Nem földi eredetû a DNS elõfutára

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen énis erre akartam utalni.
hdo
Én egyáltalán nem hiszek istenben, fõleg nem a klasszikusan vett teremtõben, legyen szó akármelyik vallásról. Ettõl még lehet hogy tényleg létezett/létezik valami teremtõ erõ, efelé nyitott vagyok, azt viszont erõsen kétlem hogy egyetlen überhatalmas fószer - aki egyben az elõbb említett teremtõ - nap mint nap azt lesi valahonnan hogy én mit csinálok és az alapján megsegít vagy büntet. Az meg hogy földönkívüli az élet építõeleme, számomra teljesen közömbös, ha igen igen, ha nem nem, nem fogom magam attól hanyattdobni ha kiderül hogy az egyetlen nukleotid õsöm egy meteorittal jött a földre, és nem a földön alakult ki. Az már sokkalta érdekfeszítõbb számomra ha az derül ki hogy honnan!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Szabálykönyvet lapozgató kalandmester?<#idiota> Mielõtt félreértenéd, én is hiszek Istenben, és egy jó pár bohóccal ellentétben nem csak akkor, amikor valami baj történt. Viszont nem járok templomba. Most vezekelnem kéne?:)

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Chocho
Szerintem Istent afféle teremtõ szabályrendszernek kell felfogni. Kissé deista vagyok. :)

Gaming is believing.

Igazából csak azt mondja, létrejöhettek odakint is.

Amint az elsõ óceánok létrejöttek, a földi labor gyorsan lekõrözhette az ûrbélit.

Odafent max "sûrû" gázfelhõk és irgalmatlan nyers sugárzások. Ami bonyolult molekula létrejött évek alatt, szétmehetett akár egy pillanat múlva.

Idelent folyékony víz -x és 2xx fok közt, korlátlan alapanyagkészlet, széles sugárzástartomány, mikor mi kell. Némileg termelékenyebbnek tûnik :)

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

MerlinW
- Is the God black?
- Yes, she is.

Ennyi:)

[merlinw.org]

hdo
ajaj, kezdõdik

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Az a baj hogy az emberek Istenröl ugy gondolkoznak mintha egy szakállas bölcs öregember a felhökön ülve megteremti a világot stb.Szerintem sokkal tágabb értelembe lehet értelmezni e fogalmat,és összeegyeztethetö a tudománnyal.
sokkal nagyobb az esélye annak hogy így történt, mint hogy Isten teremtette a Földet stb. Ezt a templomba mégis beetetik. Szólottam.<#banplz><#banplz>

A mennybõl az összes érdekes ember hiányzik

Nem, ennek kb annyi az esélye, mint egy embernek, aki megnyerte az ötöst a lottón, és utánna elgondolkozik, hogy mennyi is volt erre az esélye.
Csak azért kereshetjük itt a Földön a nyomokat, mert már itt vagyunk, tehát tudjuk, hogy rengeteg minden aminek nagyon kicsi volt a valószinûsége bekövetkezett.

Az, hogy a Földön kívül is megtalálhatóak nukleinbázisok nem jelenti azt, hogy itt a Földön nem alakulhattak ki ugyanúgy, hacsak nem szükségesek hozzá olyan feltételek, amelyek itt nem voltak adottak.
ScarY MAN
Vidám vasárnap?<#banplz>

...

Biztosan nem a Földön jött létre. Ennek annyi lenne az esélye, minthogy egyetlen szelvénybõl megnyerd ezen a héten az ötös lottót...

Az meg végképp kizárt, hogy a Földrõl leszakadt volna egy darab, majd ismét visszatért volna meteorit formában és lám ott az élet nyoma... Ezt még templomba sem etethetik be remélem.

scs17
Megkérded hány éves a Föld a szüleitõl és õk azt felelik h 6000 éves? :o

Csodálom, hogy ilyen híreknél nem vagdalkozik a pápa meg a vatikán azért, hogy kétségbe vonják, hogy az életet nem Isten teremtette itt a Földön, nem Ádám és Éva volt elõszõr valamikor 4000 éve... Hanem a történet valamikor 4 milliárd évvel ezelött kezdõdött....

Persze már régóta lehetett tudni, hogy az ember is csak egy evolúciós eredmény, de az egyház eszméletlen elvakult. Akik meg a bizonyítékok ellenére is az egyháznak hisznek, azok meg... hát nem is jellemzem inkább. Barátnõm szülei is ilyenek :/

julius666
Ebben csak az a vicces, hogy pont azt nem bizonyítja (pánspermia elmélet), amit bizonyítani akarnak vele. Ez csak arról szól, hogy az általunk ismert élet egyik (fontos) elsõ lépcsõfoka LEHET hogy nem a földön jött létre, hanem az ûrbõl érkezett.

Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!

← ElőzőOldal 4 / 4