Fehér vagy vörös bor?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
idén hecserlit(csipkebogyó) akartam...
dixitque deus fiat lux
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
... a tokaji sárgamuskotály a kedvencem 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
egyébként volt 1-2 jóféle házibor az arcomban, ami nagyon finom volt és egyáltalán nem kellett sok, hogy kecybátor legyek x)
De k*rvajó géped van istenem....
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
vadhoz természetesen vörös, szárnyashoz fehér.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
vöröset, mert finomabb az íze.
A különbözõ húsételekhez a megfelelõ bortípust célszerû inni, például marhahúsnál a száraz vörösbort ami savat termel, halnál a száraz fehéret stb.
(mondjuk 14-18 évesen még nem kell ilyen jellegû tapasztalatokkal felvértezned magad)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
amúgy sztem tokaji.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Ezen kívül bizonyos esetekben a desszertborok is szóbajönnek, elsõsorban a görög származású Mavrodaphne-t fogyasztjuk, két éve kóstóltuk meg a patrasi pincészetben.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Tokaj-Hegyalján lakom, de inkább sörös vagyok.
egyébként én édes fehér almalével, félédes/édes vörös (mminõségtõl függõen colával keverve) párti vagyok
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nálam általában a kaja dönti el, mit iszom utána.

amúgy rosé és fehér, 1000 Ft körüli kategóriában (Vylyan, Feindl stb)
alatta nem tudok neveket mondani, de 5-600nál olcsóbban nem szabad venni, csak sürgõs májpusztítás céljából 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
xD