Bekmambetov letudta az Őrség-szériát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csatlakozok az elöttem szólókhoz: a nappali örség valamivel jobb volt, illetve nekem is az tetszett jobban. KÁR lenne a harmadik nélkül.😞
Osztom a véleményed. A 2. részt oroszul angol felirattal néztem meg. De valami eszméletlen jó film. Pedig nagy kritikus vagyok.

A Nappali õrséget élvezhetem úgy, hogy nem láttam az Éjszakai õrséget?
nekem is a Nappali Õrség jöttbe inkább az a látvány világ valami hihetetlen jó volt. az Éjszakai õrség se volt rossz.
"Úgy hasogat a fejem.. De jól esik ez a kis hûvös!"
0Hanga
Alkony örséget kihagyják ,kár<#rinya> pedig nekem jobban tetszett mint Nappali Örség habár a Hajnali Örséget még nem olvastam ugy tudom még nem jelent meg magyarul.

Õ a Wantedbõl az egyik fõszereplõ, Fox.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Teppik Amon
Amúgy ez az AngelinaJolies kép mit keres itt? 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Teppik Amon
Nálunk még csak most mutatják be? Ennyire le lennénk maradva? Az éjjeli õrség sem volt rossz (kifejezetten jó volt) de a nappali õrség valami hihetetlenül jó! Sajnálnám ha nem forgatnák le a 3.részt. Nekem nagyon bejött mindkettõ. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Reggel óta megvan a jegy a csütörtök éjjeli premierre 😊 Már alig várom. A képregény ütött, a film is fog!

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W