92
  • Peetboy
    Ez érdekes, majdnem mindre azt mondják,hogy a "közép-európa legnagyobb" Aquaparkja.
    Amikor megnyitott 6 éve a Zegi Aqauapark, akkor úgy reklámozták, az a legnagyobb közép-európában.
  • John Cena
    Én meg úgy tudom ami most épül Dunakeszin az lessz a "közép-európa legnagyobb" akármicsodája:D
  • Jrex
    Talán azért mert Szoboszlón egybe van a fűrdővel és úgy a legnagyobb...
  • Prince of Máté
    Kevered... A mogyoródi Aquarena közép-európa legnagyobbja.
    Én minden évben megyek legalább egyszer.
  • John Cena
    jaja:) szeritnem az a legjobb

#47 ha megyek Auchanba mindíg látom:)
  • Pluskast
    Szeptembertől indúl az Aquwaworld Budapest. Káposztásmegyeren Közép-Európa 2. legnagyobb élményfürdője lesz!
  • Jrex
    Ott is van minigolf,meg kis go-kart meg hasonlók.
  • John Cena
    Jesoloi és elég nagy + ahoz valami minigolfpáyla vizi foci kutya fasza társul
  • Jrex
    Én úgy hallottam h a Hajdúszoboszlói aquapark középeurópa legnagyobb aquaparkja,külföldről is sokan szoktak járni,de nem vagyok benne biztos mert csak 10 csúszda van.én még csak 3x voltam ott.
  • John Cena
    hát 4000 alap ár az általába meg van
  • Szolnokboy1
    hát tavaly nyáron elég sokszor voltunk (sztem idén is így lesz) és hétköznap mentünk szinte mindig. eleve hétköznap olcsóbb (egyébként is magyarbarát árak vannak) és nincsenek sokan a csúszdákra nem kellett várni, felmentem és csúsztam. hétvégén is voltunk egyszer annak nagy hátránya, hogy az ingacsúszdán csak ilyen matracon lehet csúszni (ott adjkák helyben) de szombaton jó időben reggel 10 után már nem találsz szabad matracot. egyébként egy-két csúszda kurva jó, pl az említett ingacsúszda vagy a hagyma. a hagymában rohadt gyorsan indulsz és körbekörbe forogva pottyansz ki a lukon alul. nagy zsír, hogy a végén nem tod hol vagy :) érdemes kombinált jegyet venni, mert azzal átmehetsz a uszoda részre is és sokkal jobban megéri sztem. a kajáldák gagyik, ez baj. sem mogyoródon sem szoboszlón nem voltam még, de képrekről ítélve azoknál jóval kisebb. az élmény persze nem kevésbé kicsi itt sem :)
  • lippet
    nem:D
  • faláb
    Én vagyok itt az egyetlen aki még nem volt aquaparkban?
  • lippet
    Mogyoródi AquaPark

Belépő: Diák (érvényes diákigazolvány felmutatásával)
    Hétköznap: 3800Ft
    Hétvégén: 4200Ft
  • balintka
    Hmm, mesélnél kicsit bővebben ceglédiről, mert elég közel van hozzám és még a belépő sem vészes. Hétköznap voltál, vagy hétvégén? Mennyit kell kb. sorban állni? Meg ha esetleg voltál Mogyoródon, vagy Hajdúszoboszlón azokhoz képest mekkora a színvonalbeli különbség?
  • John Cena
    én 1x voltam ott vannak ott elég király csúzdák a medencék szerintem átlagos strand feeling a csúzda meg szerintem egész jóó amúgy kép: #9 (első kép)
  • Szolnokboy1
    a ceglédi is elég jó. igaz kisebb, de van egy-két zsír csúszda:

http://www.cegleditermal.hu/hu/aquacentrum/csuszdak.php
  • lippet
    Milyen benyomásotok, véleményetek van a Mogyoródiról? Nyáron lehet elmegyünk oda:D
  • fanka93
    nyír1-i aquarius POWAAA
  • dragon11
    Azért mert gyúrsz?:) inkább légy büszke az izomra ;-) (Ha az van :-s)
  • Pheel
    "Nem értem miért feltételezi valaki egy ilyen topik nyitásánál egyből azt, hogy valaki azzal akar felvágni mely országban járt."
    Az ok egyszerű: mert rengeteg példa van rá.

