Need for Speed: Undercover bejelentés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit hosszú volt,de megérte elolvasni
egyetértek veled egészen a 6. részig,mert én más véleményel vagyok az Nfs Underground-ról,mikor elöször játszottam vele valami hihetetlen nagy feelinget adott és ez az érzés még mindig bennem van vele kapcsolatban, bár az elözõ részek közül csak az NFS2 Se és az NFS3al játszottam igazán sokat,
az NFSU 2-röl sajna ezt már nem mondhatom el, a grafikai javuláson és a szabadon bejárható városon kivül szinte semmi jó nincs benne,kicsit eltulozták sztem
viszont az MW-nél ujra volt egy a 7. részhez hasonló érzésem
a történet, a zaruk(bár kicsit tuleröltették benne)a nem tulzásba vitt tuningolások,szebb grafika,
sajna az MW után már csak agyon effectezett , végletekig eltulzott ,agyoneröltettett részeket kaptunk
kiváncsi vagyok mit fognak ebböl kihozni, nagyon énse reménykedek de azért örülnék neki ha végre kapnánk egy "nextgen" grafikával megáldott
izgalmas ,nem egyszer ki játszhatós NFS-t
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Az én véleményem:
1994. Megjelent a The Need For Speed. Akkoriban érdeklõdés szintjén megvettem, mivel az EA Canada stúdió fejlesztése alattkészült (ami a Distinctive Software néven futott az EA felvásárlása elõtt, ami több színvonalas autósjátékot is csinált a 80-as években). A játék egybõl a média középpontjába került, mint az egyik legrealisztikusabb és legszebb grafikájú autós játék. Játék menüjében elérhetõ élõ videók az autókról, történeti volna és történelem az autómárkákról, hûû, micsoda ujdonság volt. Bizony, úttörõ volt!
Érthetõ módon 1997-ben mûr tûkön ültem, mikor kiadták a II SE-t, rohantam, megvettem. Isteni játék volt, a legegzotikusabb szupersportkocsik (McLaren F1 lol!), gyönyörû tájakon való suhanás, grafika még szebb, a realisztikus irányítás romlott valamivel, de a játékélmény csak emelkedett az elõzõ részhez képest, ahogy mindenki másnak is, akivel osztott képernyõvel játszottunk. Játék menüjében itt is elérhetõek voltak videók az autókról, amik az életben készültek, márka történelmi áttekintés stb.
1998, kijött a III. rész, a Hot Pursuit. Futottam, megvettem. Hû mekkora játék volt. Irányítás megmaradt a második rész szintjén, de a 3D gyorsítókártyákat támogató grafika mindenért kárpótolt, játékélmény tovább emelkedett ebben a részben, isteni volt az osztott képernyõs játék, szép pályák és tájak, remek szupersportkocsik(Lamborghini Diablo SV ,Mercedes CLK-GTR, stb). Az autómárkák, autó típúsok történeti áttekintése itt is dominált.
1999. Kijött a folytatás, a High Stakes (Európában Road Challenge néven futott) A kedves olvasó már bizonyára kitalálta: rohantam, megvettem. Hû, micsoda folytatás volt! Realisztikusabb irányítás, mint az elõzõ részben, grafika tovább javult, kitûnõ karrier mód jött, még szebb pályák és tájak mint az elõzõ részben, ráadásul az elõzõ rész pályái is elérhetõek voltak, nagyon élvezetes szupersportkocsik (McLaren F1 LM, Mercedes CLK-GTR, Ferrari F50...)
2000. Kijött az 5.rész, a Porsche Unleashed (Európában a Porsche 2000 néven futott). Ez volt az elsõ NFS, amit már elõrendeltem, a játék elõzetesrõl alkotott véleményem alapján.! A kritikusok szerint is ez volt az akkori legeltalátabb rész, soha nem látott grafikai gyönyörrel, az összes résznél realisztikusabb irányítással,ami keverte a szimulációs és arcade irányítási elemeket, kitûnõ karrier móddal,kitûnõ modelltörténeti inormációkkal.
Ez volt a „régi” NFS sorozat csúcspontja, eddig a pontig minden rész tudott újabbat hozni, többet adni a közönségnek, kitûnõ belsõ kormánynézettel, jó irányítással.
Aztán egyszer csak 2002-ben felvásárolta a szintén Kanadai EA Black Box stúdió az eddigi részeket alkotó EA Canada-t(ne feledjük hogy az EA Canada a Distinctive Software csapata volt eredetileg) Innentõl kezdve nem csak pusztán egy névváltásról volt szó, mint legutóbb, az EA Black Box új fejlesztõkkel készítette az NFS részeket, amidurván rányomta a béyegét a sorozatra!!!! Eltûntek a belsõ kormánynézetek, ami eddig még sosem fordult elõ, eltûntek a csodaszép márka és modelltörténeti áttekintések a játékban, eltûntek az autókról megtekinthetõ videók. Pusztán csak ennyit veztettünk –hittem elõször.
