Pro Cycling Manager 2008

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
azért sztem compin sportolni elég kocka dolog 😄D

practitioner of the forbidden arts of death

mert ez a raj mostanaba 😄
fanka93
jaja,én is várom,szentem rá szánok 7990-et 😊 nagyon macerás beindítani,mert starforce volt a 2007-en is...:S

leho94
Kicsit jóó!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

fanka93
itt a legújabb trailer:
ITT

Pistike 007
Egyszer már nyitottak egy ilyen topikot, be lett zárva.

fanka93
ha akadozott a 07,akkor fel kellett tenni az 1.0.1.0-ás peccset,és akk jó lesz!

Nekem kicsit akadozott a 2007 de most van új video kártyám úgyhogy remélem most már nem fog
mama2
Hát én nem játszottam semelyikkel sem, de tetszik😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

fanka93
nem tom,a 07-ben is egyforma volt😄

Pistike 007
mért egyforma mindenkinek a sisakja? 😄
fanka93
Fejlesztõ: Cyanide Studios
Típus: Stratégia
Megjelenés: 2008.június vége

a játék hivatalos honlapja
Újabb sportsorozat aktuális része vált bizonyossá, hiszen a szokásos Fifa/NHL/FM részek mellett elkészül a Pro Cycling Manager 2008-as epizódja is. A játékban hatvanöt, a valóságban is létezõ csapat kap helyet, akik közül egyet kiválasztva, több mint száznyolcvan versenyt teljesíthetünk. A Cyanide Studio elmondása szerint a menedzser részt mindenképpen "mélyíteni" kívánják, így sokkal kidolgozottabb funkciókkal találkozhatunk például az ifjú tehetségek keresése és felfuttatása közepette, akik késõbb a szintén megújult állóképesség-rendszerben fejlõdnek. Erre pedig szükség is lesz, hisz a készítõk a mesterséges intelligenciát is agresszívabbá akarják varázsolni. Mivel pedig a futamokat élõben követhetjük végig, így a franciák úgy döntöttek, hogy ideje a grafikai motort is kicsit megbütykölni, az elsõ két kép tanulsága szerint mindenesetre tényleg egy ritka szép menedzserhez lesz szerencsénk. A megjelenési dátum június vége.

és itt egy 3. kép is
Aki játszott az elõzõekkel,annak tuti be fog jönni szvsz,én játszottam a 2007-el,és nagyon jó gém volt<#wink>

← ElőzőOldal 3 / 3