113
Országúti kerékpáros manager játék
-
Monof #73 Srácok, használjátok a netet!
Lesz hozzámagyarosítás, és lesz hozzáegy komoly magyar adatbázis!
www.cycling-manager.hu
Tessék itt szétnézni. -
danieldrogba #72 ezzel a frissítő témával mindig is bajban voltam, ahogy látom (végre) ebben a részben már nincs olyan korlátozás mint a régebbi verzióknál hogy egy futamon csak 3 frissítőt lehetett bedobni, idénre szerencsére eltűnt, bár továbbra is ugyan úgy elkészülnek a versenyzők :(
lassan nekilátok én is egy szezonnak, tán a Liquigassal :) megnézzük én mit tudok kihozni Kreuzigerből :) -
#71 ebben én nemtudok segíteni :S -
Dave001 #70 Srácok crackelt pcm 08 am van és ha felrakom Pro Cycling Manager 2008 v1.0.1.4 patch et akkor nem indul be. Csak nálam nem megy vagy a crackelt pcm-n nem hsználható a patch? -
#69 nekem teljesen normális. -
#68 jaja azóta megvan..thx -
picco #67 Grafikai beállításoknál lehet beállítani, hogy mennyi grafikai elem legyen, pl táj, emberek stb. -
#66 Amugy nektek is végig olyan hasonló az utszakasz ahol mentek vagy csak nekem olyan?? Nincsenek fák , emberek stb -
engine #65 Az igazi Touron ma van a király etap, ha esetleg valaki nem tudná, de nézné :) -
#64 nekem ez nem tűnt fel, de majd megnézem, hogy milyen. -
kalimpa #63 Azt észleltem, hogy a játék a képet egy kicsit hosszába nyújtja. Legjobban a biciklik kerekein látszik, kicsit tojásdad. Másnál is előfordul ez? Nem a monitorom a rossz, mielőtt bárki ezzel jönne...:) -
#62 okés! :D -
mrton #61 szakmai tanácsokat ne tőlem kérj:P:D amugy meg Voigt :D -
#60 egyébként lenne egy kérdésem.
nos az lenne, hogy a frissítőt hogy szoktad/szoktátok "beszerezni"? én úgy, hogy 1 embert mindig a mezőny végén hagyok, és amikor kell, nyomok egy frissítő-s gombot, és az szépen odaviszi a csapattársaknak is. A frissítő egyébként mennyire fontos?
-
#59 fogalmam sincs hol nyertem :D de ma is sikerült 2x így összesen már 3 győzelmem van :) nekem 2őt nyert Voight(jólírtam?)és 1et Sastre (és ezt?:D) -
mrton #58 hehe, szintén:D hol nyertél? quatarban? nkeem az volt az első aztán jött egy csomó Cancellara győzelem. -
#57 CSC! viszont már megszereztem az első győzelmemet is :D juhu :) és te melyikkel mész? -
mrton #56 ja nekem is fura kicsit bár már a touron is tul vagyok:D melyik csapattal nyomod? -
#55 nah, hát kipróbálltam, :D ma reggel 9től mostig nyomtam :) hát jó játék :D csak bonyolúlt így elsőre, bár már sikerült egy 2. helyet összehozni :)
-
mrton #54 szóval azzal hogy akinek megvan (2ember) azt jegeltem és nem edzettem őket azzal igazából elszurtam az egészet?
illetve ha nem sikerül egyik versenyt sem megynernem amit kiirtak h nyerjem meg (tour, vuelta, paris-roubaix stb.) akkor kivágnak? vagy ha azért az elégedettségi szintet tudom tartani átalgoson a kissbe verseny győzelmekkel akkor maradok?
ha nem szimulálom a vesrenyt akkor meg lehet lógni normálisan ugy hogy nyerjek is? csak mert kb eddig az összes 3dverseny amit yomtam az ilyen elég sűrű befutóval végződött esetleg kis meglógás volt a vége előtt.
bocs h sok a kérdésem:D amugy sikerült az első Giro-mon 7 napig viselni a rózsaszint:D aztán elvéreztünk:D -
#53 egyre izgatottabb vagyok :) -
liverpool123 #52 Nem vettem 1 rohadt felszerelést se mégis vezetem a Continental pontversenyt a Navigaréval:D -
engine #51 Nagyon is fontos a felszerelés, az értékeket nézd meg mikor összeállítod a kerót.
Eldöntheti 2 azanos képességű versenyző közt a meccset.
Pl. ha sík terepre összerakott biciklivel hegyre akarsz menni, ő meg eleve hegyi kerékpárt rakott össze futam elején.
Mindíg amennyire lehet a szakasznak megfelelő cajgát rakd össze. Elvileg kevésbé fáradnak és némi bonust kapsz így.