Ugyanis 2002-ben az új fejlesztõcsoport a 6.résznek a Hot Pursuit 2-õt jelentete meg, mely ugyan csak csodaszép pályákon és tájakon játszódott, fantasztikus szuperspotautókkal(FerrariF50,McLaren F1, Lamborghini Murciélago, Mercedes CLK-GTR, stb…😉 Rohantam is, ezt is megvettem egy kisebb késéssel, valamicskével megjelenés után rászántam magam. Igen csalódtam az elõzõ részekbõl elhagyott elemek miatt, sokat rágtam miatta a fogam, szidtam az új tervezõket, de azért mindent összevetve tetszett a játékmenet, fõleg online kitûnõ hálójtékot kínált(mind máig, a mai napig fut fél tucat szerver folyamatosan, vagy még több is!) De mindez, hogy csak ennyit vesztettünk a régi részekbõl, túl szép lett volna, hogy igaz legyen.
2003, kijött a 7.rész, az Underground. Innentõl SZÁMOMRA (azok számára nem, akik akkor ebben a tájt voltak apró tinik és ismerkedtek meg az NFS sorozattal) kezdõdött az igazi szakadék. Az a szakadék, amin az NFS rohant lefelé, néha meg megállva, néha gyorsabban zuhanva, de ki sosem kecmergett az én szememben, még ha az eladási ráták soha nem látott értékeket is mutattak –ez kellett az akkori fiataloknak, a mozifilmek hatására, na...
Ez volt eddig a legelsõ NFS rész, melyet több hónapos késéssel voltam hajlandó megvenni. Nem is tetszett, soha azelõtt nem játszottam még ilyen keveset NFS-el, borzasztó volt. Végigvittem, utána évekig hozzá sem nyúltam. MINDEn régi NFS elem eltûnt, nem egyszerû továbbfejlesztésrõl volt szó, az új fejlesztõ stúdió egy ÚJ játékot alkotott. Persze ettõl még másoknak biztos tetszik, nekem nem tetszett.
Elég ramaty autóválaszték jellemezte ezt a rész, mely még sosem volt jellemzõ NFS-re , ráadásul csodaszép tájú pályáknak semmi nyoma sem volt, folyton ugyanazok a csúnya sötét vári pályák, melyek néha meg voltak kombinálva, ennél rosszabb pályák NFS-ben eddig még sosem voltak.
2004, itt volt a 8.rész, az Underground 2. Megvettem pár hónapos késéssel, jobban feldobott sokkal, mint az elõzõ rész., mivel olyan újdonságot hordozott, mint a szabadon járható város, ez volt az az elem, amiért leginkább kíváncsi voltam rá. A régi NFS elemekbõl szintén semmi, sajnos ez a rész sem tetszett túlzottan. Szintén ramaty autó választék, a pályák csinosodtak, de még mindig visszalépés volt a régi NFS széiához képest, nagycsalódás volt ismét
2005, kijött a 9.rész, a Most Wanted. Nagyon beindultam, hogy végre visszatérnek a régi irányvonalhoz (hittem ezt naívan). Ugyanis nagyon szép tájú , gyönyörû grafikájú képek láttak napvilágot megjelenés elõtt, hihetetlenül szuperül hangzó autólistával (VÉGRE nem csak olcsó „hétköznapi” tuning szekerekkel lehetett menni, hanem szupersportkocsikkal, és veterán autókkal is. Ráadásul a régi rendõrös üldözõsdit is visszahozták. Még ha se belsõ kormánynézet nem volt mindig, elõrendeltem a játékot, megjött, elõször örültem, végigjátszottam, és sajnos csalódtam. Vegyes érzelmei voltak: tetszett is meg nem, bár a 7. és 8.résznél mérföldekkel jobb volt, nem hozta a várt hangulatot sem irányítás termén, sem valósághûség terén (LEGJOBBAN azt utáltam, hogy egy a valóságban 3-4 milliós Fiat Punto-t szarrá tuningolva ugyanúgy gyorsulhattunk és kanyarodhattunk kb a pályákon, mint egy széttuningol Murciélago-val vagy széttuningolt Porsche Carrera GT-vel, nevetséges volt, na…😉
Ez volt az a pont, mikor az új fejlesztõ csapat (EA Black Box) a csúcsra jutott véleményem szerint,
Ugyanis a 2006-ban kiadott 10.rész, a Carbon egy gyorsan összedobott MostWanted klón, egy erõs túlzással élve, mintha csak egy kiegészítõ lemeze lenne felpatchelve. Megvettem, nem tetszett, még annyira sem, mint a Most Wanted
2007. Pro Street személyében itt vol a sokadik: 11.rész. Itt már nem reméltem semmit, rajongásomtól fogva beszereztem miután lement az ára, jobban tetszik, mint a Carbon, de a Most Wanted-ot élményben nem veri, maximum nekem csak abban tetszett jobban, hogy valósághûbb a Most Wanted-nál is.
