Minden idõk 100 legjobb játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Tetris
2. Tekken 3
3. Age of empires II.
4. Sonic
5. Wizardry 8
6. Theocracy
7. The Elder Scrolls IV.
8. Fifa 2001
9. Golden Axe
10. Imperium Galactica II.
és nincs ennél jobb a régebbi játékook (kiv. Oblivion) közt ami ezeknél jobb! :D
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
1. Diablo
2. Heroes of Might & Magic 3
3. Diablo 2
4. Starcraft
5. Panzer General 2
6. Command & Conquer: Tiberian Sun
7. Lineage 2
8. Warcraft 1-2
9. Tycoon (Transport, Railroad)
10. Age of Empires 1-2
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Stratégia? Laser Squad vagy talán még inkább a jó öreg 2. VH.-s csontstartégiák még ZX Spectrumra..vagy említhetnémn a Last Ninja, Saboteur,Super Mario Bros, Impossible Mission részeket, Sim City,Falcon, Bard's tale részek...vagy késöbbrõl Doom,CS,Fallout részek, Master of Orion részek és a lista végtelen...de hogy CoD 4?:S
Ha meg konzol,akkor Parasite Eve részek,Resident evil részek,Gran Turismo részek,FF részek (ezek pc-re is),Tekkenek,Shenmue..etc.
Kompatibilitás és a népszerûség teszi naggyá a CS-t.
Stragégia és Warcraft egy mondatban? Aha. RTS az csak azért stratégia, mert annak csúfolják. Mi a startégia? Pl. Panzer General vagy Civ vagy Master of Orion.
Heroes M&M van a listán? Vagy elõdje a Master of Magic? Az EF2000 is rákerülhetet volna, az elsõ olyan játék volt amiben dinamikus hadjárat volt. Csak a kezdte volt megadva a hadjáratnak a többi attól függött, hogy mi történt a hadjáratban. Mai napig egy ilyen játék van még a Falcon 4.0 utódai..
NFS-bõl talán azt elsõ votl legjobb, a többi ahogy látom elment az Arcade irányba. A C&C nem valami nagy szám, sõt a 2002 környéki verzió már a hulladék kategóra volt.
"Egyébként ilyen Final Fantasy meg ilyen lecsók, hogy jönnek ide??"
Na ezt én sem vágtam. Csupa olyan játékkal van tele amirõl még az életben nem is halottam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az fpsnél a Counter Strike: még egy olyan játékot nem csinálnak, amit 20 éve több millióan játszanak, és egyébként ki ne ismerné, egész világon azt nyomja az amerikai, az európai, az orosz, még a japán is...
A stratégiánál nekem a Warcraft III, általánossan a Startcraft hódít: még mindig több ezren nyomják, ennyi fanatikust nem mutatsz más stratégiánál, egyébként is mindenki szép emléknek tartja a starcraft játékélményét...
Az autósoknál simán viszi a pálmát a Need for Speed: hamég el is b*szták a folytatásokat, akkor is mindenki ismeri, és játszodta az elõdjeit!!!
Nem tagadom, hogy szarok a mai játékok, de gondold el, hogy kb egy év múlva elõvennéd, akkor is élveznéd??? A mai játékok egyszer játszhatók... Ez tény...
Egyébként ilyen Final Fantasy meg ilyen lecsók, hogy jönnek ide?? Ott van pl a Command & Conquer Tiberium sorozata, vagy az Assasins Creed, vagy a Fuels of War... Abbõl a listából egyedül a COD4 érdemli meg a helyét, s talán a Gears of War....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem még nagy kedvencem volt C64-en: Wizard of Wor, Defender of the Crown, Paradroid, Supremacy
PC-s nagy kedvencek: Death Rally, Death Track, SimFarm, Ironman(XT-s rallys)
Meg sorolhatnék pár stílusteremtõ játékot is, de azt már megtették elõttem.
Amugy meg StarCraft! Ez nem kérdés... :)
de azért nefelejtsük el a nagy klasszikus az FPS-ek ösét az 1993-as Doom-ot,amit szintén sokat nyomtuk lanon...és akkoriban szintén faxa game volt...
élet a legjobb méreg
DBZ is My Favourite
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
A
Ha kategóriánként nézed, akkor a maga nevében azzal egyetértek, hogy a FFVII a legjobb.
De hol vannak a 1on1 játékok a listáról? És az MMO-k?
Hogy hasonlítanak össze egy CoD4-et egy Tekken 5-tel?
A másik, hogy nem mindíg az a legjobb játék, amivel a legtöbben játszanak, sõt...
Kojiro ergo sum.
Oké.
<#banplz>#banplz>
- Dune II?
- Civilization a hatvanakarhanyadik?
- Sehol egy repszim? Azért voltak belõle olyanok amibõl milliós eladások voltak.
- Day of the Tentacle? Minden idõk talán legjobb point&click RPG-je. Vagy Sam & Max? Broken Sword?
- Neverwinter Nights? Az egyik legjobb RPG mind sotryban, mind játéktecnikai kidolgozottságban. Vagy Baldur's Gate II?
- Defenders of the Crown? Megannyi játék alapja?
És még lehetne sorolni. Vicc ez a lista...
http://flickr.com/photos/zolika90/
Singleplyerben nekem teljes mértékben a CoD 4 mindent üt. Multiban viszont nem szeretem, és mivel fõleg multizok, ezért nem nevezném minden idõk legjobb játékának.
valoszinu, hogy mindenki csak egy-egy jatekra szavazhatott, ezert vannak az epp aktualis tucatok a lista elejen. lehet, hogy sok szegeny gyereknek az elete elso ertelmesebb jateka volt a cod4 meg a gta4 xbokszon es hat az nagyon tetszik most neki, nem lehet ezert elitelni.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Ha jollátom akkor benne vannak a listában a mûfajteremtõ játékok(C&C,UT,SC Diablo , Doom , stb...) de a Quaket és a Warcraftot nem láttam.
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Nekem ezek voltak a kedvenceim régen. :D
https://twitter.com/foodlfg
A
A
A
megmondom: most ez egy SLÁGERJÁTÉK. sokan játszanak vele, nagy eladásokat produkált minden platformon, a legnépszerûbb játékmûfajba tartozik. ebbõl a matematikailag következik, hogy sokan szavaztak rá.
rohadtul eltalált játék, de nem a legjobb játék.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amiket itt sokan felsoroltatok azé nem lehetnének ezeken a listákon me viszonylag rétegjátékok: fallout a kedvencem de mindenki összekeveri a flatouttal, outcastrõl nem hallot senki sajnos peg kurva jó, fahrenheit meg kalandjáték stbstb.
16 vagyok, de engem ami érdekel-érdekelt. Red Alert 1-2. Starcraft. Age of Empires 2. Heroes of Might and Magic 2-3. Rome Total War. Need for Speed Hot Pursuit 1. FIFA 99. Return to Castle Wolfenstein, Medal of Honor-Allied Assault...
Há' nyóc évesen nem lehetett felállítani a HoMM meg Starcraft elõl, mostanában meg A Knights of the Old Republic sorozatot húzogatom meg a Medieval Total War 1-et. (a 2001-est)
És még én is fiatal vérpistának számítok.. Kikafaszom szavaztak? Már elnézést, de nagyon nem tudok elképzelni egy réteget sem, akinek a CoD4 jobban tetszik, mint pl. a MoHAA :) :)
1. Pirates (C64)
2. Football Manager sorozat (PC)
3. PES 2008 (PC)
4. Hidden & Dangerous 1,2 (PC)
5. Battles of Napoleon (C64)
6. Sid Meier's Gettysburg (és klónjai) (PC)
7. Commandos sorozat (PC)
8. Medal of Honor Pacific Assault (PC)
9. Europa Universalis és klónjai (Hearts of Iron, Victoria stb...) (PC)
10. The Bard's Tale IV (C64)
...
Emlékeszem mennyit nyomtuk Amigán ... (de rég volt basszus)
Most töltöttem le a PDA verziót és unlamasabb perceimben még mindig elõveszem ... :)
MJ rulz Pink Team The Only One
A
Töredezettségmentesítõtlenítetthetlenségtelenítõtlenkedhetnétek!!!
Skacok a szavazoknak a nagy tobbsege nem ferdeszemu?:)))) Final Fantasy, Zelda, tul sok mangafele van...
Az pedig tenyleg vicc, hogy 2008-as jatekok talalhatoak a listan, mint minden idok legjobb jatekai. Javasolnam atkeresztelni "k*rva jo jatekok"-ra, hiszen velemenyem szerint minden idok legjobb jatekai elsosorban nem a grafikajukkal, hanem a kialakult, kultusszal, fanatizmussal, tomegek megmozgatasaval vettek le a labukrol a nepet.
Civilization - uhh hajnali negy... na csak meg egy kort.. /Es mar mindneki megy a munkaba, Te még mindig habzo szajjal tolod..../
Quake - Unreal interju: Lesz benne rocket-jump? Naná, hogy teszunk bele! Az id-s Quake-be nem beleraktak, hanem ugy lett megirva a fizika... Versenyek, ferrari fodijak, Quakeworld stb...
Diablo - Na meg elhuzok a faluig es alszok tipikus jateka.. Persze hogy nem sikerult:)
Popolus 1-2, Pirates, Warcraft, Dungeon Keeper, Lands of Lore es Wizardy... :)
Valoszinu, hogy a fiatalabb korosztaly alapjan alakult ki ez a lista..
Gyorsan itthon körülnéztem... hát, az eredeti játékaimon eléggé áll a por, az új játékokra meg nincs értelme pénzt pazarolni. Legalábbis nekem értelmetlen.
De olyasmiket kihagyni, mint, PONG, Tetris, Wolfeinstein, Duke Nukem 3D, Dune, Warcraft 2, Half-Life: Counter-Strike, Transport Tycoon, Ascendency, Imperium Galactica, M.A.X., Star Control, Sim City 2000, hogy csak néhány lehetséges kandidálót említsek.
Amúgy nem tudom mûködik-e az oldal, de talán tt érdemes szétnézni. Van jópár fincsi darab! http://free-game-downloads.mosw.com/abandonware/pc/