7
  • Vorpal
    talán az is elég lenne ha megfelelő szakembereket alkalmaznának - láttam én már dilettáns fiatalt is eleget.
  • akyyy
    nem vén nyugdijasokat kéne alkalmazni, hanem megfelelő szakembereket akik a korhoz illő tudással rendelkeznek nem valami rendzserváltás előtti időkkel. lol
  • torcipepe
    egy csak fiúkból álló osztályban sajna nincsenek miniszoknyás lányok :(
    de mindenesetre másfél órás késéssel megkaptuk.
  • Vorpal
    Délutáni programnak meg miniszoknyás lányok nézésére jó program az érettségi - hálistennek ahogy a diplomát, ugy az itt megszerzett tudást sem fogják seholsem számonkérni - igy tulajdonképpen tényleg tökmindegy mikor adják oda a cetlit.
  • 0Hanga
    Sajnálom azt aki ezért a bénna hibáért nem kapja meg az éretségiét s mondjuk ott kell maradnia az iskolába, amikor én kaptam még kézzel írták, az szebb is volt.
  • CSiPet89
    Mi meg meg se kaptuk!!! Ma mehetek vissza 4re. De még arra se voltak képesek, hogy legalább elárulják az eredményeinket, mer hogy valami szabály ellenes!
    Erre hazaérve, rádió már bemondta, hogy több iskolában papírcetlin adták oda ki mit alkotott! :@
  • GYUFo
    Nálunk is volt leállás, így végül 16 óra helyett 17:30kor kaptuk meg a bizonyítványt. De legalább megkaptuk. ;-)