13
-
kalapos01 #13 Nem sg van, csak sg fórumozó, aki nem tud szöveget értelmezni:)
1. és 2. miért ellentmondás? Az egyik a filmről szól, a másik a bevételről. Ja, hogy a nagy kezdőbetű miatt?
2. és 3. miért ellentmondás? Az első rész a bevételét tekintve volt bukás, amiatt, hogy a remek kezdés után, hihetetlen mértékben csökkent a heti nézettsége. A második rész viszont a hatalmas bukást követően is képes volt majdnem ugyanolyan erősen nyitni, mint az első.
Nem mellesleg ez nem cikk, hanem valami hír, maximum. -
#12 Hulk a náci...mekkkkkkora egy szánalom kép ez.. -
busman001 #11 sg van:D -
MiZo81 #10 1.) Tegnapi cikk: "A hihetetlen Hulk - Amerika esélytelen"
2.) Ezen cikk címe: "Kint siker, idehaza megbukott a Hihetetlen Hulk"
3.) Ezen cikk első mondata: "Míg Amerikában az első rész világraszóló bukása után meglepő módon a Hihetetlen Hulk címet viselő második epizód csak alig múlta alul a nagy várakozással startoló elsőt..."
-
-
-
Az 1. és 2. ellentmondás.
A 2. és a 3. ellentmondás: a cím szerint kint siker, aztán azt írod, hogy az első rész világraszóló bukás volt, és ez a második még ha alig is, de alulmúlta még az előzőt is.
Kérem tisztelettel: akkor most MI A F*SZ VAN??? -
Eldián #9 Nekem tetszett a HULK2, jobb mint az első! A végén lévő meglepi odabasz, várom a folytatást! A képregényt sajna soha nem olvastam, így nem tudok viszonyítani hozzá. -
DarkEvilPiccolo #8 Az eredeti képregényhez képest ratyi az összes Hulk mozi. Egyáltalán nem ügyeltek a storyra. Meg másra sem...
winnie: Engem speciel jobban érdekelne a Hulk mint a Pókember vagy az X-men. -
benkoszabi #7 egy észrevétel: bár én nem láttam az uj filmet, csak a régit, de nekem az maximálisan bejött, mégpedig pont a művészfilm jellege miatt. Manapság már annyira a CGi-re mennek rá, hogy történeti szál és megvalósitás nuku. gondolom itt is ez lehet, hogy az uj hulk eszméletlen látványos, de full gagyi és semmit mondó, ezzel szemben a régi hulk nem annyira látványos, de legalább korrekt a történeti szál...nem? -
neptum #6 tudom a film címet meg nem rég néztem meg sajnos elvoltam maradva vele de többen is ajáloták és hihetetlen jó film -
#5 de nagyon gagyi ez az am.hist.x kép bezöldítése
(mint ötlet, mint megvalósítás) -
winnie #4 itthon az xmen és a pókember is bukó, nyilván nem egy hulk fogja érdekelni a népet. -
kicsibicska #3 http://www.imdb.com/title/tt0120586/ -
neptum #2 én kíváncsi leszek a filmre sajnos moziba nem megyek el rá mivel másra akarok. de amúgy amiből van a kép az nagyon nagy film ott Edward Norton nagyon jól alakított a top 10-be bent van nálam -
DarkEvilPiccolo #1 Pedig szerintem egész jó kis film ez. Amúgy meg szerintem az embereket érdekli, csak annyit nem ér nekik, hogy kiadjanak rá pénzt, és ezért inkább letöltik. :D
A Szex és New York meg elmehet a búsba...