13
  • kalapos01
    Nem sg van, csak sg fórumozó, aki nem tud szöveget értelmezni:)

1. és 2. miért ellentmondás? Az egyik a filmről szól, a másik a bevételről. Ja, hogy a nagy kezdőbetű miatt?

2. és 3. miért ellentmondás? Az első rész a bevételét tekintve volt bukás, amiatt, hogy a remek kezdés után, hihetetlen mértékben csökkent a heti nézettsége. A második rész viszont a hatalmas bukást követően is képes volt majdnem ugyanolyan erősen nyitni, mint az első.

Nem mellesleg ez nem cikk, hanem valami hír, maximum.
  • tommyknockers
    Hulk a náci...mekkkkkkora egy szánalom kép ez..
  • busman001
    sg van:D
  • MiZo81
    1.) Tegnapi cikk: "A hihetetlen Hulk - Amerika esélytelen"

2.) Ezen cikk címe: "Kint siker, idehaza megbukott a Hihetetlen Hulk"

3.) Ezen cikk első mondata: "Míg Amerikában az első rész világraszóló bukása után meglepő módon a Hihetetlen Hulk címet viselő második epizód csak alig múlta alul a nagy várakozással startoló elsőt..."

-
    -
    -

Az 1. és 2. ellentmondás.

A 2. és a 3. ellentmondás: a cím szerint kint siker, aztán azt írod, hogy az első rész világraszóló bukás volt, és ez a második még ha alig is, de alulmúlta még az előzőt is.

Kérem tisztelettel: akkor most MI A F*SZ VAN???
  • Eldián
    Nekem tetszett a HULK2, jobb mint az első! A végén lévő meglepi odabasz, várom a folytatást! A képregényt sajna soha nem olvastam, így nem tudok viszonyítani hozzá.
  • DarkEvilPiccolo
    Az eredeti képregényhez képest ratyi az összes Hulk mozi. Egyáltalán nem ügyeltek a storyra. Meg másra sem...
    winnie: Engem speciel jobban érdekelne a Hulk mint a Pókember vagy az X-men.
  • benkoszabi
    egy észrevétel: bár én nem láttam az uj filmet, csak a régit, de nekem az maximálisan bejött, mégpedig pont a művészfilm jellege miatt. Manapság már annyira a CGi-re mennek rá, hogy történeti szál és megvalósitás nuku. gondolom itt is ez lehet, hogy az uj hulk eszméletlen látványos, de full gagyi és semmit mondó, ezzel szemben a régi hulk nem annyira látványos, de legalább korrekt a történeti szál...nem?
  • neptum
    tudom a film címet meg nem rég néztem meg sajnos elvoltam maradva vele de többen is ajáloták és hihetetlen jó film
  • Blasta
    de nagyon gagyi ez az am.hist.x kép bezöldítése
    (mint ötlet, mint megvalósítás)
  • winnie
    itthon az xmen és a pókember is bukó, nyilván nem egy hulk fogja érdekelni a népet.
  • kicsibicska
    http://www.imdb.com/title/tt0120586/
  • neptum
    én kíváncsi leszek a filmre sajnos moziba nem megyek el rá mivel másra akarok. de amúgy amiből van a kép az nagyon nagy film ott Edward Norton nagyon jól alakított a top 10-be bent van nálam
  • DarkEvilPiccolo
    Pedig szerintem egész jó kis film ez. Amúgy meg szerintem az embereket érdekli, csak annyit nem ér nekik, hogy kiadjanak rá pénzt, és ezért inkább letöltik. :D
    A Szex és New York meg elmehet a búsba...