Pro Cycling Manager 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt észleltem, hogy a játék a képet egy kicsit hosszába nyújtja. Legjobban a biciklik kerekein látszik, kicsit tojásdad. Másnál is elõfordul ez? Nem a monitorom a rossz, mielõtt bárki ezzel jönne...😊
DranzerF1
okés! 😄

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

szakmai tanácsokat ne tõlem kérj😛😄 amugy meg Voigt 😄
DranzerF1
egyébként lenne egy kérdésem.
nos az lenne, hogy a frissítõt hogy szoktad/szoktátok "beszerezni"? én úgy, hogy 1 embert mindig a mezõny végén hagyok, és amikor kell, nyomok egy frissítõ-s gombot, és az szépen odaviszi a csapattársaknak is. A frissítõ egyébként mennyire fontos?

DranzerF1
fogalmam sincs hol nyertem 😄 de ma is sikerült 2x így összesen már 3 gyõzelmem van 😊 nekem 2õt nyert Voight(jólírtam?)és 1et Sastre (és ezt?😄)

hehe, szintén😄 hol nyertél? quatarban? nkeem az volt az elsõ aztán jött egy csomó Cancellara gyõzelem.
DranzerF1
CSC! viszont már megszereztem az elsõ gyõzelmemet is 😄 juhu 😊 és te melyikkel mész?

ja nekem is fura kicsit bár már a touron is tul vagyok😄 melyik csapattal nyomod?
DranzerF1
nah, hát kipróbálltam, 😄 ma reggel 9tõl mostig nyomtam 😊 hát jó játék 😄 csak bonyolúlt így elsõre, bár már sikerült egy 2. helyet összehozni 😊

szóval azzal hogy akinek megvan (2ember) azt jegeltem és nem edzettem õket azzal igazából elszurtam az egészet?
illetve ha nem sikerül egyik versenyt sem megynernem amit kiirtak h nyerjem meg (tour, vuelta, paris-roubaix stb.) akkor kivágnak? vagy ha azért az elégedettségi szintet tudom tartani átalgoson a kissbe verseny gyõzelmekkel akkor maradok?
ha nem szimulálom a vesrenyt akkor meg lehet lógni normálisan ugy hogy nyerjek is? csak mert kb eddig az összes 3dverseny amit yomtam az ilyen elég sûrû befutóval végzõdött esetleg kis meglógás volt a vége elõtt.

bocs h sok a kérdésem😄 amugy sikerült az elsõ Giro-mon 7 napig viselni a rózsaszint😄 aztán elvéreztünk😄
DranzerF1
egyre izgatottabb vagyok 😊

Nem vettem 1 rohadt felszerelést se mégis vezetem a Continental pontversenyt a Navigaréval😄
Nagyon is fontos a felszerelés, az értékeket nézd meg mikor összeállítod a kerót.
Eldöntheti 2 azanos képességû versenyzõ közt a meccset.
Pl. ha sík terepre összerakott biciklivel hegyre akarsz menni, õ meg eleve hegyi kerékpárt rakott össze futam elején.
Mindíg amennyire lehet a szakasznak megfelelõ cajgát rakd össze. Elvileg kevésbé fáradnak és némi bonust kapsz így.

És nincsenek mindenbõl legjobbak 1 cégnél természetesen, akkor nem lenne buli a több céges jelenlét 😊
Hogy ki a leader, az a kedvét befolyásolja a csapatnak ,ahogy én néztem...vagyis a sztár megsértõdik, ha év elején beraktad abszolút fõnöknek, de mégis egy segítõ lesz a versenyen a csapat vezetõje 😊
Ez valószínû inkább a szerzõdés hosszabbításnál okozhat gondot, mert a morgáson kívül nem vettem észre változást 😊

1. a narancssárga csík ha van akkor a mezõny tempóját tudod tartani.Ha az nincs akkor leszakadsz.Hidd el jobb ha megvan😄
Persze minél nagyobb a fitness száma annál jobb.Nagy körre 90-100 között kéne lennie.
2.Ezt variálhatod tetszés szerint de sztem nincs neki nagy lényege.
3.Felszerést ha nagyon akarsz venni akkor 1 cégtõl vegyél meg mindent.
De sztem nem olyan fontos.
szóval lenne néhány kérdésem:
1. ha a fatigue csikja felmegy a srácoknak ilyen narancssárgába akkor azt h lehet letornázni, már ha le kell, illetve a lényeg az lenne h a fitness a nagyversenyek kezdésére minél több legyen?
2. ha elindulok egy versenyen és ki rakja alpból h ki a leader akkor azt variáljam a szerint h esetleg van aki jobban megy nála vagy hagyjam és a végére kialakul?
3. mennyit költsek az új felszerelés beszerzésére?
a válaszokat (már ha kapok ) elõre is kössz
hát nyomtam õket de igazából még igy is vannak sötét foltok. mind1 tegnap már nyertem egy gyorsasági sprintet, meg egy hegyi sprintet is. cask az a problémám h nem tudom mikor inditsam a sprinteket. illetve ha lenyomom a versenyt és nem csak simulate akkor általában a végére meghalnak az esélyeseim és összeszednek ilyen 6-7perces hátrányokat. gondolom nem kéne kifárasztani õket addig😄 meg nem tudom hogyan kerüljem el hogy a végén ne szoruljon be a sprint elõtt az emberem
A tutorial erõsen ajánlott, ott elmondják az alapokat. Igaz nem 100% azzal sem a jó eredmény, de lesz egy képed róla mit is kéne mûvelni 😊