És nincsenek mindenből legjobbak 1 cégnél természetesen, akkor nem lenne buli a több céges jelenlét :)
Hogy ki a leader, az a kedvét befolyásolja a csapatnak ,ahogy én néztem...vagyis a sztár megsértődik, ha év elején beraktad abszolút főnöknek, de mégis egy segítő lesz a versenyen a csapat vezetője :)
Ez valószínű inkább a szerződés hosszabbításnál okozhat gondot, mert a morgáson kívül nem vettem észre változást :) -
liverpool123 #50 1. a narancssárga csík ha van akkor a mezőny tempóját tudod tartani.Ha az nincs akkor leszakadsz.Hidd el jobb ha megvan:D
Persze minél nagyobb a fitness száma annál jobb.Nagy körre 90-100 között kéne lennie.
2.Ezt variálhatod tetszés szerint de sztem nincs neki nagy lényege.
3.Felszerést ha nagyon akarsz venni akkor 1 cégtől vegyél meg mindent.
De sztem nem olyan fontos. -
mrton #49 szóval lenne néhány kérdésem:
1. ha a fatigue csikja felmegy a srácoknak ilyen narancssárgába akkor azt h lehet letornázni, már ha le kell, illetve a lényeg az lenne h a fitness a nagyversenyek kezdésére minél több legyen?
2. ha elindulok egy versenyen és ki rakja alpból h ki a leader akkor azt variáljam a szerint h esetleg van aki jobban megy nála vagy hagyjam és a végére kialakul?
3. mennyit költsek az új felszerelés beszerzésére?
a válaszokat (már ha kapok ) előre is kössz -
mrton #48 hát nyomtam őket de igazából még igy is vannak sötét foltok. mind1 tegnap már nyertem egy gyorsasági sprintet, meg egy hegyi sprintet is. cask az a problémám h nem tudom mikor inditsam a sprinteket. illetve ha lenyomom a versenyt és nem csak simulate akkor általában a végére meghalnak az esélyeseim és összeszednek ilyen 6-7perces hátrányokat. gondolom nem kéne kifárasztani őket addig:D meg nem tudom hogyan kerüljem el hogy a végén ne szoruljon be a sprint előtt az emberem -
engine #47 A tutorial erősen ajánlott, ott elmondják az alapokat. Igaz nem 100% azzal sem a jó eredmény, de lesz egy képed róla mit is kéne művelni :) -
#46 nekem ma fog lejönni :) -
mrton #45 most kezdtem a játékot, kicsit fura. nem igazán vágom egyenlőre h hogyan is kéne normálisan mennem, meg a sprintek se nagyon jönnek össze. meg a zsakasz végén Cancellarat ugy hagyta le az egész mezőny hogy az csunya volt... szóval ha lenne még pár jótanács az előzőeken kivül akkor szivesen venném. amugy simulate-en sikerült quatarba szakaszt nyernem az első napon:D -
#44 értem. köszi :)mondjuk ez tetszik, hogy vannak nehézségi szintek is. -
liverpool123 #43 szintfüggő easy nekem már nagyon könnyű.
persze meg kell szolni először nagyon nehéz lesz szakaszt nyerni.
De majd belejössz -
#42 egyébként nehéz game? vagy csak meg kell szokni? -
#41 ahham. az faca... már töltöm :D -
liverpool123 #40 kb 10 perc de meglehet pörgetni és akkor gyorsabban telik a km -
#39 egyébként mennyi egy verseny? mennyi idő? :) -
#38 sziasztok! hát én még nem töltöm, meg nem is játszottam az eddigiekkel, nem is tudtam h léteznek :S pedig szeretem a Tour de France-ot, majd letöltöm ezt a játékot aztán kipróbálom, :) -
I Vincent #37 Figyú ha valaki megcsinálja a magyarosítást én szívesen beszállok a fordításba. -
Djemba #36 biztos nem lesz! -
#35 nem tudni lesz magyarítás a játékhoz? -
liverpool123 #34 hát na szóval.
Ha előre akarsz kerülni akkor effort cursor(aza pont) és a sebbeségtől függően tekerdd fel a % mutatót.Így tudsz előre kerülni.
Ha spritelni akarsz.
Ügyelj rá hogy legyen frissítője.
Kb 12 km-rel a vége előtt a sprint mellett megjelenik egy S formájú betű.Ekkor lehet helyezkedni.
Ha csak 1 jó sprintered van akkor álj be egy versenyző mögé(versenyzőre jobb egér és follow)
Ha vannak jó felvezetőid akk egyik versenyző effort cursor 90% körül sprintereddel meg follow rá.
Egy trükk:ha te csinálsz vonatot akk a fősprintered mögé rakj még egy embert és olyan 3 km-rel a vége előtt a fősprintered mögötti embernek nyomj egy effort cursor és 0%-ot.Így az egész sor megáll és gyerekjáték a gyözelem.