Orosz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rita79
Hajrá oroszok!

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

ThisZip
Inkább maradjunk #194-nél.......

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

<#vigyor1>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

<#vigyor3>

REAL MADRID

tudom, nem is lebaszásnak szántam:)
Am köfi^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Csak érdekességképpen tettem be :)

REAL MADRID

ezek eddig eléggé hazai pályán játszott meccsek, kivéve a csoportmeccset.
Szal nem mérvadó:)

Örökmérleg - Oroszország-Spanyolország
4 meccs, 0 orosz, 3 spanyol gy., 1 d., gólok: 1-6

A szovjetek mérkõzéseit és eredményeit is beleszámítva:
10 meccs, 2 szovjet, 5 spanyol gy., 3 d., gólok: 8-12

Eddigi orosz-spanyol találkozók:
2008.06.10.: Spanyolország-Oroszország 4-1
(Innsbruck, Európa-bajnoki csoportmérkõzés)
2006.05.27.: Spanyolország-Oroszország 0-0
(Albacete, barátságos mérkõzés)
2004.06.12.: Spanyolország-Oroszország 1-0
(Faro-Loulé, Európa-bajnoki csoportmérkõzés)
1998.09.23.: Spanyolország-Oroszország 1-0
(Granada, barátságos találkozó)

REAL MADRID

Oroszország: Akinfejev - Anjukov, Ignasevics, Sirokov, Zsirkov - Szemak - Szaenko, Szemsov, Zirjanov - Arsavin, Pavljucsenko

REAL MADRID

banok
spanyol továbbjutást tippelek de az oroszoknak fogok szurkolni

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Huhhh....

mákod, hogy modi vagy<#vigyor1>

#194:<#szeret><#szeret>

Sztem Spanyol gyõzelem várható <#ravasz1>

REAL MADRID

desigo
gabber_saviola
fu, ez elég konkrétan hangzik <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Rita79
<#eljen>
Az elsõ dolog, amiben egyetértünk!
Talán még barátok is lehetünk.<#worship>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

az oroszok a legjobbak

gabber_saviola
szerintem Orosz gyõzelem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Rita79
Ja, meg remélem lesz folyamatos közvetítés, mert a tegnapi adás az katasztrófa volt.
Tényleg!
Aki interneten nézte tegnap a meccset, ott is megszünt az adás vagy volt olyan oldal, ahol nem volt fennakadás?
Mert akkor érdemes a tévé mellett biztonsági okokból a gépen is nézni.

igérem, sok mindenrõl nem maradsz már le <#vigyor1>

az oroszok nyernek

Rita79
Ha ma nem nyernek õk sem, engem nem érdekel tovább az egész EB az biztos.

kulabácsi
ja énis remélem, ha a spanyolok úgy játszanak mint az olaszok ellen, akkor nem kérdés h ki a továbbjutó

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hát remélem, hogy visszavágnak a 4:1-ért... :D
Rita79
<#integet2>Szerintetek mi várható a ma esti meccsen?
Mert a tegnapi török vereség után az oroszokban van minden reményem.

desigo
kapust meglincselték utána xD

LasCar16
ja az<#nevetes1>

#acm

limperatore
? remélem ez poén volt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
és te ennek örülsz?<#gonosz1>

#acm

limperatore
Lampard jön az Interbe, kell helyére vki <#mf1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nahtessék:)

Jan Koller, a német FC Nürnbergtõl az orosz Szamara labdarúgócsapatához szerzõdött. Errõl ügynöke, Pavel Haska számolt be a CTK hírügynökségnek.

Rita79
Én sem szurkoltam eddig az oroszoknak, csak most már kétszer hoztak pénzt a számlámra, ezért baromi szimpatikusak lettek.<#hehe>
Meg ezek után is nekik drukkolok, ugyanis még van rájuk egy pár fogadásom.
Hajrá oroszok! Csak így tovább!<#eljen>

Egyrészt igazad van, de attól függetlenül, hogy ez "3naposcsoda" topik vagy sem, akkor sem kellene fikázni a csapatot és az embereket. Vagy legalább ne itt.

A sok sérült lelkû ember, kinek a kedvencét kiütötték ne itt élje ki a "mostkemény vagyok leszólom a másikat" perverziójukat.

ThisZip
Ez a topik, akkor nyílt amikor az oroszok kiütötték a Hollandokat, szal sok ember gondolhatja, hogy "3naposcsoda" topik. Ha az EB után is boldogan fogsz írni az elért eredményekrõl/játékosokról/edzõrõl stb. több emberrel, akkor teljes joggal írhatod ezt.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

<#eljen>
Miért egy focicsapatot csak a múltbéli játéka miatt lehet szeretni?

Kezd már nevetséges lenni, hogyha egy csapat jóljátszik mostanába, akkor miért ne szerezzen magának szurkolókat, fanokat, szimpatizánsokat?!

Fogjátok már fel, eddig senki nem mondta azt, hogy én már 1975-ben is a szovjeteknek(oroszoknak) drukkoltam. Csak sokaknak szimpatikus a csapat, ezért nyilt egy ilyen topik a néemt/olasz/angol/spanyol stb. topikok mellé. Mi a francért bassza a szemeteket. Ha nem tetszik, nem kötelezõ látogatni a topikot.

Fikzni lehet nyugodtan a "saját kedvenc" csapatotok topikjába.

már várom azokat a hozzászólásokat hogy én egész végig az "oroszoknak szurkoltam" mindig is õk voltak a kedvenceim.mondjuk ezért is valahol nevetséges ez a szurkolás mindig vagy az emberek 90százalékának a kedvenc csapata az aktuális legjobb.
mondjuk én szurkoltam oroszoknak a svédek ellen.persze mindenki azt mondta a társaságomban hogy az oroszoknak esélyük sincs...na de aztán én nevettem,persze erre a válasz az volt hogy a kis senkik úgyis kikapnak késõbb..és most?hírtelen orosz drukerek lettek egy páran:D

ott lehetne az is írva, hogy nagyanyám térgye kalácsa... XD
akkorsem csak 1-2 meccsrõl van itt szó...
Nandusz

A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/

te se néztél UEFA kupát idén...
fanka93
vagy inkább 3x-or is kijött nekik a lépés?

Nandusz
Ugye ez csak vicc ez a topik? Vagy itt hirtelen páran belezúgtak az orosz fociba, mert egyszer kijött nekik a lépés?

A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/

fanka93
menjen is oda,majd rájön hogy minek ment oda,amikor csak ligakupa meccseken fog játszani...

Oziris666
Kell a francnak Deco,annyi középpályás van mint a szar...

azis hülye, aki Arshavint nem játszatná, ha ottlenne a csapatban...
limperatore
sztem abramovicsnak nem kéne okoskodnia scolarival mert nem fogja játszatni ha õ decot akarja

fanka93
áhh Berlusconinak még túl fiatal Arshavin:D

LasCar16
Abramovic bekaphatja...Berlusconitól látnám egyszer h ilyen ajánlatot tenne<#szomoru1>

#acm

majdmeglátjuk:)

Bulykin
Shevchenko-t is õ akarta, mégse játszik sose...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi