13
-
Jack Bauer ahős #13 LOL
Nekem van egy ismerősöm, akinek ilyen zászló van kinn a háza előtt. Mondtam neki, hogy tudja-e, hogy ez mennyire hasonlít a nyilas zászlóra. Ő: "jóhogy, különben mi a faszér' raknám ki?!"
Lefordítom neked Sanyika: ezeknek az embereknek a nyilas korszak nem számít MO. történelmének legsötétebb időszakai közé, sőt, épp fordítva. Épp ezért a nyilas számukra egy pozitív szó, csak épp ezt (érthető módon!) a médiában nem vállalhatják fel. -
#12 Miért is nem aludhatna árpádsávos takaróban? Mert az ország élén álló sötét barom azt mondta az nyilas jelkép? OMG -
palm pilot #11 Korrekt a csávó! :D -
szarvasdinnye #10 En eleg csoro vagyok, vannak gazdag es nalam sokkal jobban kereso ismeroseim. Megsem gyulolom oket, nem gondolkozom ilyen szelsoseges es kapitalis idiota modon. -
RecoPhile #9 "Az előadó kiadója persze gutaütést kapott és felszólította, hogy hagyjon fel a fájlcserélők bátorításával, hiszen ezzel őt magát is meglopják. A rockert azonban mindez hidegen hagyta."
Hát igen, béna kiadók ez ellen nemtudnak mit tenni, hajrá Kid Rockúr és reméllhetőleg sok más híres vagy nem híres zene szerző is követni fogja a példáját!!!
*Torrent bekapcs* -
assdf #8 Igazából nem kell hozzá butának és tanulatlannak lenni, elég ha szegény vagy és nagyok a jövedelemkülönbségek. -
#7 A buta es tanulatlan embert a legkonyebb befolyasolni szelsoseges ideologiakkal. Erre lathattal egy peldat, es sajnos egyre tobbet, ahogyan az orszag egyre lejebb csuszik a gazdasagi es--sajnos--kulturalis lejton. -
sathinel #6 ?? voltál már orvosnál mostanában? a kommentjeid 90%-a zsidózásból áll. Nem tudsz értelmes dolgot beírni akkor minek írsz? Horogkeresztes párnán alszol, árpádsávos takaróban vagy mi van veled? Néha már láttam értelmes hozzászólásod vagy azok a tisztább pillanataid? -
Polllen #5 Nagyon lassan! Most még a tűzzel vassal irtsuk, aki letölt...(az más kérdés, hogy a fájlcserélés elleni harccal pont egy kiváló technológiát dobnak a kukába...)
Remélhetőleg nem ők lesznek az erősebbek...:) -
KoS #4 Jo fej! Lassan majdcsak atalakulnak ezek a dolgok... -
#3 Minden elismerésem a mumusnak, követni fogom a példáját az biztos. Respect. -
arrakistor #2 Kid Rock ezzel röviden, de velősen azt mondta: nem kell dávid csillagot viselnie feltétlenül annak, aki kaszíroz. -
Camouflage #1 O_o !