113
Országúti kerékpáros manager játék
  • gizmo7
    hello vki segítsen hogy kell csapatidőfutamon jól menni? mert ha úgyhagyom és semmit nem állítok akkor vagy tökutolsók lesznek vagy megnyerik.. vki segítsen hogytom mindig megnyerni :D
  • Andy Schleck
    Hello!

Leszedtem a Skidrowos verziót fel is telepítettem a PCM 2009-et majd elinditom és az a disc keyes franc elindul és nem tölti beteljesen(daemon tools 4.30.4-em van) és úgy 15 mp után BSOD (kék halál) van a gépemen.A patchet is leszedtem.

Gépem: Windows Vista Home Premium, Intel Core Quad CPU Q6600 2,40GHz, 2GB RAM, 32 bites operációs rendszer, NVIDIA GeForce 8600GS, még van 300 GB szabad merevlemezterületem.

Ha vki tudná megoldást vagy bármit az kérem írjon!A válaszaitokat és megoldásaitokat előre kösz!
  • Vádá
    Persze ha nem egyszerre értek be akkor különidő :) sőt a befutónál még jóváírást is kap azt hiszem 3-6-9 mp vagy valami ilyesmit.
  • cargame
    Azta a Tour De France - on 2 .lettem :@:@ mert az is szamitott h a sprintnel ramvert Basso 15 mp et ...pedig 3 an voltunk elol es gondoltam egy idot adnak...ilyen baromsagon elcsuszni...
  • lampard99
    hello egem is érdekelne mert a 2009 szara akad:D és honnan szedted le priviben thx
  • mariassi
    hy. Én a 2007-et nem tudom elindítani az eredeti cd-t vagy mit kér.Tudna valaki segíteni nekem nagyon fontos lenne. Msn:[email protected]
  • Vádá
    Hülyeségeket írok természetesen Cavendish-re gondoltam nem Cancsira :D .
  • Vádá
    http://cycling-manager.atw.hu/ itt sokat segítenek a srácok érdemes fellátogatni , ha valaki nem tud valamit ott a fórum.
  • Vádá
    Én a Columbiával , Canchellaraval több szakaszt sikerült nyerni eddig amerikai körversenyen vagyok túl zöld trikó , Burghartal pöttyös trikó (lol) és Kirchennel (2 szakaszt) nyertem az összetettet :) de még csak kezdő vagyok , tapogatozok.
  • peter0
    Szerintem az egyéni csapat funkció nem lehet olyan jó...az nem az igazi...ez az én véleményem...
  • peter0
    Én az könnyű szinten játszok de ez tényleg könnyű...át kéne tennem a normálra...a könnyűm inkább az időfutamban van nagy könnyítés...
    Én a Caissével vagyok...Oscar Pereiroval megnyertem a Girot...a Touron meg Valverdével nyomulok majd...
  • spcs
    Ki indított egyéni csapatot és milyen összeállításban? Mi tapasztalat az egyéni csapat indításával?
  • cargame
    en jelenleg vezetek a Tour de France on...es a Giro Italian 2. lettem.(Contador)
  • fules14
    Nekem a saját csapatommal sikerült nyernem egyéni összetett versenyt (Contador) + egy egyéni időfutamot (Bodrogi).
  • lampard99
    Pro.Cycling.Manager.2009-SKIDROW ot szed le és rakd fel akkor nem lesz gikszer
  • peter0
    Köszi, majd probálkozok még és ha nem megy mindenképp jelentkezem:))
    Kérdés: nekem miért van, hogy néha kilép a játékból a Win-be?? Csak úgy kiugrik...és mindig máshol és máskor...ezt nem értem...

