113
Országúti kerékpáros manager játék
-
engine #33 Egyenlőre csak az előző részekre tudok alapozni.
Sok múlik azon kivel kezdesz. Ha top csapat, akkor nem is érdemes nagyon meghajtani őket az elején, elég ha a nagy versenyeken formában van a csapat.
A forma az előző részekben sokat számított, itt nem tudom mennyire van így. Illetve volt olyan gomb a versenynél, hogy maradjon a mezőnyben a kerekes, ekkor nem hajtja szét magát, de nem is szakad le.
Kb. az ereje 60-65%-ára állítva az erő csúszkát.
Sprintelésnél, szökésnél értelemszerően rövid ideig ezt sem ár följebb venni :)
Ennyi emlékezetből tavalyról, de ha meg lesz a friss verzió tán tudok többet segíteni. -
Djemba #32 elkezdtem a carier módot az eslő versenyen vagyok austráliában, de csak a mezőny végefelé vannak a a bicósaimvalaki valami taktikát tudna javasolni.
Tour de france fel kell javulnom -
liverpool123 #31 Jaja működik a cucc. -
engine #30 3 pontot érő megfejtés :)
Megjegyzem foci menedzsernél meg valahogy fociról szól a játék.
Szóval én sem értem mi a gondod azzal, ha egy biciklis játéknál kerósok vannak.
Nade erről ennyit, akkor mostmár működik is a cucc? Mert akkor megnézem magamnak a 7en :)
-
liverpool123 #29 Ugy látom nem érted a játék lényegét.
Nem azt kell nézni hogy tekernek hanem te irányítod őket, mintha a csapatvezető lennél.
Mondjuk talán ezért Pro Cycling MANAGER......
-
engine #28 Hát tekerni jobb ez igaz, bringára magyar :) -
#27 Nekem nem tetszik nem tdom mi a jó abban, hogy azt nézi az ember hogy tekernek. -
liverpool123 #26 nahali!
Jó híreim vannnak!
Van a játékhoz crack meg reloaded verzió.
itte -
#25 remélem jo féle lesz a játék az ucso rész naon nem jött be! az előttiek naon jok voltak -
liverpool123 #24 lejött.
De nem mükszik.
Kell crack. -
liverpool123 #23 Na már csak röpke 4 óra és tudom tolni:D -
#22 jah,én is szentem csak kedden fogom tolni:( -
liverpool123 #21 jah nekemis. sajnos csak 1 seeder van és rengeteg peer....
talán majd kedden játszatok vele tolok majd képeket. -
#20 aha,de most lelassult,pedig tnap este jött 250-el :S -
liverpool123 #19 énis töltöm már.Piratebay-ről töltöd? -
#18 valaki játszik már vele? én már töltöm! -
#17 közös támogató:P -
#16 y. -
#15 akkor gondolom akik fifáznak/nbaznek/nhlznek azok is kockák XD -
liverpool123 #14 Na elvileg a játék hivatalosan is megjelent.
Mostmár lehet böngészni torrentoldalakat. -
#13 azért sztem compin sportolni elég kocka dolog :DD -
F1re #12 mert ez a raj mostanaba :D -
#11 jaja,én is várom,szentem rá szánok 7990-et :) nagyon macerás beindítani,mert starforce volt a 2007-en is...:S -
#10 Kicsit jóó! -
#9 itt a legújabb trailer:
ITT -
#8 Egyszer már nyitottak egy ilyen topikot, be lett zárva. -
#7 ha akadozott a 07,akkor fel kellett tenni az 1.0.1.0-ás peccset,és akk jó lesz! -
dani93 #6 Nekem kicsit akadozott a 2007 de most van új video kártyám úgyhogy remélem most már nem fog -
#5 Hát én nem játszottam semelyikkel sem, de tetszik:D. -
#4 nem tom,a 07-ben is egyforma volt:D -
#3 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1182163870
#588-#589 -
karajjj #2 mért egyforma mindenkinek a sisakja? :D -
#1 Fejlesztő: Cyanide Studios
Típus: Stratégia
Megjelenés: 2008.június vége
a játék hivatalos honlapja
Újabb sportsorozat aktuális része vált bizonyossá, hiszen a szokásos Fifa/NHL/FM részek mellett elkészül a Pro Cycling Manager 2008-as epizódja is. A játékban hatvanöt, a valóságban is létező csapat kap helyet, akik közül egyet kiválasztva, több mint száznyolcvan versenyt teljesíthetünk. A Cyanide Studio elmondása szerint a menedzser részt mindenképpen "mélyíteni" kívánják, így sokkal kidolgozottabb funkciókkal találkozhatunk például az ifjú tehetségek keresése és felfuttatása közepette, akik később a szintén megújult állóképesség-rendszerben fejlődnek. Erre pedig szükség is lesz, hisz a készítők a mesterséges intelligenciát is agresszívabbá akarják varázsolni. Mivel pedig a futamokat élőben követhetjük végig, így a franciák úgy döntöttek, hogy ideje a grafikai motort is kicsit megbütykölni, az első két kép tanulsága szerint mindenesetre tényleg egy ritka szép menedzserhez lesz szerencsénk. A megjelenési dátum június vége.
és itt egy 3. kép is
Aki játszott az előzőekkel,annak tuti be fog jönni szvsz,én játszottam a 2007-el,és nagyon jó gém volt