Fehér vagy vörös bor?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
Rosét sajttállal próbáljátok ki! <#eljen>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Truck Driver001
Sangria<#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

TommyC
ki ivott füge bort?...csináltam vagy 6 litert....
idén hecserlit(csipkebogyó) akartam...

dixitque deus fiat lux

CheAteR88
Nállam a villányi a favorit😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Trisztin
én fehér bor párti vagyok...
... a tokaji sárgamuskotály a kedvencem 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Rockynhooo
meggy bor a yo 😄 nem tom ki ivott már olyat..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

12346
xD ettõl egy párszor már fetrengtünk tárgyilagos állapotban^^ de má leszoktunk róla^^
egyébként volt 1-2 jóféle házibor az arcomban, ami nagyon finom volt és egyáltalán nem kellett sok, hogy kecybátor legyek x)

spanyol házi gyümiborok is jóak<#finom>

HiPPoNaX
a portugal zold bor speciel tenyleg jo 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Fülüke
A vörös az jobb, de csak ha fehér van jó azis. <#vigyor2> !!!Éljen NÓRI NAGYAPJA BORA!!! <#vigyor2>

De k*rvajó géped van istenem....

zõd o.x
Willi Betz
Egyik bort se szeretem,inkább sört iszok,ha iszok.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Sadist
Minden kultúrember tudja, hogy marhához és vadhúsokhoz vöröset, csirkéhez, halételekhez pedig fehéret szokás inni. Desszertekhez meg édes fehéret.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desszerthez viszont semmi esetre sem vörös, max rose 😊

PíszLávJuniti
kajától függ.
vadhoz természetesen vörös, szárnyashoz fehér.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Általában pont fordítva. Az édes fehérborokat szokták desszerthez inni, míg a vöröset ebédhez.

TommyC
azért írtam h ez kijöjjön <#kuss>

dixitque deus fiat lux

j0nNyKa
😄DDDDDDD

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

szíasztók!<#vigyor3>

vöröset, mert finomabb az íze.

Ezen még bõven van mit finomítanod 😄
A különbözõ húsételekhez a megfelelõ bortípust célszerû inni, például marhahúsnál a száraz vörösbort ami savat termel, halnál a száraz fehéret stb.
(mondjuk 14-18 évesen még nem kell ilyen jellegû tapasztalatokkal felvértezned magad)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

fanka93
tabisbor=jól bebaszni
vörös= édességhez
fehér= ebédhez,vacsihoz

TommyC
mindkettõt más-más mellé isszák

dixitque deus fiat lux

passatgt
legjobb ami fehér, de ha felrázod vörös lesz

bens
a vörösborban van vas, a fehér teljesen egészségtelen.
amúgy sztem tokaji.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

tobias88
hatásuk azonos<#vigyor>

Pianista
nincs jobb a házi vörösbornál<#finom><#pias>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Rockynhooo
nálunk szerencsére ninsc ilyen 😊 mindig ugyvunk h minél olcsobban de aránylag yot (persze ha kevés pénzünk van szorakozni)... és a Dankóval meg vagyunk elégedve mi is.. 😊 akinek nem jön be a bandábol az meg vegyíti kólával és kész 😄

A száraz, vörös cabernet sauvignont kedvelem. Több hazai pincészet termékét szoktuk vásárolni, általában a 2004-es évjáratúakat.
Ezen kívül bizonyos esetekben a desszertborok is szóbajönnek, elsõsorban a görög származású Mavrodaphne-t fogyasztjuk, két éve kóstóltuk meg a patrasi pincészetben.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mor3llo
Nagggyon helyes 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Törölt felhasználó
Én a félédes furmintot favorizálom. Ha száraz bor kerül asztalra, azt fröccsnek iszom, de ritkán.
Tokaj-Hegyalján lakom, de inkább sörös vagyok.
ha az ember jól beakar nyalni...akkor szinte mindegy h fehér vagy vörös...a lényeg, h csússzon
egyébként én édes fehér almalével, félédes/édes vörös (mminõségtõl függõen colával keverve) párti vagyok

Fiatal korban mindenki édeset iszik, aztán ahogy öregedtek, átálltok a szárazra. Higyjétek el, száraz vörösnél nincs jobb. És ezer ft alatt ne vegyetek bort. Nem sznobság, hanem kb. ott kezdõdik az igazi bor, amitõl másnap már nincs fejfájás.

fanka93
jah,a csövesek kedvenc itala...na meg hosszútávon látásromlást,és csontritkulást okoz...asztali bor nem = a tabisborral!

mosmé ? kiváló évjáratú borokról van szó, melyeknek a hosszú ideig mûanyag flakonokban való érlelés ad különös zamatot és karaktert!<#finom>

Az ilyeneket be kéne tiltani!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

<#szeret><#szeret>

fanka93
tabisbor powaa<#nevetes2>

SötétBarom
<#csodalk>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ebben az a vicces, hogy árához viszonyítva tényleg nagyon jó bor, elég sokáig a számban marad az utóíze. Csak van egy "társaságban snassz Dankót inni" mentalitás...

Nálam általában a kaja dönti el, mit iszom utána.

szimpli dö beszt <#idiota>

Lacee
"száraz fehér, de amúgy mindent szeretek...."

amúgy rosé és fehér, 1000 Ft körüli kategóriában (Vylyan, Feindl stb)
alatta nem tudok neveket mondani, de 5-600nál olcsóbban nem szabad venni, csak sürgõs májpusztítás céljából 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

CattiBrie
egyik sem

[/spam]&#8482;

SötétBarom
Édes vörösbor miféle emberiségellenes aberráció??? <#wow3><#wow3><#wow3>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Carlos HUN
Ma szerintem énis kettõ üveg dankót iszok 😄

Carlos HUN
fehér és abbol is a muskotályosra voksolnék én 😊

Rosé

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Tescos Koccintos<#worship>

SimaSuna
Tolnai Zweigelt <#eljen><#worship>
Rockynhooo
utálom a bort, de mikor nincs pénzem akkor vmi olcso borbol muszáj beinni sokszor segített már meg õ:

xD

fanka93
<#eljen><#eljen>

Oldal 1 / 2Következő →