Fehér vagy vörös bor?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Édes vörösre voksolok, favoritom még akkor is, ha másnap kalapálnak a homlokom mögött 😊

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Mor3llo
Egyikse.SÖR,SÖR,SÖR!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ThisZip
Piáláshoz vörös, ebédhez vagy vacsihoz fehér száraz. Sok embertõl hallottam, hogy az édes vöröstõl másnap nagyon fáj a fej, szerencsére nekem nem. 😊 Olasz rokon hozott mazsolabort, annak nincs párja. NYAMM. <#finom>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

dienesoft
Én is gyomorsavas vagyok, ezért alapból inni sem szeretek...max ilyen gyümölcsbor, na az nem rossz.

Z
Sajnos én is így vagyok. Kóstold meg a jobb rosékat, azok sem vészesek gyomorsav szempontjából. (Bárdos és fia, Gere, Feindl, stb)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

fanka93
és a gyümölcsbort mennyire szeretitek,tehát oylan Sangria féléket? én azt nagyon szeretem,jéggel,naranccsal,citrommal,egy kis meggyel😊

vörös: weninger syrah
fehér: szentgyörgyhegyi szürkebarát

Régen csak a vöröset ittam,de olyan gyomorsavat csinált, hogy átáltam a fehérre.Száraz félédes nrancsal,édes meg jöhet magában is 😊

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

SötétBarom
Fehér száraz hosszúlépés a barátod jéggel, egész nyáron <#bohoc>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

leho94
Egyikse kedvencem de a vörös-t hamarabb megiszom 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

fanka93
a téma adott,kinek melyik fajta-féle bor a kedvence!

← ElőzőOldal 2 / 2