod?
  • Hydroceph
    viszont ha adnál pontos cimet, azért is hálás lennék, legalabb tudjam h hogy keressem :)
  • Hydroceph
    =( kár, nagyon imádtam, jo lett volna kicsit nosztalgiazni:)
    azert hatha megvan vkinek (remeny hal meg...)^^
  • Brolly
    óó megvolt nekem is, még az egyik winamp listán rajta is van, de már a winyón nincs:@ és ahogy nézem a spongyán sincs:(
  • Hydroceph
    =/...morisont
  • Hydroceph
    Hali, még anno ratesz.hu rol szedtem le egy morisiont, asszem 2005os nyirtelek volt, Jozsef Attila szuletésnapomra versével kezdodott, ratesz nalam mar v egy éve nem muxik, vki nem tudna vmi elerhetoseget erre a felvételre? marha halas lennék
  • Brolly
    hát de olyan haverral menjél, aki "vonzódik" az ilyen fajta szórakozás iránt, akit nagyon nyaggatni kell azt hadjad.
  • Brolly
    "enyhébb"
    mennyi szétesett arc:DDD
  • toretto r34
    na majd akkor elmegyek egyre rádumálok pár havert azt elmegyünk
  • Brolly
    Sven Vath - akzidenz grotesk
  • Brolly
    kihagytál egy "szerintem" szót a mondatból-.-
    #23: azaz:$ sry
  • Brolly
    menjél el egy igényesebbre és megtudod, ha jó a zene és sok a haver akkor nagyon jól tudod érezni magad és szar lesz mikor már látod hogy világosodik reggel:( de majg meglátod
  • Ricardo Snip
    vagy inkább ezt:

PETTE VAYDEX
  • n3whous3
    úristen
  • TVelvet
    inkább hallgassatok ilyet... ez zene..
  • Sadist
    ahahah, rángatja a potikat mint egy félőrült, de hangzás tök ugyanaz, semmi nem változik :D Gondolom bedobott egy mp3-at, aztán ő is csak vonaglik a többi beekizett humanoiddal együtt :D
  • Sadist
    A csajt dugném.