61
melyiket kedveled jobban?és miért?
-
#21 "száraz fehér, de amúgy mindent szeretek...."
amúgy rosé és fehér, 1000 Ft körüli kategóriában (Vylyan, Feindl stb)
alatta nem tudok neveket mondani, de 5-600nál olcsóbban nem szabad venni, csak sürgős májpusztítás céljából :) -
#20 egyik sem -
#19 Édes vörösbor miféle emberiségellenes aberráció??? -
#18 Ma szerintem énis kettő üveg dankót iszok :D -
#17 fehér és abbol is a muskotályosra voksolnék én :) -
Unreal1942 #16 Rosé -
Dach #15 Tescos Koccintos -
#14 Tolnai Zweigelt -
#13 utálom a bort, de mikor nincs pénzem akkor vmi olcso borbol muszáj beinni sokszor segített már meg ő:
xD -
#12 -
Steve Q #11 Édes vörösre voksolok, favoritom még akkor is, ha másnap kalapálnak a homlokom mögött :) -
#10 Egyikse.SÖR,SÖR,SÖR! -
#9 Piáláshoz vörös, ebédhez vagy vacsihoz fehér száraz. Sok embertől hallottam, hogy az édes vöröstől másnap nagyon fáj a fej, szerencsére nekem nem. :) Olasz rokon hozott mazsolabort, annak nincs párja. NYAMM. -
#8 Én is gyomorsavas vagyok, ezért alapból inni sem szeretek...max ilyen gyümölcsbor, na az nem rossz. -
#7 Sajnos én is így vagyok. Kóstold meg a jobb rosékat, azok sem vészesek gyomorsav szempontjából. (Bárdos és fia, Gere, Feindl, stb) -
#6 és a gyümölcsbort mennyire szeretitek,tehát oylan Sangria féléket? én azt nagyon szeretem,jéggel,naranccsal,citrommal,egy kis meggyel:) -
DecenS #5 vörös: weninger syrah
fehér: szentgyörgyhegyi szürkebarát -
Boroskóla #4 Régen csak a vöröset ittam,de olyan gyomorsavat csinált, hogy átáltam a fehérre.Száraz félédes nrancsal,édes meg jöhet magában is :)
-
#3 Fehér száraz hosszúlépés a barátod jéggel, egész nyáron -
#2 Egyikse kedvencem de a vörös-t hamarabb megiszom :D -
#1 a téma adott,kinek melyik fajta-féle bor a kedvence!