DranzerF1
nekem ma fog lejönni 😊

most kezdtem a játékot, kicsit fura. nem igazán vágom egyenlõre h hogyan is kéne normálisan mennem, meg a sprintek se nagyon jönnek össze. meg a zsakasz végén Cancellarat ugy hagyta le az egész mezõny hogy az csunya volt... szóval ha lenne még pár jótanács az elõzõeken kivül akkor szivesen venném. amugy simulate-en sikerült quatarba szakaszt nyernem az elsõ napon😄
DranzerF1
értem. köszi 😊mondjuk ez tetszik, hogy vannak nehézségi szintek is.

szintfüggõ easy nekem már nagyon könnyû.
persze meg kell szolni elõször nagyon nehéz lesz szakaszt nyerni.
De majd belejössz
DranzerF1
egyébként nehéz game? vagy csak meg kell szokni?

DranzerF1
ahham. az faca... már töltöm 😄

kb 10 perc de meglehet pörgetni és akkor gyorsabban telik a km
DranzerF1
egyébként mennyi egy verseny? mennyi idõ? 😊

DranzerF1
sziasztok! hát én még nem töltöm, meg nem is játszottam az eddigiekkel, nem is tudtam h léteznek :S pedig szeretem a Tour de France-ot, majd letöltöm ezt a játékot aztán kipróbálom, 😊

Figyú ha valaki megcsinálja a magyarosítást én szívesen beszállok a fordításba.
biztos nem lesz!

vasko22
nem tudni lesz magyarítás a játékhoz?

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

hát na szóval.

Ha elõre akarsz kerülni akkor effort cursor(aza pont) és a sebbeségtõl függõen tekerdd fel a % mutatót.Így tudsz elõre kerülni.

Ha spritelni akarsz.
Ügyelj rá hogy legyen frissítõje.
Kb 12 km-rel a vége elõtt a sprint mellett megjelenik egy S formájú betû.Ekkor lehet helyezkedni.
Ha csak 1 jó sprintered van akkor álj be egy versenyzõ mögé(versenyzõre jobb egér és follow)
Ha vannak jó felvezetõid akk egyik versenyzõ effort cursor 90% körül sprintereddel meg follow rá.
Egy trükk:ha te csinálsz vonatot akk a fõsprintered mögé rakj még egy embert és olyan 3 km-rel a vége elõtt a fõsprintered mögötti embernek nyomj egy effort cursor és 0%-ot.Így az egész sor megáll és gyerekjáték a gyözelem.
Egyenlõre csak az elõzõ részekre tudok alapozni.
Sok múlik azon kivel kezdesz. Ha top csapat, akkor nem is érdemes nagyon meghajtani õket az elején, elég ha a nagy versenyeken formában van a csapat.

A forma az elõzõ részekben sokat számított, itt nem tudom mennyire van így. Illetve volt olyan gomb a versenynél, hogy maradjon a mezõnyben a kerekes, ekkor nem hajtja szét magát, de nem is szakad le.
Kb. az ereje 60-65%-ára állítva az erõ csúszkát.
Sprintelésnél, szökésnél értelemszerõen rövid ideig ezt sem ár följebb venni 😊

Ennyi emlékezetbõl tavalyról, de ha meg lesz a friss verzió tán tudok többet segíteni.

elkezdtem a carier módot az eslõ versenyen vagyok austráliában, de csak a mezõny végefelé vannak a a bicósaim<#confused>valaki valami taktikát tudna javasolni.
Tour de france fel kell javulnom<#worship>

Jaja mûködik a cucc.
3 pontot érõ megfejtés 😊
Megjegyzem foci menedzsernél meg valahogy fociról szól a játék.
Szóval én sem értem mi a gondod azzal, ha egy biciklis játéknál kerósok vannak.

Nade errõl ennyit, akkor mostmár mûködik is a cucc? Mert akkor megnézem magamnak a 7en 😊

Ugy látom nem érted a játék lényegét.
Nem azt kell nézni hogy tekernek hanem te irányítod õket, mintha a csapatvezetõ lennél.
Mondjuk talán ezért Pro Cycling MANAGER......
Hát tekerni jobb ez igaz, bringára magyar 😊

Andora
Nekem nem tetszik nem tdom mi a jó abban, hogy azt nézi az ember hogy tekernek.

nahali!
Jó híreim vannnak!
Van a játékhoz crack meg reloaded verzió.
itte
Darthmushroom
remélem jo féle lesz a játék az ucso rész naon nem jött be! az elõttiek naon jok voltak

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

lejött.
De nem mükszik.
Kell crack.
Na már csak röpke 4 óra és tudom tolni😄
fanka93
jah,én is szentem csak kedden fogom tolni😞

jah nekemis. sajnos csak 1 seeder van és rengeteg peer....
talán majd kedden játszatok vele tolok majd képeket.
fanka93
aha,de most lelassult,pedig tnap este jött 250-el :S

énis töltöm már.Piratebay-rõl töltöd?
fanka93
valaki játszik már vele? én már töltöm!

John Cena
közös támogató😛

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Frosty01
y.

practitioner of the forbidden arts of death

fanka93
akkor gondolom akik fifáznak/nbaznek/nhlznek azok is kockák XD

Na elvileg a játék hivatalosan is megjelent.
Mostmár lehet böngészni torrentoldalakat.