Aqua Parkok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Belépõ: Diák (érvényes diákigazolvány felmutatásával)
Hétköznap: 3800Ft
Hétvégén: 4200Ft
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
http://www.cegleditermal.hu/hu/aquacentrum/csuszdak.php
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Az ok egyszerû: mert rengeteg példa van rá.
"ez az irigy hozzáállás egy 30+ éves admintól."
Mire kellene irígynek lennem?
vagy ezt,
de erre nem sok esélyt látok...😞
Azt meg már le sem merem írni mely aqua parkokban voltam, mert biztos az is szúrná a kedves pheel admin szemét. Szép ez az irigy hozzáállás egy 30+ éves admintól. Nem értem miért feltételezi valaki egy ilyen topik nyitásánál egybõl azt, hogy valaki azzal akar felvágni mely országban járt. És amúgy is ha járt valaki valahol akkor azt titkolnia kell? no mind1....
*Posse*T.W.D*
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
annyiba igazad van hogy nem érdekel a véleményem de akkroa tobbibe mért nem kötsz bele õk is megosztották
Tehát nyitottál egy topikot, hogy elmondhasd valahol, hogy jártál Jesoloban. Gratulálok!
a lényege, h kurva magasról elindult és csak egyenesen le 😄
kb mint a szabadesés a végén meg az emberek kb 5métert kacsáztak a vizen 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Elsõre nem értettem, miért nem áll oda senki... na jó, menjünk.
Elõbb én aztán a párom... a létezõ összes testnyílásomba kaptam beöntést a fejemen egy púp a könyökemen egy olyan sérülés ami most is látszik.
Miért? Mert láma voltam... amikor bedurvult és megpörgetett, akkor meg akartam állni.
Na utánna azért rákaptam, mert 40 fok meleg volt és senki nem csúszott ott. Lecsúsztam vagy 30x, baromi élvezetes volt, persze már tudtam a technikát hogy kell.
Párom még 2x lejött, így 2x verte be magát saját magába ill. a csúszda falába, majd távozott napozni.
A végén már-már untam a Twistert, mindenki csak nézett, hogy ki ez az állat, aki állandóan azon csúszik :-D
Szóval idén valami még durvábbat akarok, de idehaza tudtommal a Twister a legdurvább :-((
Szóval, ha láttok egy marhát aki unatkozva landol, az én volnék és nem találtam durvábbat :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nagyon jó, egyszerûen hihetetlen, aki egyszer elmegy, az elfog menni többször is. De tényleg elég drága a belépõ, viszont bennt az ételek nagyon jók, jó áron is vannak, és a kiszolgálás is tökéletes, nagyon kedvesek az emberek.
Csak ajánlani tudom!
Én ide szoktam járni, de elég drága ezért nyaranta csak 3-4szer szoktam menni.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!