Neten nem tudunk játszani a játékkal?? HA lehet kéne nyomni 1et 1et!:))
  • lampard99
    na szóval grafikát a beállításoknál tudod állítani és ott vannak hazák meg ilyenek azon kívül élőben se jobb a helyzet. Csapat idő futam nal meg igen be lehet állítani jobb click az emberkére és ott vannak hogy mit csináljanak. érdemes az elején meghajtani őket és a végen. de ha nem megy: [email protected] msn:)
  • peter0
    Lampard: 120giga hely van 3 giga ram...na mindegy is! Játszani tudok vele akadás nélkül csak nincsen város meg fák...mondjuk amúgy sem azt nézegetném...:))
    Szóval, csapatidőfutam...nade mennyi legyen elől aki elől van?? Mert be lehet állítani, hogy mennyit vezessen! Vagy az egész csapat milyen erősségen menjen?? 80-ason vagy mennyin?? Én mindig kapok vagy 3percet...1szer sikerült nyernem a 2008-ban de nem tudom hogyan, nem tudom hogyan csináltam...csak nyomkodtam össze-vissza azt összejött:))
    Ki hol tart a játékban és milyen szinten játszotok?
  • lampard99
    csapat időfutam lényege hogy a CSAPAT-otadat milyen gyorsan tud végig menni ott mindenkinek egyszer egy tempót kell mennie!
    Ram lehet hogy kevés vagy túl nagy a felbontás 800X ost használd+csinálj helyet a gépen
  • geriking92
    Igazad volt lampard letöltöttem a SKIDROW-ost és megy!!Kösz szépen
  • peter0
    Én igazából 2 dolgot nem értek:

1, a gépem nem rossz de akad ha egy kicsit jobb beállítára rakom(pedig a jobb játékok simán futbak rajta) Driver frissítét csináltam de semmi...minimum beállításon játszok:(

2, ez a csapatidőfutam hogyan van??? Ezt sosem értettem...mindig simán utolsó vagyok...amúgy a játék tök jó!! Én már nyomtam az előzőekkel is...
  • lampard99
    A Tour az egyéni győzelem ellenére is csapatverseny, amelyben döntő lehet a kidolgozott taktika. Hiába erős egy versenyző, a csapata segítsége nélkül nem nyerhet az összetettben. A Tour győztesei leggyakrabban a hegyeket is jól bíró univerzális versenyzők vagy a kifejezetten hegyimenők közül kerültek ki. A nehéz hegyi szakaszokon lehet olyan előnyt szerezni, amit a riválisok a sík szakaszokon már nem tudnak behozni. A sárga trikóért folyó versenyben ezért kulcsfontosságú, hány segítője marad valakinek a hegyeken, mert mögöttük haladva erőt spórolhat, illetve az esetleges támadásokat is visszaverhetik. Akinek nem marad segítője, az teljesen magára van utalva, az ellenfelek csapatai nagyon könnyen kifáraszthatják és leszakíthatják. A megszerzett előnyt a sík szakaszokon már könnyebb megtartani, hiszen a kerékpárversenyeken a beérkezésnél nem kap minden versenyző külön időt, csak azok, akiknél megszakad a sor. Így előfordulhat, hogy a teljes mezőny egy sorban halad át a célvonalon, az utolsók esetleg percekkel az elsők után, mégis azonos időt kapnak.
    Az összetett győzelemért folyó küzdelemben nagyon fontos az egyéni időfutam, mert ott mindenki külön időt kap, ráadásul a csapat segítsége nélkül mennek a versenyzők. Míg a mezőnyben haladva az összetettben élen állónak elég, ha csak "teszi a kereket" a vetélytársak mögött, addig az időfutamon komoly különbségeket lehet összeszedni. Nehezítheti az időfutamot, ha a szakaszt emelkedők és kanyarok tarkítják, ilyenkor nem lehet egyenletes tempót menni, folyton fékezni és újra gyorsítani kell, ami rengeteg energiát emészt fel.
    A sárga trikós csapatának a feladata, hogy a megszerzett trikót a következő szakaszon vagy szakaszokon védje. Ez azt jelenti, hogy figyelniük kell a szökéseket és a támadásokat, nehogy valaki akkora előnyre tehessen szert, amivel átveheti a vezetést. Azokon a versenyeken, ahol akár a részhajrákban, akár a szakaszok végén időjóváírások is vannak, szintén figyelnie kell a csapatnak, mert így egy nagyobb előnyt is be lehet hozni apránként csökkentve a különbségeket. Így tehát rendszerint a sárga trikós csapata halad a mezőny élén, elöl a segítők, mögöttük a szélárnyékban pihenve a csapatkapitány, ami azért is hasznos, mert így kimarad a mezőnyben elég gyakori bukásokból.

