19
  • InfectedMann
    nem csodálom, hogy bezárt...
    Csepelről mindenki a belvárosba járt mozizni olyan alacsony volt színvonal az ottani Cinema City -ben. Mikor még csepelen laktunk én is inkább be járt a városba. Corvin, Lurdy, Westend.
  • Narxis
    Én hozzátenném a jegyárakat is. Nagyon rég voltam moziba, de 800Ft körüli árak vannak a Szeged Plazaban. Na most ha egy család megy akkor már simán több ezer forint csak a jegy + vesz egy kisebb popcornt, üdítőt mert jólesik akkor jóval több. Bevinni NEM boltból lehet, csak ha elrejted a táskádban. A popcornt nem kicsit túlsózzák, hogy vedelj. Ettől függetlenül imádom azt a mozit mert nagyon kényelmes székek vannak, nyáron klíma és többnyire kultúráltan viselkednek a nézők. Nem csámcsognak, csörögnek stb. A hangfalakat eleinte kurva hangosra állították, de legutóbb már pont jó volt. Pl. Gyűrűk Urát többször is végignéztem moziban, nem érdekelt a warez. Ha jó a film én elmegyek moziba és megnézem. Ha nem akkor...
  • Sanyix
    Ja a mozis elményt nem pótolja semmi. Nem ül mellettem egy dagadt tehén, akitől az amúgy se nagy helyet nem lehet kihasználni, és a halláskárosodást sem lehet pótolni :D
  • BandiG
    En asszem a Matrix1-et lattam utoljara moziban. Nem hianyzik az, hogy Odonke sirjon a masodik sorban, mogottem meg Bogi mobilozzon/hangosan beszelgessen/rohogjon folyamatosan. Ti mit elveztek ebben???
    Amugy meg ha mindent fel evvel kesobb latsz, akkor se maradsz le semmirol. :)
    Ami meg a monitoros szemkiesos dolgot erinti, manapsag mar fillerekert (na jo, ócsójé) lehet kapni projektorokat amik hd-ben kivetitik neked mondjuk 100"-ra a filmet. Aki ezt nem tudja meg elvezni az koltozzon egy moziba. :)
  • winnie
    én is ezt kérdeztem, a #4-es kommentre reagálva.
  • noki2
    Winnie ezt nem értem
    "ezért van egyre több mozi pesten. logikus. mert senki nem jár. " Azért van több mozi pesten mert senki nem jár? Mi ebben a logika?

• bakagaijin
    Nem zárt be, elköltözik. Amíg 300Ft volt a jegyár jártam, most annyiba kerül a mozijegy mint egy akciós DVD - akció pedig mindig van :). Igaz, ezek a filmek amik a mozikban mostanában mennek sem érdekelnek igazán már...
  • YakHead
    Ez baromság, ha van egy film, amit meg akarok nézni, akkor úgyis elmegyek moziba és megnézem, nem pedig a colos monitor előtt fogom a szemem kifolyatni.
    Magasak a jegyárak (vagy alacsonyak a fizetések) ez viszont igaz. Akciók vagy kedvezmények szinte alig vannak. Ötlettelen filmek? Szerencsére én nem vagyok annyira finnyás a filmekkel kapcsolatban Ha nekem tetszik, akkor felőlem másnak lehet halálosan unalmas
  • winnie
    "Mióta le lehet tölteni minden filmet vagy 990ft megvenni fél év mulva dvd kevesebbet járnak az emberek moziba."

ezért van egyre több mozi pesten. logikus. mert senki nem jár.
  • ZeemanX
    Skála helyére?? Pff, hát brávó. Nincs még elég multiplex mozi BP-en, ááh, dehogy... Oké, nem mondom, hogy a XI. kerület tömve van velük, nade akkor is.
    Bár ha a MOM-ost be akarják zárni...
  • 1Obi1
    A mozis élményt semmi sem pótolhatja, ami érdekel azt mindig megnézem ott.Az egyetlen bajom hogy manapság már csak a MOM Parkban játszanak feliratos filmeket, ráadásul azt is beakarják záratni.
  • kukacS3K
    ugyanmár megint ez a letöltős baromság, amit meg akarok nézni azt megnézem moziban, amit meg csak úgy megnézek azt meg moziban nem nézném meg mert egy szar
  • xmodule
    Azért van olyan film amit nem töltök le direkt, hanem inkább moziban nézem meg. pl Iron man. Megérte.
  • Tinman #6
    Amúgy nem a jegy árakkal van baj hanem:

-Az átlagember fizetésével.
    -A gagyi ötlettelen filmekkel.
    -A netes letölthetőséggel.
  • xmodule
    Volt még tavaj, hogy filmhétvége volt vagy valami ilyesmi, és csak 200 vagy 300 foritn volt egy jegy.vagy pedig annyi filmet néztél meg amennyit akartál ha ott voltál.nem emlékszem már sajnos de azt tudom hogy délután 1 re mentünk barátnőmmel és este 8-9 ig megnéztünk 3 filmet.jó volt.és nem fizettünk többet 990nél.asszem az volt hogy egy áráért 3 mat nézhettünk.jó volt.na az megérte! akkor sokan voltak!
  • HAF Rigel
    Sajnos nincs ezenmit csodálkozni, Mióta le lehet tölteni minden filmet vagy 990ft megvenni fél év mulva dvd kevesebbet járnak az emberek moziba.
  • Lacee83
    Én vidéki vagyok tőlünk 50km-re van a legközelebbi multiplex. A helyi mozi kb 10 éve megszünt. Szóval mennék én ha nem kerülne sokba (utiköltség+mozijegy) Egyébként nem csodálkozom mozijegy árakat nézve hogy kevés az érdeklődő.
  • Tinman #2
    Nagykanizsán is megszűnt a Multiplex kb. 1.5-2 éve.
  • immovable
    itt kb 10 éve nincs mozi :S
    30.000 város