113
Országúti kerékpáros manager játék
  • engine
    Egyenlőre csak az előző részekre tudok alapozni.
    Sok múlik azon kivel kezdesz. Ha top csapat, akkor nem is érdemes nagyon meghajtani őket az elején, elég ha a nagy versenyeken formában van a csapat.

A forma az előző részekben sokat számított, itt nem tudom mennyire van így. Illetve volt olyan gomb a versenynél, hogy maradjon a mezőnyben a kerekes, ekkor nem hajtja szét magát, de nem is szakad le.
    Kb. az ereje 60-65%-ára állítva az erő csúszkát.
    Sprintelésnél, szökésnél értelemszerően rövid ideig ezt sem ár följebb venni :)

Ennyi emlékezetből tavalyról, de ha meg lesz a friss verzió tán tudok többet segíteni.
  • Djemba
    elkezdtem a carier módot az eslő versenyen vagyok austráliában, de csak a mezőny végefelé vannak a a bicósaimvalaki valami taktikát tudna javasolni.
    Tour de france fel kell javulnom
  • liverpool123
    Jaja működik a cucc.
  • engine
    3 pontot érő megfejtés :)
    Megjegyzem foci menedzsernél meg valahogy fociról szól a játék.
    Szóval én sem értem mi a gondod azzal, ha egy biciklis játéknál kerósok vannak.

Nade erről ennyit, akkor mostmár működik is a cucc? Mert akkor megnézem magamnak a 7en :)
  • liverpool123
    Ugy látom nem érted a játék lényegét.
    Nem azt kell nézni hogy tekernek hanem te irányítod őket, mintha a csapatvezető lennél.
    Mondjuk talán ezért Pro Cycling MANAGER......
  • engine
    Hát tekerni jobb ez igaz, bringára magyar :)
  • Andora
    Nekem nem tetszik nem tdom mi a jó abban, hogy azt nézi az ember hogy tekernek.
  • liverpool123
    nahali!
    Jó híreim vannnak!
    Van a játékhoz crack meg reloaded verzió.
    itte
  • Darthmushroom
    remélem jo féle lesz a játék az ucso rész naon nem jött be! az előttiek naon jok voltak
  • liverpool123
    lejött.
    De nem mükszik.
    Kell crack.
  • liverpool123
    Na már csak röpke 4 óra és tudom tolni:D
  • fanka93
    jah,én is szentem csak kedden fogom tolni:(
  • liverpool123
    jah nekemis. sajnos csak 1 seeder van és rengeteg peer....
    talán majd kedden játszatok vele tolok majd képeket.
  • fanka93
    aha,de most lelassult,pedig tnap este jött 250-el :S
  • liverpool123
    énis töltöm már.Piratebay-ről töltöd?
  • fanka93
    valaki játszik már vele? én már töltöm!
  • John Cena
    közös támogató:P
  • Frosty01
    y.
  • fanka93
    akkor gondolom akik fifáznak/nbaznek/nhlznek azok is kockák XD
  • liverpool123
    Na elvileg a játék hivatalosan is megjelent.
    Mostmár lehet böngészni torrentoldalakat.
  • Frosty01
    azért sztem compin sportolni elég kocka dolog :DD
  • F1re
    mert ez a raj mostanaba :D
  • fanka93
    jaja,én is várom,szentem rá szánok 7990-et :) nagyon macerás beindítani,mert starforce volt a 2007-en is...:S
  • leho94
    Kicsit jóó!
  • fanka93
    itt a legújabb trailer:
    ITT
  • Pistike 007
    Egyszer már nyitottak egy ilyen topikot, be lett zárva.
  • fanka93
    ha akadozott a 07,akkor fel kellett tenni az 1.0.1.0-ás peccset,és akk jó lesz!
  • dani93
    Nekem kicsit akadozott a 2007 de most van új video kártyám úgyhogy remélem most már nem fog
  • mama2
    Hát én nem játszottam semelyikkel sem, de tetszik:D.
  • fanka93
    nem tom,a 07-ben is egyforma volt:D
  • Pistike 007
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1182163870
    #588-#589
  • karajjj
    mért egyforma mindenkinek a sisakja? :D
  • fanka93
    Fejlesztő: Cyanide Studios
    Típus: Stratégia
    Megjelenés: 2008.június vége

a játék hivatalos honlapja
    Újabb sportsorozat aktuális része vált bizonyossá, hiszen a szokásos Fifa/NHL/FM részek mellett elkészül a Pro Cycling Manager 2008-as epizódja is. A játékban hatvanöt, a valóságban is létező csapat kap helyet, akik közül egyet kiválasztva, több mint száznyolcvan versenyt teljesíthetünk. A Cyanide Studio elmondása szerint a menedzser részt mindenképpen "mélyíteni" kívánják, így sokkal kidolgozottabb funkciókkal találkozhatunk például az ifjú tehetségek keresése és felfuttatása közepette, akik később a szintén megújult állóképesség-rendszerben fejlődnek. Erre pedig szükség is lesz, hisz a készítők a mesterséges intelligenciát is agresszívabbá akarják varázsolni. Mivel pedig a futamokat élőben követhetjük végig, így a franciák úgy döntöttek, hogy ideje a grafikai motort is kicsit megbütykölni, az első két kép tanulsága szerint mindenesetre tényleg egy ritka szép menedzserhez lesz szerencsénk. A megjelenési dátum június vége.

és itt egy 3. kép is
    Aki játszott az előzőekkel,annak tuti be fog jönni szvsz,én játszottam a 2007-el,és nagyon jó gém volt