Szökések [szerkesztés]

A mezőnyből kiszakadó és pár perces előnyt összegyűjtő versenyzők a szökevények. Ha nem éri utol őket a mezőny, akkor "hazaérnek", tehát csökkentik a hátrányukat az összetettben. A jó szökésben olyan versenyzők vannak, akik a trikóviselők pozícióját nem veszélyeztetik, ezért egyik csapatnak sem érdeke utolérni őket. Vannak magányos szökések, ezek nagyon fárasztó akciók, de a kamerák hosszasan mutatják a versenyzőt, ami a szponzor szempontjából is hasznos. A kisebb szökevénycsoportok általában váltott vezetéssel haladnak, amivel egyenletesen nagy sebességet tudnak tartani és megnövelik az esélyüket a hazaérésre. Természetesen a mezőny mindig gyorsabb a szökevényeknél, tehát ha nem érdekük a szökést elengedni, akkor az senkinek sem sikerülhet. A hosszú sikeres szökések általában a Tour harmadik hetére jellemzőek, amikor a hegyeken már eldőlt a trikók sorsa és a mezőny is fáradt a szökevények üldözéséhez. Ilyenkor az összetettben 1-2 órás hátránnyal álló versenyzők a mezőny előtt gyakran 10-12 perc különbséggel is célba érhetnek, nagy dicsőséget szerezve akár azoknak a kisebb csapatoknak is, amelyeknek egy időfutamon vagy egy hegyi szakaszon semmi esélyük sem lenne.
    A szökevények üldözése mindig annak a csapatnak a feladata, amelyik pozícióját veszélyeztetik. Ha például hegyen mennek el, akkor a pöttyös trikós csapata fog küzdeni a pontokért, sík szakaszokon a sprinterek csapatai dolgoznak azon, hogy mezőnyhajrával érjen véget a szakasz. Ha a csapatok egymásra várnak, ahelyett, hogy összefognának, a szökevények meglephetik őket. Erre volt példa a 2006-os Tour, amikor a 13. szakaszon a sárga trikós Floyd Landis és csapata alábecsülte Óscar Pereiro Siot, aki élt a lehetőséggel és behozta félórás lemaradását. Az akció megérte a sok munkát, Pereiro Sio végül a második helyen végzett, ám Landis kizárásával utólag övé lett a sárga trikó.

Pontok [szerkesztés]

