Bekmambetov letudta az Őrség-szériát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csatlakozok az elöttem szólókhoz: a nappali örség valamivel jobb volt, illetve nekem is az tetszett jobban. KÁR lenne a harmadik nélkül.😞
Osztom a véleményed. A 2. részt oroszul angol felirattal néztem meg. De valami eszméletlen jó film. Pedig nagy kritikus vagyok.
A Nappali õrséget élvezhetem úgy, hogy nem láttam az Éjszakai õrséget?
nekem is a Nappali Õrség jöttbe inkább az a látvány világ valami hihetetlen jó volt. az Éjszakai õrség se volt rossz.
"Úgy hasogat a fejem.. De jól esik ez a kis hûvös!"
Alkony örséget kihagyják ,kár<#rinya>#rinya> pedig nekem jobban tetszett mint Nappali Örség habár a Hajnali Örséget még nem olvastam ugy tudom még nem jelent meg magyarul.
Õ a Wantedbõl az egyik fõszereplõ, Fox.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Nálunk még csak most mutatják be? Ennyire le lennénk maradva? Az éjjeli õrség sem volt rossz (kifejezetten jó volt) de a nappali õrség valami hihetetlenül jó! Sajnálnám ha nem forgatnák le a 3.részt. Nekem nagyon bejött mindkettõ. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Reggel óta megvan a jegy a csütörtök éjjeli premierre 😊 Már alig várom. A képregény ütött, a film is fog!
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W