Ember a hiba a te készülékedbe van... Töröld is le ha ennyi eszed van :D
UI egy katasztrófa, az optimalizált weboldal töltésről meg csak annyit hogy egy szutyok frame-et távolítottam el az egyik youtube videónál és a weblappal együtt újra töltötte az egész videót. Tehát nem csak alapból lassú, hanem ilyen szempontból is tök fölöslegesen viszi a sávszélt, nomeg a cache-t. Sorolhatnám még hogy 10 perc alatt milyen hibákat fedeztem fel ami szöges ellentétben van az állítólagos újdonságokkal/előnyökkel, de inkább nem szítok vitát egyetlen szemellenzős FF fan emberrel sem. Uninstall.
Hétszer gyorsabb mi? Kacsa, éppen most netezek FF-ból és általában nem szoktam észrevenni a töltési sebesség különbségét IE és Opera között, de FF-ban azonnal feltűnt hogy dög lassú! Megy is az uninstall!
"És ha már megemlítettük a nyílt alternatívákat, érdemes pár szót szólnunk az Operáról is,"
Az Opera amúgy nem nyílt. Na jó, nem piszkálódom.
Azta, csak nem. Egy pillanatra azt hittem, hogy káprázik a szemem, de mégsem: Tényleg megemlítették az Operát!
Ideje volt... Bár egy cikk nem ártana róla.
A cikkhez pedig: grat a srácoknak, jó lett az FF. Szívből remélem, hogy felgyorsul a terjedése, és végleg kiírtja az IE-t.