Windows Xp memória (zárva)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bõven elég, ha a nyomtatós topicban kifejted a véleményedet. Vagy inkább ott se, az is off.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/information/bootini.mspx
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micosoft Windows XP Professional - Magyar" /fastdetect /pae
Bootcfg command
bootcfg /raw "/pae" /A /ID 1
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
címû rész.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ollie kivételével, mind szépen a felszínt karcolgatjátok ;-)
PAE memory is typically associated with support for more than 4 GB of RAM, PAE can be enabled on Windows XP SP2
Hajrá.
Errõl egy cikk: link
A lényeg ha kiakarod használni mind a 4gb memóriát és nem csak látni, hogy van akkor 64bit-es oprendszer kell. Vista 64bit ajánlott.
Téma zárható.
don't give a fuck
Egésszen véletlenûl nem tudjátok hogyan lehet Windows Xp-vel ki használni a 4 GB memóriámat?Mert Bios-ban még 4-et ír de Xp alatt már 3-mat ír.Mi történik azzal az 1 GB memóriával?Ki is használja vagy csak nem bírja fel ismerni?Valaki tudna segíteni?