Befektetés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb befektetés nagyon szubjektív, mint ahogy a lenti ábra is mutatja. Évek óta nézegetem a neten az infókat, képzem magam. Mivel a legtöbb szolgáltató csak a pénzedet akarja, ezért elengedhetetlen az információ gyűjtés.
Van egy két hiteles vélemény vezér, akik inkább edukálni szeretnék a tömegeket és megfelelő hátteret biztosítani, pl a concord, vagy az InwestMentors. Az utóbbitól itt van egy videó: http://inwestblog.hu/2018/03/18/mitol-leszel-sikeres-befekteto/
Ha nem tudsz mibe befektetni ezt az oldalt érdemes kipróbálnod:
http://www.MagasKamat.hu
- Miért nem választják a pénzkeresés automatizált formáját?
Hogy, hogyan?
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
Itt az idõ hogy te is részesedj egy nagyhírû aukciós oldal nyereségébõl!
Adott egy aukciós oldal ami 1,5% fizet ha minden nap feladol egy hirdetést a cégérõl.
A cég ingyenes 100$ bonuszt is kinál indulásnak a regisztráció után.
ha érdekel irj nekem a [email protected] címre.
Minden kérdésedre válaszolok semmi veszteni valod sincsen.
Nem azonnali meggazdagodást kinálok, de a kamatos kamattal egy idõután biztos jövedelemhez juthatsz.
Udv Mihály
NINCS vesztenivalód
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
nincs különösebb ellenvetésem az erste bankkal szemben, de jobb tisztában lenni minden lehetõséggel
de ez nekem olyannak tûnik mint valami betét csak amcsi módra. (durván mondva)
De én nem vagyok annak a híve,hogy valaki külföldön megrengette vele az eget és hull a pénz és ugyan ezt itthon is meg lehet tenni. Szerintem nem. Lehet én vagyok szûklátókörû de amiket eddig hallottam/olvastam az alapján én továbbra is a betétre szavazok.
Hiszen ahhoz annyi pénz kell amennyid van nem annyi amennyit az üzlet követel.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
ez a dolláros történet. De elõtte dekódoljátok mert töri a nyelvet :)
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
amúgy kiszámoltam 45ezer 1 millionál, de ez még csak az egyik fele a pénzednek. a másik is kamatozik 11%-ot ha jól értem. de javítsatok ki ha tévednék
Nos ha valóban ez a világ legjobb befektetése akkor miért nem ezt csinálja mindenki?
Fura.
Én inkább tényleg maradok a betéteknél...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
rosszul valóban nem jöhetsz ki, de az emberek hajlamosak azt hinni, hogy egy banki betétbõl meggazdagodnak. nem fognak, de nem is jársz rosszul, ha kellõen magas kamatozást sikerül kifognod. ez az 11-15% kifejezetten jó szerintem..
De amúgy tényleg. Lényeg,hogy nagy összeget nem lehet rövid futamidõre nagy kamatlábbal megkötni. Végül is a bankok se hülyék meg is tudom érteni õket :)
Mondjuk ebbõl rosszul nem nagyon jöhet ki senki.
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
<#zavart1>#zavart1>
nos ha van sok pénzed és beteszed a rövid futamidejûre akkor több pénzed lesz,mint ha kevesebb nélkülözhetõ pénzt raktad volna be.
remélem nem kavarodtatok bele :P
mirror\'s edge
mert én aztán simán elmehetek 1-1 fontosabb buktató mellett..
Dixennem ha visszaolvasol kicsit az erstét többen ajánlották hogy jó, az axa nemtudom milyen nem ismerem.
mirror\'s edge
próbáltam utána olvasgatni a dolgoknak, hogy mi mit jelent, és hogy éppen milyen ajánlatok vannak a piacon. kettõt találtam, amik érdekelnének, de jó lenne, ha valaki okos írna róluk pro-t és kontrát..
az egyik: axa, vip betétszámla, 500.000-5m közötti betétre
másik: erste, betétpáros, ugyanilyen intervallum a pénzre..
leginkább az erste kombinálását nem értem a különbözõ hónapokkal és EBKM-ekkel...
várom a válaszokat!