A hegyi és a sprintversenyben nem időket, hanem pontokat vesznek alapul, amelyeket a részhajrákban és a szakaszok végén lehet megszerezni. A pöttyös trikó megszerzéséhez néha elég egyetlen hosszú szökés a királyetapon, ahol annyi pontot lehet gyűjteni, amennyit a kisebb emelkedőkön már nem lehet behozni. Ha valaki nem ennyire erős, úgy is megnyerheti a trikót, ha egyetlen hegyen sem végez az élen, de mindenhol gyűjt pontokat és az előnyét apránként építi ki. A zöld trikó ettől annyiban különbözik, hogy ott a célban jóval több pontot lehet szerezni mint a részhajrákban, így aki ott nincs elöl, annak nem sok esélye marad. Főleg azok a sprinterek esélyesek, akik kibírják a kisebb hegyeket és a közepesen nehéz szakaszok hajrájában is tudnak pontokat szerezni. A sík szakaszok befutóinál a sprinter helyezése nagyban függ attól, hogy a csapata hogyan tudja felvezetni neki a hajrát, mennyire tudják bezárni az ellenfeleket, szabad utat biztosítva a saját emberüknek.
  • icemankimi
    valaki tudna nekem adni egy linket vagy valamit ahol a trikókról és a pontokról többet megtudhatok, mert addig nem akarom elkezdeni a 09-et.
    az tudom, hogy a sárgát az viseli aki az élen van:D
  • lampard99
    ajánlom az eurosportot ott nézd és tanulj+a lényeg figyelni kell, hogy az elején kik szöknek meg ha erősek és gyorsak utánuk kell menni de ha nem hagyd majd úgy is utol érheted. A lényeg a csapat, hogy együtt tartsad és 1-2 szökevényt állítsd be és küld el őket az elején. Ha nem ők nyernek akkor a maradék csapatod tard bent a mezőnyben utolsó 10 Km nel vid előre őket és ha nem indulnak meg a többiek akkor 5 km állítsd mindegyiket maxra és teljes erőből inddicsd őket
  • cargame
    Na en jatszok mar, de jo lenne ha valaki adna tanacso, h mikent kell taktikazni meg ilyesmi mivel eleg gyeren erek el jo eredmenyt :P
  • lampard99
    ne aszt szed le hanem a Pro.Cycling.Manager.2009-SKIDROW -t! az tuti megy!
  • geriking92
    Pro cycling manager 2009
    Hali!
    Én a cloneDvD s verziót szedtem le és mikor inditanám akkor elkezdi vizsgálni h eredeti e a cd.És kb. a felénél megáll és kiírja h nem eredeti és product key t kér.(semmi crack)Valaki nem tudja véletlen h mi ilyenkor a teendö?
  • spcs
    Oké, most már elindult! Köszi a tanácsot lampard99!!!
    Nekem tetszik a 2009-es, jobban átlátható a verseny, részidőket, pontokat ír ki verseny közben. Lehet teljsen új saját csapatot is indítani. Én ezt tettem, hát még annyi pénzem sincs, hogy komplett felszerelést vegyek, 55.000.-EUR-val indultam neki az idénynek és 16 versenyzővel akiket én válogattam össze. Szerintem jobb a szponzori rész is. És persze ezer köszönet a magyarosításért!!! Felrakktam még egy valós 2009-es adatbázist is. Jó lenne magyar patch is, mint amilyen a 2008-hoz volt, akkor lehetne nyomni magyar csapattal és a magyar válogatottal ráadásul még több magyar versenyző lenne.
  • lampard99
    hy rá jöttem mikor be jön a gyártó reklám nyomogasd az esc gombot és utána fut rendesen!!
  • spcs
    Szisasztok. Nekem is a fehér képernyő a gond, pedig még fel is pakoltam a 1.0.3.3 parch-et is ahogy le van írva.
  • lampard99
    hello aa 2009 et hogy kell elindítani? a SKIDROW verzió van meg és a gyártó intrója be jön de utána mar csak fehér a képernyőm HELP!
  • cargame
    magyarositas
  • cargame
    http://fmhungary.hu/letoltes/PCM_2009_Magyaritas magyarositas 100% ban a 2009 es hez . :)
  • cargame
    Van mar crack? Mert most ujra letoltottem.
  • Action
    Sziasztok!

Van ötlete vkinek arra, hogy miért nem látom a bringák festéseit?Mármint csak a saját versenyzőim tekernek tök fekete bringán...elég zavaró szépséghiba:S
  • tonio14
    Igen, hát sajnos nem sokan akarnak vele játszani. (sajnos)
    Pedig szerintem a MANAGER játékoknak van a legtöbb értelme.
    Mindemellett a kerékpár sport nagyon izgalmas, és színvonalas is, sajnos napjainkban az msn jobban izgatja a magyart mint egy Knézy-Sipos közvetítés
  • peter0
    Jó lennwe ha történne valami már...már lassan 3 hete megjelent a játék és semmi...
  • fules14
    Valaki nem tudna a PCM 09-hez cracket???
  • cargame
    B@assza meg, nem megy a 2009 es mert hibauzenetet ir...pfff valami megoldas?
  • ricsa008
    Pro.Cycling.Manager.2009.CloneDVD-AVENGED