Az AMD nem hisz a GeForce GTX 200-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A konzolokrol meg annyit, hogy ha valaki jatszani akar, akkor vesz egy konzol teljesitmenyu gepet. Egy gf7900-al felszerelt uj pc ma mar az also kategoriaban van, pedig a ps3-ban is az van. Ha egy jatek elmegy a ps3-on, akkor biztos el fog menni egy olcso pc-n is. Ilyen gyorsan sikerult elavulniuk a konzoloknak. Ha valaki most vesz pc-t, es mondjuk csak 160Gb-os merevlemezt, 1Gb ramot es gf7900-at ker hozza, akkor hasonlo aron lesz egy nextgen konzol teljesitmenyu pc-je, amit addig nem kell lecserelnie amig a mai nextgen konzolok helyett nem jon valami uj. Es meg a wow meg az SG is megy a gepen. :-)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nekem S939-es rendszerem van, 4000+ San Diego, 1 GB ram (e mellé veszek 2GB-ot és ennyi a fejlesztés) és Radeon 1950GT.
Öcsém amit elad: S754es rendszer (MSI K8N Platinum), 3200+ (Venice!!), 1GB ram és HD 3650. Nagyon jó gép, játékok mennek rajta szépen.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Ott a legjobb ár/teljesítményû HD 3650, bõségesen játszhatóak a játékok, élsimítás nélkül még az elterjedt felbontást (1280x1024) is kiszolgálják highon.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A
A fejlõdõ országokban pc, ami játékra minimum 150ezer, de inkább 250, hat év alatt nem árt költeni rá, tehát lehet 300-400ezer is, a szegényebb országokban (mint pl magyarország) szinte mindenki pcs, vagy én vagyok hüje?
A
Már csak ez is az oka annak, hogy a pc-n mindig lesznek jó videókarik, amiket el kell adni. Márpedig, ha nincsenek játékok pc-re, akkor marad a katonai célu fejlesztés, ami jó darabig titkos marad, ergo konzol nem kaphatja meg a legjobbat, legujabbat.
Hosszú történet ez, és bonyolult, aminek sok kis szelete van, amibõl ez csak egy....
http://www.freetvmaci.info/
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
zola2000
PC azért jobb mint konzol, mert könyebben szerzel(töltessz le) játékot, programokat, stb mint konzolra. Tehát ahol nem dúskálnak az emberek a pénzben ott ez lessz az arány. Valsz kínában is ugyanez van. A másik hogy a fejlõdõ(bár ez nem épp magyarország😄) országokban sokkal többen értenek a géphez mint pl amerikában.
A
Két chipes megoldással 2 set RAM kell.
Ez kiegyenlítheti a gyártási költséget.
Az nvidia egyébként nem a 65nm-re tervezte ezt a chip-et, hanem már valszeg a 45nm-re, ahol a chip fizikai mérete már jóval kisebb lesz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
De én is egyetértek: olyan baromi nagy a GTX 280, olyan sokat fogyaszt és annyira drága, hogy részemrõl nem tervezem a beszerzését még olcsóbban sem a késõbbiekben. Több chipes megoldás sem kell mindazonáltal. Csináljanak nekem rendes középkategóriás kártyát, ami kisebb és kevesebbet fogyaszt, mint a mostani 7900GTO-m, mert nálam ez eddig a plafon.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A
lol. Azért, mert az AMDnek jó ideje nincs és még egy ideig valszeg nem is lesz pénze ilyenekre, még másoknak esetleg lehet... ha nem áldoznak ~óriási pénzeket~ fejlesztésre és tervezésre, soha nem fognak áttörések születni, az meg kinek lenne jó?
Különben sathinel - hidd el, hogy nagyon is sok ember mászkál 8800/9800as kártyákkal, sõt meglepõen sokaknál ezek még SLI konfigokban is vannak. Ne Mo-t vedd alapnak.
Aha, közben 2db 8800 GT SLI-ben a brutálisabb felbontásokat kivéve legtöbbször gyorsabb - jóval olcsóbban. (Igaz, valószínû a driverek sem túlzottan kiforrottak még.) Talán ezért gondolja az AMD, hogy ez nem túl jó út..
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
A lényeg, hogy kulturáltan is lehet a konkurenciáról beszélni...😉
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P