Hát ez a helyzet, ez a véleményem, az NFS 6-11 nem valami túl jó, nem tudta olyan mértékben fokozni egyes részek között a játékélményt, mint ahogy zajlott ez a 1-5 részekig. Habár ez csak az én véleményem, ahányan vagyunk, anyi féle érzéssel közelítünk a sorozathoz, mindenki más korosztály, máskor ismerkedett meg vele, mást szeret, stb…
NEKEm, mint a kezdetektõl rajongó NFS fan-nak, csalódás az új stúdió munkája évek óta, az EA jelenlegi politikája (jó, régebben sem volt túlságosan másként, éremes a Wikipedia-ban történelmi áttekintést olvasni az Electronic Arts múltjáról, kezdeteirõl).
Én nem várok már semmit se a 12.résztõl, majd miután lement az ára, megveszem, és felteszem a polcra a gyûjteménybe. Számomra a régi hõn imádott NFS széria halott (persze mind máig játszogatok mind a 11 résszel hébe-hóba) és sztem már nem is jön vissza, az amit ránk hagyott, megvan, játszhatok vele, jól érezhetem magam vele, de újabb folytatást nem várok ebben az irányvonalban. Remélem azért az elkövetkezendõ jövõbeli részekben is találok majd itt-ott vmi örömöt és játékélményt
Üdv
Egy NFS fan.
Most komolyan mi ez a hülyeség hogy az "EA egyszerûen nem hajlandó visszatérni az Undergroundos gyökerekhez " ok ne csináljanak u3-at csináljanak egy újabb csilli-villi grafikás pros2-t ! Csak akkor senki se fog ürülni se az nfs játékosok se a gyártó,kiadó mittomén mer senki nem fogja megvenni a huszadrangú xar játékot! Ja és p2000,u,u2,mw 10vagy mennyi részbõl ennyit volt érdemes kiadni! (szerintem)
IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
2. és 3. résszel játszottam még anno. A 3. rész nagyon megmaradt bennem, mert azt imádtam. Talán ott volt elõször, hogy tükrözõdõ autófényezés volt és az nekem nagyon emelte a játékélményt. Az arizonai pályán tolni ferrarival isten volt... Az 5-öt csak futólag próbáltam, de túl kevés ideig pötyögtem vele, ohgy átérezzem a Porsche szellemet.
Az meg, hogy története is lesz még jó is lehet, bár kicsit olyan érzésem van, mintha kezdenének GTA vizekre evezni a srácok. Valamilyen szinten mondjuk megértem a producereket és a fejlesztõket is. Elég nehéz úgy újat mutatni, hogy közben hûek maradunk az eredeti NFS játékokhoz. Bár az arcade jatékok pont az addictív hatásukról híresek, lehet hogy jobban be is jönne a népnek. Drogos cirkuszt kérünk kedves EA, nem szimulátort! <#idiota>#idiota>
Azt meg én is nagyon unom már, de nagyon, hogy van, aki azért szarozza le az NFS egyes részeit, mert azok gyengék szimulátornak. Ezek arcade játékok, és azoknak tökéletesek. Akárcsak Akumának, nekem is nagyon bejött a P.S. (fõleg a kocsik kezelhetõsége terén), de az elõzõ részek között nem a legjobb volt nálam sem.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Te dolgod hogy mit minek nevezel. Én csak sajnálni tudlak miatta 😊 Én ugyan úgy élveztem az újakat is mint a NfS hp2-t. Bár talán a Star Wars Episode I racert jobban :-)
Engem valóságban sem annyira érdekelnek az autók, inkább bicaj párti vagyok. Így nem annyira vágyok a vezetés élményére játékban sem. A játék élményére viszont igen.
Ha meg konzol akkor Gran Tourismo.
Ha szimulátorozni akarok akkor LFS-t játszom (mivel az az egyetlen igazi), ami elég jól visszadja a vezetés élményét. Valóságban meg nem száguldhatsz 300-al, hacsak nincs rohadt sok pénzed...