"ez az irigy hozzáállás egy 30+ éves admintól."
    Mire kellene irígynek lennem?
  • John Cena
    amúgy nem fel vágni akartam de szerintem aki ebbe a fórum témába írt tuti járt valami külföldi tengeri országban és persze járt aqua parkba + engem nem érdekel amúgy se ki hol járt:D jártam Olaszba nem is 1x lényeg alényeg fasza jezolóba az akva párk
  • Kaszi46
    én most ezt próbálnám ki nagyon:

vagy ezt,

de erre nem sok esélyt látok...:(

Azt meg már le sem merem írni mely aqua parkokban voltam, mert biztos az is szúrná a kedves pheel admin szemét. Szép ez az irigy hozzáállás egy 30+ éves admintól. Nem értem miért feltételezi valaki egy ilyen topik nyitásánál egyből azt, hogy valaki azzal akar felvágni mely országban járt. És amúgy is ha járt valaki valahol akkor azt titkolnia kell? no mind1....

• John Cena
    csak nem vagy "bálna" + ott is vannak oylanok hogy ki nevetem:D 60éves faszitól minden:D
  • Pepsi Twist
    Hát sajnos ilyenbe még én sosem voltam, mert nem mutogatom a bálna testem
  • John Cena
    itt találtma egy Mallorcai parkot
  • John Cena
    m1:) jó képek
  • Atkamon
    Ja bocsi:D
  • John Cena
    itt:) nagyon szépen köszi jó képek:P
  • Atkamon
    Én egyszer Korfun(Görögország) voltam egy Aquaparkban, az nagyon nagyon jó volt!

Itt az oldala
  • John Cena
    amúgy olvass vissza #1 "véleményetekre vagyok kíváncsi"
    annyiba igazad van hogy nem érdekel a véleményem de akkroa tobbibe mért nem kötsz bele ők is megosztották
  • John Cena
    le írtam ezen fox lovagolni?:D
  • John Cena
    atzt hiszem tudom meikről bezsélsz izéé iylen sárga kapaszkódós izé vana meled helyén nem??
  • Pheel
    "nekem a Jesoloi (olaszországi) nagyon be jött"
    Tehát nyitottál egy topikot, hogy elmondhasd valahol, hogy jártál Jesoloban. Gratulálok!
  • Zomil
    én spanyolban látam egy durvát, asszem kamikaze volt a neve...
    a lényege, h kurva magasról elindult és csak egyenesen le :D

kb mint a szabadesés a végén meg az emberek kb 5métert kacsáztak a vizen :D
  • Tinman #17
    Zegibe én is voltam... Twister durván odabax.
    Elsőre nem értettem, miért nem áll oda senki... na jó, menjünk.
    Előbb én aztán a párom... a létező összes testnyílásomba kaptam beöntést a fejemen egy púp a könyökemen egy olyan sérülés ami most is látszik.

Miért? Mert láma voltam... amikor bedurvult és megpörgetett, akkor meg akartam állni.
    Na utánna azért rákaptam, mert 40 fok meleg volt és senki nem csúszott ott. Lecsúsztam vagy 30x, baromi élvezetes volt, persze már tudtam a technikát hogy kell.
    Párom még 2x lejött, így 2x verte be magát saját magába ill. a csúszda falába, majd távozott napozni.
    A végén már-már untam a Twistert, mindenki csak nézett, hogy ki ez az állat, aki állandóan azon csúszik :-D

Szóval idén valami még durvábbat akarok, de idehaza tudtommal a Twister a legdurvább :-((
    Szóval, ha láttok egy marhát aki unatkozva landol, az én volnék és nem találtam durvábbat :-D
  • Peetboy

• John Cena
    szépen néz ki!!
  • Peetboy
    Ilyen az Aquacity - Zeg:

• Gyocsika
    Zalaegerszeg a nyerő!

Nagyon jó, egyszerűen hihetetlen, aki egyszer elmegy, az elfog menni többször is. De tényleg elég drága a belépő, viszont bennt az ételek nagyon jók, jó áron is vannak, és a kiszolgálás is tökéletes, nagyon kedvesek az emberek.

Csak ajánlani tudom!