Fake mûszaki cikkek
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:D!
majd még tárgyalok a faterral hátha rá tudom venni. anyámnak meg nincsen dombornyomott kártyája.
majd még tárgyalok a faterral hátha rá tudom venni. anyámnak meg nincsen dombornyomott kártyája.
:3
Én 15 éves vagyok, dadogok, tök lámpalázas, de azért besétáltam az OTPbe! :D
"Jó napot kívánok, erre a számlaszámra szeretnék utalni 960Ft-ot!"
-odaadod a papírt, amire kiírtad a számlaszámot
"Mit írhatok a közlemény rovatba?"
-XY megadod a kódot, azt hiszem amit kapsz, de már nem tudom, hogyan mûködik...
"Köszönöm!"
"Én köszönöm!"
"Viszlát!"
"Viszlát!"
"Jó napot kívánok, erre a számlaszámra szeretnék utalni 960Ft-ot!"
-odaadod a papírt, amire kiírtad a számlaszámot
"Mit írhatok a közlemény rovatba?"
-XY megadod a kódot, azt hiszem amit kapsz, de már nem tudom, hogyan mûködik...
"Köszönöm!"
"Én köszönöm!"
"Viszlát!"
"Viszlát!"
lusta vagyok elmenni az Otp-ig, meg amúgy is béna vagyok nem tudom mit, hogyan kell fizetni. tuti beégetném magam. asdA:S_SADas
dombornyomott bankkártyám pedig még nem lehet még van 1 év hátra.
dombornyomott bankkártyám pedig még nem lehet még van 1 év hátra.
nekem, kén,e mert gyakran félre gépelek és nem ellenõrzöm mielõtt a "mehet"-re kattintok.
akkor ok, tudom, onnen én is szoktam rendelni, csak azt hittem a 8gb-os memstick-re gondolsz:)
az biztos hogy nem. mert microsd-t rendeltem. és elé van irva hogy genuine sandisk. vannak amik hamisak, de azok elé nem írnak márkát :D
az nemaz, de sokan félreértették egyébként a topikot... olyan dolgokat kellett volna felsorolni, mutatni, amik egyébként igazi/márkás cuccnak látszanak és mégsem azok. és ezt mondjuk egy ilyen elszart felirattal hogy adadis egybõl el is rontják, mert azért azt sejteni lehet hogy nem origi... na mindegy
akkor vissza a memkártyákhoz. vettem ma egy psp-t használtan, olcsóba. volt hozzá egy két gigás pro duo kártya. ami természetesen hamis. mondjuk nagyon nem érdekes, mert megrendeltem már hongkongból a 8 gigásat... de akkoris. kicsit bosszantó.
Elvileg Volkswagen, meg Audi akar lenni, nézd az emblémákat. :)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Kicsit elüt a témától, de ezek akkor is viccesek, vagy inkább szánalmasak?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ez nem fake bazdmeg, hanem a PSA konszern (Citroen, Peugeot, újabban Seat néha) által közösen kialakított és megosztott formaterv.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Oldal 1 / 4Következő →