Általánosságban annyit mondanék, hogy el kell dönteni az a kis pénzmag mit jelent az ember számára. Ha például 1-2 év múlva abból lesz a kocsi vagy a lakás kezdõrészlete, azaz nélkülözhetetlen, akkor nem lehet mást tenni mint szépen rászánni az idõt és átnyálazni a bankok betéti konstrukcióit, mondjuk egy excel táblában összesítve. Biztonságos, a nyugodt alvás garantált.
Akkor izgalmasabb a dolog, ha az ember kockázatelfogadó, azaz ha -20% lett a vége, akkor nyel egyet és leszarja. De az is lehet hogy +50 lesz.
Azt kell megérteni, hogy a pénzügyi világban az összeg nem annyira fontos. A százalék (hozam) a lényeg. Ha most csak 1 millát tudtam beletolni, akkor 1 millát. Csak akkor számoljunk el ha végeztünk. Ha minden nap foglalkozik vele valaki abba bele lehet csavarodni.
Ha hajlandóak vagyunk másra bízni a pénzünket, akkor jelenleg véleményem szerint érdemes a részvénytúlsúlyos alapokat (a portfólió kb 80%-a részvény) megvizsgálni. Ha rövid távon gondolkodunk, akkor a nyíltvégû alapokat válasszuk. Mivel a magyar részvénypiac relatíve illikvid, tanácsos olyat választani amely külföldön is kereskedik.
Én azonban nem bíznám másra a pénzemet, azért is tanulom ezt a szakmát. Ma már sok magyar cég kínál egyszerû, online kereskedési lehetõséget. Sok helyen nyithatunk úgymond játékpénzes számlát, hogy beletanuljunk a mikéntjébe, és lássuk menne-e ez nekünk. Ha jók vagyunk az nagyon jó érzés, ha elszúrjuk, nem okolhatunk mást. Egy kezdõnek a devizakereskedést ajánlanám, sok szorgalommal pár hónap alatt beletanulhatunk. SOK szorgalommal. Még annyi, hogy az online platformok jó része lehetõséget ad tõkeáttételes kereskedésre, azaz a befektetett összegünket pillanatok alatt megnövelhetjük hitellel. Egy erõs megérzés/tipp esetén így sokat lehet szakítani, de bukni is.
Remélem érthetõ voltam így 3 óra alvás után :)
meg persze még kevés pénzzel is a legjobbat akarja választani az ember, nem? hogy a kevésbõl is legtöbbet hozza ki...
tudom hogy pénzbõl lehet csak sok pénzt csinálni, de akkor ezek szerint kevés pénzbõl csak még kevesebbet lehet?..
mirror\'s edge
Persze most leegyszerûsítettem, de a lényege ez.
Ugyanakkor befektetési alapokkal el lehet érni évi 20-25%-ot minden további nélkül, viszont a kockázat is magasabb.
mármint olyan betétrõl beszélsz, ami havi 10%-ot kamatozik??? és ennek milyen egyéb feltételei vannak, hogy ne járjunk túl jól.. mert ez egy kicsit hihetetlenül hangzik..
A reálkamatot megkapjuk ha a banki kamatból kivonjuk az inflációt. Az MNB inflációs elõrejelzését tekintve jelenleg 3,7% az éves pénzromlás.
A bankoknak az a jó, ha hozzá nem értõk náluk helyezik el a pénzüket, tekintve hogy egy átlag befektetési bankárnak illett volna március közepe óta minimum HAVI 10%-ot hoznia. Ez picit több mint az éves 10%...
mirror\'s edge
hát ezek közül meg a banki betétek hozzák a leggyorsabban a hasznot, más kérdés, hogy lényegesen kevesebbet, mint pl. ha jól tõzsdézik az ember..
volt egy tanárom, aki a különbözõ megoldási módszereknél a szinte kockázatmenteset hívta a "nagycsaládosok döntésének..." :)
de amúgy én nem értek nagyon a dolgokhoz, de szoktam kérdezgetni olyanoktól, akik vágják a gazdasági dolgokat, õk az AXA és az ERSTE bankot szokták mondani nagyon megbízhatónak. és én hiszek nekik, mert okosak...
Na csá p*cs*k... Én leléptem
Na csá p*cs*k... Én leléptem
na de: szóval 3 hónap után, akkor kivehetem a 300. 000 Ft-omat mennyivel is pontosan? (1 milliót akarok betenni..)
Ezt reklámozzák a ludas matyis reklámmal, ha rémlik valami :)