De ha arcadera vágyom akkor nfs hp2 elõtti nfs. A többit már arcadenak sem lehet nevezni, hanem mondjuk fospumpának.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként egyet értek, a Pro Street lett a leggyengébb a szériában. Az összes többivel élvezettel játszottam.
Need For Speed: Porsche Unleashed
Need For Speed: Hot Pursuit 2
NFS3-al kezdtem, meg voltam vele elégedve, egyedül a grafikája nem tetszett, azt hittem, hogy 10 év múlva már nagyon jó játék lesz NFS-bõl. TÉVEDTEM!
A Porsche 2000 (nekem így tetszik a neve) is tökéletes játék volt a maga korában.
A Hot Pursuit 2-ben lévõ körözéses mód már kissé érdekesebb volt, de a pályák, és a single versenyeket így is örömmel vittem végig.
Az Underground-ot bejelentés után nagyon vártam, tulajdonképpen valóban nem volt rossz játék az a kettõ, de semmi részletességet nem tapasztaltam. Gondolok itt belsõnézetre, azon belül a komoly audio berendezésre, fordulatszámmérõ kiakadására nitrózás után, Halálos Iramban 1-2 c. filmben felfedezhetõ feelingre.
Csak azt adták, amit megmutattak képeken, videókon.
Nem hiába haragszok én az Electronic Arts-ra. Sõt, már Take2 felvásárlása sem érdekel. GTA epizódok sem ütik meg az igényeimet. Pedig csak józan ész, talán némi több pénz, de sokkal jobb játék készülne ott, ahol én lennék a producer.
Egyedül az Atariban bízok, hogy megcsinálják a Test Drive: Unlimited 2-õt sokkal jobb kidolgozással, több részletességgel.
Ami meg a filmeket, illetve a feelinget illeti, számomra a Bad Boys II volt a legjobb. Áttehetnének belõle hangulatot/feelinget a játékokba is. De nem egyet. Hanem 1000-ret, vagy annál is többet.
"Szimulátorokkal Dunát lehetne rekeszteni," ehhez különösen gratulálok. 1-el hogy rekesztesz dunát?
A legjobb nfs-ek a 4, és az 5 voltak. A 4 azért, mert áthozott mindent a 3-ból, csak töréssel, új pályákkal, és autókkal. Az 5 meg fasza kis félszimulátor volt, amit billentyûzettel is ugyanúgy lehetett irányítani mint kormánnyal, szép kocsikkal, szép pályákkal. Ezek után meredeken ívelt lefelé az nfs-ek pályája, mélypontja az mw volt, a kizárólag csaló ellenfelekkel, rendõrökkel, és a náthás takony (sárgás) színû csöpögõs grafikával, és annyira gagyi fizikával, hogy az siralmas, szánkó mogzású autókkal. Carbon az legalább grafikában tûrhetõbb volt, de az sem sokkal jobb. Pro streetet nem próbáltam, de sztem nem is fogom.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amúgy vicces, mert azért nyomtam a "válasz" gombra, ugyanis akartam írni, hogy nekem meg az nfs4-rõl vannak szép emlékek, ami lényegében ugyanaz, mint a három, csak néhány extra funkcióval 😊 aztán jutott eszembe, hogy basszus, ott van az nfs5, amit még a mai napig tolok 😄 ebbõl is látszik, hogy az nfs5 valahogy nem illik bele a sorozatba.
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
Tehát kedves szimulátor fanok, ne gyertek itt azzal a dumával, hogy fos az NFS és valósághû játékot akartok. Szimulátorokkal Dunát lehetne rekeszteni, az NFS maradjon meg olyannak amilyen. Aracde autóverseny. Persze leszámítva a legutolsó részt... Az UG1/2, MW de még a Carbon is bõven megütötte a tökéletes Arcade zúzós játék szintet!
Amúgy ha jól tudom (de javítson ki valaki, ha tévednék), a HP2 már az új fejlesztõk munkásága volt - magyarán a régi bagázs utolsó NFS-munkássága az 5. rész volt, sz'al jól érzed a választóvonalat. xD Bár nekem a HP2-vel sem volt semmi bajom, csak a helikoffereket gyûlöltem egészen addig, amíg rá nem jöttem, hogy játsszam ki õket. 😊
én még a mai napig tolom multiban 😊
vajh miért baj hogy "értelmes" története lenne?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
LOL
Ez nem általános iskola: ha 10 ember 1 hónap alatt készít el egy, az SG-tõl 90%-os értékelést lapó programot, akkor 5 ember 2 hónap alatt milyen programot fog készíteni?
A dolgok azért nem így mennek...
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene